Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Skottiruutu – HOT or NOT?

 

Skottiruutua on näkynyt nettikaupoissa etenkin syksyn tullen ihan silmäänpistävän paljon. Ensin en voinut jostain syystä sietää sen paluuta, mutta nyt olenkin sitten salaa alkanut haaveilemaan skottiruutuisesta mekosta…

Wikipedia kertoo skottiruudun eli tartaanin olevan skotlantilaisiin heimoihin usein yhdistetty ruudullinen villainen kudostekstiili ja tunnetuin tartaanista valmistettu vaate on luonnollisestikin Skotlannin kansallisasuste kiltti. Minullakin taisi lapsena olla kilttihame, jos oikein muistan. Tuo kuvassa oleva mekko nyt ei ole villakangasta nähnytkään, mutta silti se meikän silmää hivelee (ja hinta 22£ hivelisi myös tilin saldoa). No mutta eipäs hötkyillä, sillä minähän olen siinä toissapäivänä julkistamassani ostolakossa vielä tovin. Onneksi fiilistely on vielä (ainakin toistaiseksi) ilmaista! 🙂

Mutta mitäs tuumaatte te skottiruudun paluusta?

Tartan HOT or NOT?

Kuva Pink Clove.

0

0 Comment

 1. Hot! Tuo on pakko saada! Nyt jään odottelemaan palkkaa että voin pistää välittömästi tilauksen menemään,tuo on IHANA.

  0
 2. HAH Mekko lähti itellä ainakin tilaukseen! 😀 pikkujouluja varten oon etsinytkin kivaa mekkoa 😉

  Kiitti vinkistä muuten tuosta liikkeestä. En oo ikinä kuullutkaan tuosta paikasta ja todella nättejä vaatteita myyvät 🙂

  0
 3. Ehdottomasti HOT! Tai ainakin toi mekko, jota suunnittelet. Tosi magee ja menee näin syksyllä sekä sit talvella. Osta, osta, osta, osta… 😉

  0
 4. Tuossa kuvassa skottiruutu näyttää todella hyvältä ja kivalta 🙂 Mutta tuntuu, että kun itse kokeilisi vastaavaa mekkoa, niin ei se sitten niin kiva olisikaan .. Joten vähän kaksijakoiset fiilikset tästä :p

  0
 5. Ehdottomasti HOT

  0
 6. Tosi kivoja mekkoja tuolla, kivan mallisia! En vaan oikeen osaa tilata tollasista.. Jaksaisitko vaivautua kertomaan miten tilata, ja onko noi koot miten reiluja ku oma koko on ”normaalista” 42/44. Et onko noi reilumpia ku on plus vai mitä ? 🙂 kauanko kestää et tulee ja miten palautus tai nii kyl sä tiedät 😀

  0
 7. No minuakin himottelis kovasti, mutta vielä toistaiseksi olen malttanut mieleni…

  0
 8. Toivotaan, että se on hyvä!

  Tuohan on vasta pari kuukautta vanha, enkä ole itsekään vielä tilannut. Kerrohan sitten sujuiko toimitus yms. hyvin! 🙂

  0
 9. ÄLÄ YLLYTÄ! Oon ostolakossa 😉

  0
 10. Minä Googlailin muutamat kuvat ihan ”tavallisten” ihmisten päällä ja kyllä se kivalta näytti silti! Mut oikeessa oot, koskaan ei kyllä tiedä!

  0
 11. En tiiä noista yhtään, kun en oo tuolta vielä tilannu, mutta pluskoothan on aina reilumpia. Saatat siis olla liian pieni 😀

  0
 12. Mekko on aivan ihana! Täysin rakastuin skottiruutuun ja tuohon ihanaan pieneen vyöhön! <3 Kangas on hieman paksumpaa, mutta miellyttävän tuntuista. Kangas venyy jonkin verran niin munkin isot tissit sopii mekkoon hyvin 😀 Selkä puolelta menee todella alas kaula-aukko, mulla reuna menee tuolla jossain lapaluiden alapäässä asti, mutta on todella hyvän näköinen kuitenkin. Vyön avulla sain itellekin vyötärön näkyviin 🙂

  Toimitus kesti 5 päivää ja tuli postiin kirjattuna kirjeenä. Sähköpostiin sai seurantakoodin Royal Mailiin ja sama koodi kävi sit Postin sivuillakin 🙂 palautus maksaa kuulema 14,20 € joten jos ois ollut väärän kokoinen niin oisin myynyt sen eteenpäin.

  Helma on hirman lyhyt, että pikkusen kumartuu niin pylly vilkkuu 😉 joten mulla tulee ainakin olemaan legginssit tai paksut sukkahousut aina jalassa tän kans 😀

  Suosittelen kyllä tuota liikettä, nopeaa muuten vastasivat sähköpostikyselyynkin. Päivällä vastasivat alle 15 min. sähköpostiin. Iso plussa siitä! Minulla heitti alussa osoitteesta A-kirjaimet pois, mutta sain tiedoistani muutettua sen takaisin.

  Tulipas pitkä sepostus 😀 mutta täyttä rakkautta skottiruutuun! <3

  0
 13. Lisäys mekon koosta, mulla on normaalisti käytössä 50/52-52/54 koot ja mekon koko 24 on täysin sopiva mulle 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM