Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perus päivämeikki

Tiedustelin, että mistä kosmetiikkauutuuksista teitä kiinnostaisi saada ihan omaa postaustaan ja AVONin meikit herättivät ehkäpä jopa kaikista tuotteista eniten kiinnostusta. Mukava sinänsä, sillä minullekin sarjan meikit olivat ennen tätä kokeilua ihan täysin tuntemattomat. Yhtenä aamuna meikkaillessani kaivoin siis muutaman AVONilta saamani tuotteen ekaa kertaa kokeiluun ja perusmeikissä tuotteet toimivat ihan moitteetta. Väriä tuossa nude-paletissa oli tarpeeksi, tosin olen tottunut käyttämään hieman enemmän pigmenttiä sisältäviä luomareita, silloin kun luomiväriä innostun laittamaan. Huulipuna puolestaan tuntui huulilla sopivan ”rasvaiselta”, pidin myös etenkin sen tuoksusta ja huulikiiltoa sipaisin kevyesti huulipunan päälle. Kiinnostaisivatko muuten toisinaan tämän tyyppiset ”päivän meikki” -postaukset? 🙂


Luomiväripaletti (Warm Cashmere), huulipuna (Frozen Rose) ja huulikiilto (Iced Pink)


Lisäksi kasvoilla meikkivoide L’oréal True Match (W3), aurinkopuuteri Yves Rocher, poskipuna The Body Shop (02), kulmakarvaväri The Body Shop (03), ripsari The Rocket Volum’ express Maybelline.


Oikeastaan tämä on se ihan kaikista eniten minulla näkyvä meikki ja poskipunaa ja huulipunaa vaihtelemalla muutan sitten meikin ”luonnetta”. Enää harvoin käytän nykyään edes luomiväriä, vaikka ennen leikittelin juurikin luomivärillä! En tiedä olenko laiskistunut, vai mitä oikein on tapahtunut 😀 Ehkäpä nuo päivän meikki-postaukset motivoisivat minua muuttamaan perus päivämeikkiänikin aina tilaisuuden tullen, luomivärin puutteista kun ei todellakaan ole kyse…

Minkäslaisia tuotteita kuuluu teidän perus päivämeikkiin?

Avonin meikit blogin kautta saatu.
0

0 Comment

 1. puhuttiin kerran kavereiden kanssa, että ehkä se on jokin aikuistumisen merkki kun alkaa laiskistua meikkaamisen kanssa ja alkaa turvautumaan enemmän juuri huulipunaan. (kumma kuinka melkein pelkkä huulipuna tekee jo huollitellun olon!) sillä kaikki meidän tuntemamme yli 40-vuotiaat naiset luottavat huulipunan voimaan, ja kaikki ne naiset, ja mekin ollaan teininä vannottu että tullaan meikkaamaan aina kun poistutaan pidemmäksi aikaa ulos kotootan. ei enää jaksa, huulipunaa vain ja näyttää siltä että on nähnyt vaivaa ja aikaa! 😀

  0
 2. Voi apua oon jääny ihan koukkuun tähän sun blogiin! Lueskellu tässä melkeinpä jo pari tuntia sun postauksia näinä yön tunteina kun uni ei vaan tahdo tulla ja oli vaan pakko tulla vielä kommenttia pistämään. Tosi piristävä ja aito tää sun blogi 🙂

  0
 3. Olen miettinyt aivan samaa 😀 Ja onhan se nyt totta, että sillä huulipunalla saa freshattua kasvot välittömästi, mutta luomiväri vaatii vähän jo paneutumistakin… 😀

  0
 4. Voi kuinka kiva kommentti. Kiitos kovasti tästä! Toivottavasti viihdyt seurassani jatkossakin! 🙂

  0
 5. Nyt vasta huomasin tämän Avonin meikkejä käsittelevän postauksesi! Olen pitkään pohtinut kannattaisiko tuolta tilata jotain, mutta toistaiseksi en ole saanut aikaiseksi… Sisko aloitti vasta Avonin konsulenttina, joten kai sitä täytyy rohkaistua! 🙂 P.S. Myös täällä on vannoutunut huulipunan ystävä!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM