Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Maxi Skirt With Front Split

Tuli fiilis postata asukuvia (toisinaan tekee mieli postata kosmetiikkaa ja toisinaan taas ihan jotain muuta), mutta tässä Hello Kitty-yöpaidassa, joka päällä tässä tälläkin hetkellä naputtelen, tuskin on mitään nähtävää. Kaivelinpa siis muistikortilta yhden sinne unohtuneen asun puolentoista viikon takaiselta laivavierailulta, kun pyörittiin bloggaajakollegoideni kanssa päivä Royal Caribbeanin vieraana. Olihan se huikea paatti kerrassaan!

Päälle laivaan päätyi Wardrobe Challenge-blogin Hannan minulle yllärinä postissa lähettämä Pink Clove-merkin hame, jota olin ihastellut Hannan päällä. Olin jo Berliinissä aivan samanlainen musta maxihame kourassa Primarkin kassalla, mutta koska en ehtinyt sitä sovittelemaan (Primarkin sovarijonot…) niin en uskaltanut riskeerata, vaan jätin sen ihan viime hetkellä pois. No sitten harmitti ja kovasti, joten onneksi ihana Hanna pelasti tilanteen ja meikäläisen akuutin mustahamepulan!

Hannan kanssa ollaan siis tavattu blogin kautta ja kun nainen vieraili täällä kotosuomessa kesällä, pistäytyipä hän myös istumassa iltaa täällä meillä Nummelassa. Vastavierailulle lähden itse marraskuun alussa, kun suuntaan Lontooseen (ja Hannan sohvalle) viideksi päiväksi. Jeee! Eli taisin vähän huijata, kun sanoin etten inspiroidu kenenkään suomalaisen plussabloggaajan pukeutumisesta, nimittäin Hannan pukeutuminen kyllä inspiroi, Hannalla nimittäin on just minun makuun sopivan hullu tyyli. Olen kovasti painostanut Hannaa kirjoittamaan myös suomeksi, saas nähdä taipuuko nainen! 😉

Tuosta Pink Clove-merkistä vielä sen verran, että se on vasta aloittanut plussamerkki Briteistä ja hinnat ovat kyllä enemmän kuin kukkaroystävälliset (tuolla hameella näyttää olevan hintaa 13 puntaa)! En ole tilannut itse (vielä) tuolta mitään, mutta toimittavat siis myös Suomeen, eikä tulleja tms. maksuja tule, koska pulju on EU:n sisällä. Onko joku teistä tilannut tai muuten törmännyt merkkiin? Olen selaillut sivuilla tarjontaa jo useampaan otteeseen ja silmää miellyttää kyllä monikin juttu! Edullisista hinnoista puheenollen tuli ikävä Jenkkeihin ja outletteihin, nuo kuvan nahkaconssit kun kustansivat siellä vain 19,90$!!

Paita / Shirt Primark (UK20)
Korvikset / Earrings ASOS
Hame / Skirt Pink Clove (UK26-28)
Sukkahousut / Stockings Vogue (44-48)
Kengät / Shoes Converse (US9)
Laukku / Bag MBMJ

Käytiin eilen tosiaan katsomassa leffassa se White House Down ja voi luoja kun Channing Tatum heilui siellä hikisenä yli puolet leffasta valkoinen vaimari päällä niin morjesta vaan! Voin kyllä suositella leffaa, tykättiin molemmat, myös siis Matti. 😉

Nyt sunnuntaipuuhiin! Ehkä laitan illalla vielä meikkipostausta tulemaan, saas nähdä! MOI!

Sukkahousut blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Juu huh, sitä leffaa meinaan!! On se syötävä tapaus kertakaikkiaan, Tatum siis. Leffakin oli hyvä. Magic Mike taas on elokuvana musta aika huono, mutta jostain syystä oon kattonut sen jo varmaan 5 kertaa 😀 Ja iPhoneen piti ostaa sen leffan soundtrack ja sitä kuunnellessa kyllä kieltämättä tulee tietyt kohtaukset hyvin mieleen. Jokaisen naisen pitäis nähdä se Magic Mike 😀 Oho, mikäs Channin-purkaus mulle iski!! Mutta siis noiden consujen hinta ??!! Kattelin täältä Suomen päästä niitä ja tattis ja moro sitä hintaa… Ollaan Hannan kanssa ensi syksynä lähdössä Nyciin…ostolakko siihen asti (ehkä) 😉

    0
  2. Voi LUOJA se oli KHUUUUMA!

    Oon samaa mieltä Magic Mikesta. Onhan se vähän semmonen, mutta siltikin niin viihdyttävä! Ostin sen vitosella mammuttimarkkinoilta! Oli siellä kaikkien lastenleffojen joukossa, nauratti vähän… 😀

    NYCi kiinnostaa, mut voin kertoo, et epäilen vahvasti että teidän ostolakko pitää siihen saakka 😉

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM