Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Plussafarkkuahdistus!

 

Minulta toivotaan tosi usein farkkuasuja. Muttakun minä en oikeastaan viihdy ollenkaan farkuissa! 😀 Tunne on aina farkut jalassa jotenkin omituinen. Omistan kyllä useammatkin farkut, minulle parhaat olen löytänyt Forever 21:n plussamallistosta, josta koko US18 on usein minulle paras. Jenkeistäkin ostin taas yhdet F21:n mustat, revityt ja tosi kivat ja ne olivat vieläpä ihan täydelliset jalassa, mutta olen käyttänyt niitä silti vain kerran. Olen myös kuullut paljon hyvää Junarosen farkuista, mutta yhtiäkään en merkiltä itse vielä omista.

En oikeastaan koskaan shoppaile farkkuja Suomesta. Eräät farkkulegginssit kelpuutin itselleni hillittömän pitkän sovittelusession jälkeen Lindexin Generous-mallistosta  ja vähälle käytölle ovat jääneet… Myös muutamat Gossipin farkut minulta kaapin kätköistä löytyy, lähes käyttämättömänä toki nekin. Komeroni kätköistä löytyy myös ikivanhat Kapp Ahllin plussafarkut, ASOSin Curve-malliston boyfriendit ja muutamat farkut Jenkkiläiseltä Torrid-merkiltä. Mutta ei, siltikään minä en vaan yksinkertaisesti viihdy farkuissa!

Ehkä pitäisi vaan pistäytyä NOMO Jeansilla tilaamassa ne minun kroppani mukaan teetetyt farkut, niitä kun näyttäisi saavan ymmärtääkseni kokoon 52 saakka. Tai sitten vaan yksinkertaisesti lopettaa koko farkkuhaikailu. 😀

Onko kaikkien tässä maailmassa edes oltava väkisin farkkutyttöjä?!

Mistä te muut plussakokoiset ostatte farkkunne?

(Kuvat NOMO Jeans farkuista merkin showroomilta.)

0

0 Comment

 1. Aivan parhaat farkut ostan Zizziltä!! Jalassa olevat ovat kulkeneet päällä viimeiset puolitoista vuotta, kestävät pesua ja kulutusta ja vieläkin tosi hyvät. Ovathan ne putiikkihintaisia, mutta aika usein esim. Jumbon Zizzissä hyviä tarjouksia. Tietysti laadusta oon myös valmis maksamaan!

  0
 2. Olen itse huomannut plussakokoisena, että farkut eivät ole välttämättä se housutyyppi, joka sopii mahakkaalle ja luiskapeppuiselle naiselle. Mielummin käytän korkeavyötäröisiä ja leveälahkeisia housuja, joita ei harmillisesti löydy plussakokoisten farkuista. Ne on aina ikuisia kireitä farkkuja tai sitten sellaisia, joista levenee lahkeet vasta polven jälkeen. Lisää farkkuja erityyppisille vartaloille! Myöskään NOMOn farkkumallit eivät kelpaa mulle, siellä ei saa juuri sellaisia, mitä haluaa vaan tietystä mallistosta mittojen mukaan. 🙁

  0
 3. Hennakoo says: Vastaa

  Mä ostan omani yleensä lindexin generous mallistosta – tosin kaikki niistäkään ei itselleni istu, mutta yleensä kyllä löydön sen mukavan parin päällä! En oikeastaan ole jaksanut ees vaivautua etsimään muiden kauppojen plus mallistoja, pitäs olla ensin sinut itseni kanssa niin shoppailu ois ehkä kivempaa. Netistäkään tilaaminen ei tunnu hyvältä idealta juurikin sen istuvuuden takia, mulle ainakin näin pyöreänä sen tärkeys on erityisen tärkeää! 🙂 kiva oli kuulla noista muistakin suomesta saatavista merkeistä.

  0
 4. Mun lempparifarkut on tähän mennessä löytyneet Lindexiltä. Heiltä mulla on useammatkin itselleni loistavasti istuvat farkkupöksyt. Tilasin myös alesta oranssit Nomot superkorkealla vyötäröllä, mutta ne piti laittaa vielä takaisin korjattavaksi, koska tulivat hieman liian isoina ekalla kerralla. 😛 Eli nyt odotellaan jännityksellä!

  0
 5. Itse ostan farkkuni Zizzistä-olen ostanut jo monta vuotta. Kuin myös hehkuttanut niitä lukijoilleni! 😀 Parempia en ole löytänyt mistään.

  0
 6. Mun lempparit mustat farkut on KappAhlin perusmallistosta kokoa 46 ja olen aivan rakastunut näihin. On sopivan tiukat, muttei kireät ja housujen vyötärö ei nouse liian korkealle 🙂 Mulle siis aika täydelliset sillä tämä on malli, mitä toivottavasti saa näiden nykyisten kuluttua puhki. Nimimerkillä muutamat farkut & housut on tullut kulutettua täysin puhki…

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 7. Minusta farkut eivät vain istu hyvin reilusti plussakokoisten päällä. Tuntuu että ne puristaa ja kaikki pursuaa yli ja rumia makkaroita muodostuu tietty tämän myötä. 😛 Ei näytä hyvältä sitten laisinkaan.
  Farkkuleggarit ovat hieman eri asia, jotka mielestäni toimivat ihan OK. Mutta että ”oikeat” farkut? Nöy.

  Mä olen leggarityttö, enkä enää yritä löytää itselleni normifarkkuja, koska olen todennut että ne eivät tosiaan vain yksinkertaisesti näytä- eivätkä tunnu hyvältä. Leggareita on kuitenkin monenlaisia- ja värisiä, ne istuvat hyvin ja tuntuvat mukavalta, niin miksi poiketa erittäin toimivasta ja hyvästä tavasta/tyylistä. B)

  Johanna.

  0
 8. Itsekkään en mikään hirveen kova ”farkkutyttö” ole, kaapissani ei itse asiassa taida olla tällä hetkellä yhtiäkään oikeita farkkuja. Legginssit, sukkikset ja farkkulegginssit valtaavat kaapin.. ihan vaan sen takia että ne tuntuu päällä paljon mukavammilta! 🙂

  0
 9. Itse löysin tässä syksyllä ihan Prisman Gossip-osastolta maailman mukavimmat farkut. Ne venyy ja paukkuu joka suuntaan, voisin vaikka nukkua ne jalassa! Piti ihan käydä ostaan toiset, tosin piti ostaa yhtä kokoa suurempana kun omaa kokoa ei enää ollut.

  0
 10. Itse löydän täysin sopivat farkut itselleni ihan H&M+ mallistosta. 🙂 Ei ole kertaakaan pettänyt, ja kestävät pitkään, vaikkei ihan heti H&M -laadusta uskoisi.

  En itsekään ollut ennen kovinkaan farkkuihmisiä, mielummin laitoin legginssit tai collegehousut jalkaan, koska en tuntenut itseäni kotoisaksi farkuissa. Nykyään onkin ihan eri meininki. 😀

  Itseäkin houkuttaisi tuo NOMO Jeans, mutta ei munlaisella köyhällä opiskelijalla ole varaa pistää yli 100€ farkkuihin – edes sellaisiin, jotka todennäköisesti kestäisivät ikuisuuden.

  0
 11. Löysin itselleni täydelliset farkun Zizzistä. Ne ovat tosin niin pehmoiset ja joustavat, että ovat melkein kuin leggingsit. Mutta ovat kuitenkin ihan farkut. 🙂 Hinta oli tosin todella suolainen, mutta ovat ne kovaa kulutusta jo kestäneetkin todella hyvin. Samaisesta putiikista löysin myös toiset ihanat farkut, joista jouduin valitettavasti ottamaan yhden koon liian suuret, koska omaa kokoani ei enää ollut ja ne oli saatava täydellisen vihreän värinsä vuoksi… 🙂

  0
 12. Tällä hetkellä mulla on farkkuja Zizziltä ja Elloksen plus-puolelta. Ihan uusimmat farkkuhankinnat on Junarosen (Zalandon kautta) ja olen tosi tyytyväinen. Kokojen ja mallien kanssa on kyllä aina yhtä arpomista, varsinkin netistä tilattaessa, jotta löytää hyvin istuvat. Kompromisseja on joskus pitänyt tehdä, esim. lahkeet pitkät (lyhennettävä) ja vyötäröltä löysät (vyö), mutta sitten lantiolta/reisistä ok.

  0
 13. Aniitta Kuula says: Vastaa

  Elämäni parhaimmat löysin kuukausi sitten Zizziltä. Ne kun vetäsin päälleni niin oli kuin minulle tehdyt. Vuosia tuskaillut kun on isokokoinen että eikö ikinä löydy hyviä? Nyt löytys ja oon onnellinen 🙂

  0
 14. jeansforever says: Vastaa

  metsästin koko kevään farkkuja ja tulin tulokseen, ettei normimallistot valmista enää mun kokoisia farkkuja, paitsi skinny-mallinen, mikä on liian tiukka. en halua ostaa mitään ”great girls”-mallistoja, joten nyt tässä kävi niin, että käytän mekkoja/tunikoja tiukkojen farkkujen tai verkkareiden kanssa !! pitäisin farkkuja joka päivä, jos olisi mahdollista. täytyy kai katsoa, mitä forever21 tarjoaa ..

  0
 15. No minä tuun tänne hehkuttamaan Gossipin farkkuja! Ainaki mun patukkajaloille just passelit. Ja isompikin ahteri mahtuu ilman että on vyötäröstä löysät! Mulla ei hirveesti muita farkkuja oo, tai ainakaan ne ei saa käyttökertoja juurikaan. Lindexiltäki on lopetettu se meikän äässille sopiva malli. Eli nyt jokainen +44 kokoinen testaamaan Gossipin farkut!

  0
 16. No minä tuun tänne hehkuttamaan Gossipin farkkuja! Ainaki mun patukkajaloille just passelit. Ja isompikin ahteri mahtuu ilman että on vyötäröstä löysät! Mulla ei hirveesti muita farkkuja oo, tai ainakaan ne ei saa käyttökertoja juurikaan. Lindexiltäki on lopetettu se meikän äässille sopiva malli. Eli nyt jokainen +44 kokoinen testaamaan Gossipin farkut!

  ps. Tää mahdollisesti tulee moneen kertaa ku yritän puhelimella lähettää. Vaihdoin mailiosotteen ku tuli teksti ”se oli virhe”. Tarkottaaks se et mun kommentti on virhe ;D

  0
 17. Haa! Jes, oon menossa huomenna tuonne Jumboon skannattavaksi 😀 Ja niin fiiliksissä jo nyt, koska istuvat farkut on hiton hankala löytää, niin ettei ne jostain pussita ja toisesta paikasta kiristä. + toi et saa leikkiä vähän vaatesuunnittelijaa, niin siistiä 🙂

  0
 18. Alli-Hanna says: Vastaa

  Mie ostan farkut Ellokselta, koska sieltä löytyy tarpeeks pitkiä farkkuja. miun Farkkujen sisäpituuden pitää olla väh.86cm ja peruskaupoiss ne on sellasta 78-82cm, et eipä sovi miulle. En oo vuosiin ostanut farkkuja muulta kuin Ellokselta ja viimeisimmät tosi hyvä laatuiset sain alehintaan 21 eurolla, joten eivätpä ole hinnalla pilattu.

  0
 19. rakastan asosta, ja niin myös niiden farkkuja. istuvat mulle todella hyvin. en yleensä pidä plussamallistoiden farkuista, esimerkiksi elloksella niiden housuissa on usein ärsyttäviä kuminauhajoustoja vyötärössä ja ne nousevat liian ylös. asoken farkut istuvat juuri hyvin, ovat vahvaa kangasta (eivät kulu reisistä puhki sitten millään, toisin kuin monet muut farkut) ja pysyvät muutenkin hyvinä. eivätkä ole kalliita.

  0
 20. AAAAH,farkkurakkaus! Oon itse tällänen no…..en nyt tasapaksu vaan enemmän suurempiluista sorttia oleva 20-vuotias naisenalku joka voisi vaan elää pelkissä farkuissa! Olen seurannut blogiasi jo pidempään koska kappas: pyörimme vaatekoittemme perusteella samassa kokoluokassa, joten uskalluin vastaamaankin kysymykseesi. eli RAKASTAN farkkuja! Sain juuri tänään H&M nettikaupasta tekemäni farkkutilauksen(kaikki kokoa 54,muissa kaupoissa mm.KappAhl/Lindex/Seppälä menee 48/50) ja voisin suositella kokeilemaan ainakin sieltä löytyviä farkkuja!:)

  0
 21. Olen käynyt elämässäni KERRAN pikaisesti Zizzin myymälässä, joten täytynee tehdä tutkimusretki ihan ajan kanssa merkin farkkuosastolle!

  0
 22. Joo, plussakokoisia on eri mallisia ja farkut eivät todellakaan sovi kaikille! Ehkä pysytellään vaan poissa farkuista? 😉

  0
 23. Minä sovitin sieltä varmaan viidet farkut ja tosiaan ne farkkuleggarit sitten kelpuutin 😀

  Minä oon oppinut tuon netistä tilailun onneksi yrityksen ja erehdyksen kautta, joten nykyään jo tietää mikä on sopivaa ja mikä ei 😀

  0
 24. Muistat varmaan ne meidän Lindex-sovittelut… HUH! 😀

  Oijoi! Kerro sitten kuinka istuvat nuo NOMO:t! Ja minkälainen prosessi muutenkin oli koko skannaus jne. Oranssit kuulostaa just päheiltä!

  0
 25. Tässä näitä kommentteja lueskellessani tulee mieleen, että täytyy todellakin pistäytyä Zizzissä, kun niin moni vannoo merkin farkkujen nimeen! 🙂

  0
 26. Minunkin ekat hyvät farkut oli KappAhllilta, vuosia sitten 🙂

  Toivotaan, että pysyvät valikoimissa siis!

  0
 27. Ainakin itselläni pitää olla sopivan korkea vyötärö, tai tulee just tuo muffinssi-efekti ja farkut tuntuu epämukavilta. En itse voi kuvitellakaan laittavani mitään matalavyötäröistä mallia päälle juuri tuon takia, hyi olkoon! 😀

  Vannon ite myös leggareiden nimeen, sanovatpa muut mitä tahansa! 😀

  0
 28. Joo, miksipä sitä laittaa päälle sellaista, missä ei viihdy? 🙂

  0
 29. Joo, Gossipin kanssa puuhastellessa löytyi kyllä jokaiselle hyvät farkut. Eilen kävin Prisma-reissulla pikaisesti vilkaisemassa Gossipin tilanteen ja olihan tuolla muutamatkin kivat farkut. En tosin jäänyt sovittelemaan 🙂

  0
 30. Kiva kuula! Ei jotenkaan tule kovin usein käytyä H&M:n plussapuolella, johtunee ehkä siitä, että sitä ei Forumin liikkeessä ole ollenkaan.

  ”Siedätitkö” itsesi pikkuhiljaa farkkuihin, vai kuinka tämä ihastuminen tapahtui? 🙂

  0
 31. Elastaani on kyllä farkuissa selkeesti monen plussakokoisen pelastaja 😉 Täytynee poiketa siis Zizzissä, kun kohdalle sattuu! 🙂

  0
 32. Niin tosiaan, Elloskin myy farkkuja! Kiva, että Junaroset on olleet hyvät myös sulla, niistä oon kuullut paljon positiivista!

  0
 33. Zizzillä on ilmeisesti eri mallisia juuri eri vartalotyypeille, joten luulisi, että on ”helppo” löytää se oma malli, jos on selkeästi esim. ”omena”-vartaloinen 🙂 Mahtavaa, että löytyi!

  0
 34. Noniin! Tsekkaahan tuon F21:n tarjonta ja kannattaa ehdottomasti ”uskaltautua” myös tuonne plussamallistojen puolelle, ei ne niin ”pahoja” oo kun huhutaan 😉

  0
 35. Mahtavaa kuulla! Gossip yllätti minutkin farkkujen osalta tosi positiivisesti.

  PS. Ei haittaa, vaikka tulee kommentti tuplana, pääasia et tulee! 😉

  PPS. NE TREFFIT!!!???

  0
 36. Joo, minä sain kans sen kutsun, mutta en uskaltautunu 😀 Nooooh, katotaan! Niin makeeta, kun noihin saa valita KAIKKI! Kerro miltä se homma tuntuu!

  0
 37. Mullakin jää joistain vähän lyhkäsiksi lahkeet (esim. Gossip-mallistossa). Hyvä tietää, että Ellokselta saa myös kunnon pitkiä farkkuja! Ja sinne on aina niin hyviä alekoodejakin tarjolla 🙂

  0
 38. Minä oon kerran tilannut ASOSilta yhet skinny farkut ja ne oli liian isot, vaikka otin koon UK20 🙁 Sitten oon tilannut vaan kerran boyfriendit ja no, käyttämättä ovat jääneet 😀

  Hyvä kuulla, että ASOS on kuitenkin laadukas!

  0
 39. Ooh! Täytynee pistäytyä myös H&M:n liikkeessä sovittelemassa, kun kerran noin paljon ylistät! 🙂

  Kiva kun viihdyt mun ”seurassa”! 😉

  0
 40. Ollaanko muka molemmat niin kiireisiä bisnesnaisia ettei saada yksiä treffejä sovittua!? (saanen epäillä, mä oon ainakin vaan saamaton)

  Mulla on esim. to 17. ja pe 18.10. illat vapaata!

  0
 41. Lindexillä on tällä hetkellä ainaki yhet farkut missä n korkea vyötärö. Ne istuu ainaki tälle omenalle niin hyvin että oon ostanu jo 2 eri koossa. http://www.lindex.com/fi/naiset/generous-koon-44-54/alaosat/6840002/Relaxed-jeans/?styleId=30014749

  0
 42. Itse olen luopunut farkkujen käytöstä muutama vuosi sitten. En vaan koe niitä mukavaksi pitää, aina kiristää jostain paikasta ja toisesta pussittaa 😀 itse olen muuten pieni mutta reisistä ja takapuolesta löytyy ”tavaraa” joten jos farkut ovat näistä kohdista hyvät ovat ne löysät pohkeitten kohdalta ja päinvastoin. Leggareilla siis mennään täälläkin 😀 ehkä sitä voisi koittaa etsiä täksi talveksi jotkut hyvät farkut… Tai sitten vaan ostaa uudet leggingsit 😀

  0
 43. Omistan yhdet Zizzin farkut. Sattumalta löysin vuosi pari sitten alehyllystä hintaan 19.95 🙂 Tosi laadukkaat, joten voisin kyl ostaa normihinnallakin. Ei oo kulunu mistään, vaikka käytän lähes päivittäin.

  Lisäksi mulla on KappAhlin farkkuja, nekin ok, mutta kuluvat melko nopeasti. Joten mäkin kyllä suosittelen Zizziä!

  0
 44. JohannaMaria says: Vastaa

  Mä olenkin tietysti yli-ikäinen tähän keskusteluun, mutta siltä varalta että tätä lukee joku muukin täti-ihminen kuin minä, niin nostan esiin vielä NP- tuotemerkin: mä en käytä enää muun merkkisiä housuja juurikaan, noilta löytyy nimittäin joka kropalle oma malli… Myös farkkuja 😉

  0
 45. Mä oon niin fiiliksissä, kun vihdoin löysin Seppälästä (!) vähän aikaa sitten perussiniset skinny-malliset/tyyppiset farkut. Bootcut-pöksyt jäivät vielä odottelemaan paksumpaa lompakkoa. 🙂 Jotenkin tuntuu että etenkin kivoja farkkuja on älyttömän vaikea löytää, koska ”eihän lihavat käytä mitään vartalonmyötäisiä vaatteita”. Kai?

  Ite oon ”välikokoa” eli normaalimallistojen housut on liian pieniä ja monesti pullukkamallistojen vastaavat liian isoja tai muuten vain vääränmallisia. Yritä siinä sitten… eikä varmaan tarvii sanoa, että netistä on turha shopata yhtään mitään, kun sopiva koko voi olla suunnilleen mitä tahansa väliltä 44-48. Suurin osa mun housuista taitaa olla värillisiä regular fitejä eikä niitä juurikaan kiinnosta käyttää saappaiden kanssa. -.- plus että niistä jokaiset ovat sitä n. 32 tuuman lahjetta, mikä on just sen kaks tuumaa liian pitkä.

  Saapa nähdä, milloin nuo Seppälä-pöksyt hajoavat reisistä, yleensä siihen ei ole kovin montaa kuukautta mennyt, oli sitten kuinka laadukkaat housut tahansa. :/

  0
 46. Evansin ja New Lookin farkut on vain parhaat isolle omenalle 🙂 Britit muutenkin vaan osaavat plussamuodin. Tosin New Lookin laatu ei liian montaa pesukoneessa käyttöä kestä nukkaamatta, mutta eipä ko. hinnalla muuta voine odottaa. Itse en sinänsä haluaisi tukea moista kertakäyttökulttuuria, mutta joskus vaan tulee tilattua, jos ei muualla näy hyviä malleja/värejä juuri sillä hetkellä.

  0
 47. Mäkin pidän aika vähän farkkuja, niiden kans käy aina niin että jos ne ei kiristä vyötäröltä niin sit ne valuu ja saa koko päivän kiskoa housujaan ylös parin minuutin välein. Ärsyttävää!
  Pitäisi löytää jostain korkeavyötäröiset farkkuleggarit joissa on takataskut ja feikkisepalus niin voisi pitää normipaitojen kanssa, ettei tarvis aina laittaa jotain tunikaa.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM