Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Junarose maxi skirt & t-shirt

 

Lupailin sen toisenkin asun Junaroselta valitsemistani vaatteista, joten täältä pesee. Ensimmäinen asukokonaisuus siitä ”hikimekosta” löytyy täältä. Kävin Facebookissa mielenkiintoista ajatustenvaihtoa tuosta tuon ekan asun viininpunaisen mekon helman pituudesta. Mitäpä olette mieltä, missä vaiheessa puhutaan tunikasta ja missä vaiheessa voidaan puhua mekosta? 🙂 Oma kantani tähän on, että jos vaate peittää takapuolen kunnolla, on kyseessä mekko. Itselläni nimittäin tunikat jäävät usein ”puolitiehen” ja vaativat kaverikseen esim hameen.

Tämän toisen asun harmaa teeppari on kiilannut heittämällä mukavuusvaatteideni kärkeen. Olen pitänyt sitä varmaan viikon putkeen erilaisissa asukokonaisuuksissa. Sen surana on ollut niin farkkua, rentoa housua kuin erilaisia hameitakin ja aina se vaan jaksaa muuntautua tyyliini sopivaksi. Loistovalinta siis! Minulla tuosta on koko XL ja yllätys paidan reilusta koosta oli oikein positiivinen!

t-paita / t-shirt Junarose (XL)
hame / skirt Junarose (XL)
leggings Piruetti (L)
saappaat / boots Forever 21 (US9)Tykkään kovasti tuon hameen kerroksellisuudesta, eli siellä on alla lyhyempi hame ja päällä tuo ohut takaa pidempi osio, mutta nämä molemmat ovat siis yhtä hametta. Noista bootseista puolestaan en sano mitään, niitä tulette näkemään varmasti kyllästymiseen saakka! 😉

Miltäs näyttää?

T-paita ja hame blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Ihana <3 <3 <3!!! Ja toi paita menee nyt mun neverending Junarose-wishlistin jatkoksi, et kiitti vaan ;D

  xx

  0
 2. mun mielestä tunika on sellainen, joka peittää kyllä pepun, mutta on kuitenkin lyhyt ja sopii myös farkkujen kanssa. mekko on vähän pidempi ja näyttää typerältä jos sen yhdistää farkkuihin 😀 aika veteen piirretty viiva taitaa kyllä olla!

  0
 3. mun pitäs kans ostaa tommonen try-paita. Voisin kirjottaa siihen vielä ite että kyllä oon sinkku, try try try!

  Nää junaroset oli kyllä kivoja, mut kävin taannoin stokkalla etsimässä jotain uutta mallistosta niin en sit kuitenkaanlöytänyt oikein mitään. Ehkä se koko mallisto vaan ei ollut rantautunut vielä silloin.

  0
 4. aaaeergh mä hypistelin noita bootseja kesällä lontoon reissulla ja jätin hyllyyn ja oon katunu sitä…. nyt tää katuminen satakertaistui. 😀

  no, joka reissulla on aina joku juttu mitä jää miettimään, että olis sittenkin pitänyt ostaa..

  0
 5. Voin kyllä suositella! Tekis ite mieli tilata se viininpunanenkin… <<3

  0
 6. Joo, hyvä pointti! Tää on muuten todella veteen piirretty viiva! 😀

  0
 7. Haha! Se olis kyllä hyvä!

  Mä en oo käyny kattelemassa kun Kampin Vero Modassa ja sielläkin tarjonta oli hieman pettymys. En tiiä Stockan valikoimasta siis yhtään! Paras valikoima on selkeesti tuolla noiden omassa nettikaupassa, mut sielläkään ei oo ihan kaikkee mitä saattaa löytyä just jostain Zalandolta tai muualta. No katellaan! 🙂

  0
 8. Haha, voi ei! On kyllä aivan lempparit. Se pohjakin on jotenkin semmonen kimmosan pehmee, että ihan huiput kävellä!

  Ehkä sun pitää vaan ens kerralla ostaa kaikki mitä tulee eteen, ettei vaan jää harmittamaan… Tai sitten ei 😉

  0
 9. Voisiks joskus pitää blogi kirppiksen ? 🙂

  0
 10. Tosi kiva asu! Tahdon tuon paidan myös 😀 Mieluiten sen tummanpunaisen version <3

  0
 11. Käviskö Facebookkiin? 🙂

  0
 12. Haluun sen kans! 😛

  0
 13. […] tasan kaksi vuotta sitten blogissani nämä asukuvat ja tuohon yllä olevaan asuun voisin pukeutua kyllä yhä tänäkin päivänä. Tuota hametta […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM