Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Seppälä Forum Grand Opening

Viime viikolla yhtenä niistä hässäkkäpäivistä piipahdettiin myös Forumin kokonaan uudistetun Seppälän kutsuvierasavajaisissa. Fiilis illassa oli jännä, tuntui kokoajan, että näinköhän tämä liike jää tämän näköiseksi, mutta niin se vaan oli kaikki ennallaan seuraavanakin päivänä, kun palasin myymälään sovittelemaan tuota Seppälän plussamalliston Great Girlsin collegea. Bongasin mallistosta myös tekonahkahousut, jotka nekin joudun ehkä poiketa jossain vaiheessa testaamaan…

Mahtavin uudistus liikkeessä oli ehdottomasti tuo ”sovituskoppikamera”, jolla voit ottaa kuvaa tai videota itsestäsi ja upata suoraan Facebookkiin, tai lähettää kuvan itselle sähköpostiin. Todella tervetullut ja kaikin puolin onnistunut uudistus liikkeen ilmeeseen oltiin kyllä saatu muutenkin aikaiseksi, se kaikki rouheus yhdistettynä syksyn pehmoisiin neuleisiin toimi! Poiketkaahan ihmeessä itse kurkkaamassa uutta ilmettä, mikäli Forumiin eksytte. 🙂 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Siis tarjottiinko tuolla sanomalehtien päältä syötävät??

  0
 2. ompas kivoja vaatteita Seppälän plus size mallistossa. tuo college olis ainakin ihan just mun mieleen. en oo kauheesti tykännyt seppälän plus size mallistosta mutta ehkä se olis muuttumassa parempaan suuntaan.

  0
 3. miukkis says: Vastaa

  Voi ei. Pitää varmaan käydä ostamassa tuo pääkallolaukku!

  0
 4. Se oli sellaista ilmeisesti ruualle tarkoitettua paperia, no worries! 🙂

  0
 5. Yllätti myös minut positiivisesti! 🙂 Kävin sovittelemassakin sitä, mutta se jäi vielä toistaiseksi kauppaan!

  0
 6. Kävitkös? 🙂 Se on upee!!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM