Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sporttinen lauantai

 

Terkkuja täältä Tahkolta. Ajeltiin Matin kanssa eilen tänne kummisetäni 60v kekkereille, joita on tänään juhlistettu jo urheilun merkeissä. Juhlavieraille oli varattu minigolf-rata ja kaikki keilahallin radat pariksi tunniksi ja olisipa ohjelmassa ollut myös ihan oikeaakin golfia. Tällä kertaa me tuon polvivammaisen kanssa pysyteltiin ihan keilailun ja minigolfin parissa. Molempia lajeja olen aiemmin testannut alle yhdellä kädellä laskettavissa olevan määrän ja sanotaanko nyt vaikka näin, että en varsinaisesti loistanut kyllä kummassakaan tälläkään kertaa 😀 Tai ehkä olin vaan ylikunnossa? Nyt tultiin pariksi tunniksi tänne mökille vaihtamaan vaatteita ja valmistautumaan iltaan, itse juhlat nimittäin jatkuvat muutaman tunnin kuluttua buffetin ja orkesterin voimin ihan yömyöhään saakka. Huikeeta!
Pääsin myös eilen näkemään parin viikon ikäisen superherttaisen tulevan kummityttöni ekaa kertaa ja voi että hän oli ihastuttava neiti! Sydän sulaa!! <3

Mutta nyt valmistautumaan iltaan. Toivottavasti sielläkin puolen ruutua on kiva lauantai-ilta luvassa! 😉

0

0 Comment

  1. Me oltiin just viikko Tahko Spa Suitesissa. Ihan ok paikka, tosin siivous oli tehty huonosti. Kylpylän palveluja ei käytetty, kun tuli joka päivä saunottua huoneistossa. Siellä kun oli heti valmis kiuas.

    Mites setäsi päätyi järjestämään juhlat tuolla? Oliko hyvää ruokaa? Ainakin siellä näytti olevan melko kalliit hinnat.

    0
  2. Minä en ole ikinä yöpynyt Tahkon hotelleissa (mökeissä kyllä), enkä käynyt tuolla kylpylän puolellakaan. Kiva kuulla siis kokemuksia. Sauna huoneistossa kuulostaa tosi hyvältä!

    No sanotaanko nyt vaikka näin, että hänellä ei ole pikkurahan puutetta 😀 Iltajuhla ei ollut tuossa Span ravintolassa, vaan Golf Club Wanhalla, jossa oli sitten ruokailut pitkän kaavan mukaan. Tosi kiva paikka kyllä! Voin suositella. 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM