Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Keep Calm It’s a Girl!

 

Meinasin ensin vähän juksata teitä ja otsikoida postauksen jollain vetävällä vauva-otsikolla, mutta KEEP CALM, vauvaa ei ole edelleenkään tulossa 😀 Sen sijaan ilakoin yhtenä viikonloppuna Facebookin statuksessani kiharapäisen tulevan kummityttöni (iskä sanois tähän, että ei oo varmaa, ennenku on nimet paperissa) syntymää. Ilo-statukseni huomattuaan eräs meidän MTL:n aikaisen lukijan äiti, joka sittemmin on itsekin jäänyt meitä seurailemaan ja jonka kanssa ollaan aiemmin Facebookissa kirjoiteltukin, otti minuun yhteyttä ja kysäisi josko haluaisin viedä tulevalle kummitytölleni hänen nettikaupastaan jonkun ihanan bodyn. Klikkasin itseni sisään Tirnukka-nettikauppaan ja hurmaannuin pinkistä pitkähihaisesta omppu-kuvioisesta bodysta välittömästi. Parin päivän päästä body saapui minulle kotiin ja matkasimme yhdessä Savoon ensivisiitille. Kiitos kovasti Katarina! <3Bodyn lisäksi pieni peikkotyttöni, jonka kiharat muuten suoristuivat, sai lahjaksi meiltä Jenkkireissultamme hankkimat vesimeloni Vansit (niin siistit!!), Berliinistä ostetun nallenkorvamyssyn, Visbystä vauvalle hankkimani Peppi-villapaitakuosisen villapeiton ja tietty tuon itse askartelemamme kortin.

Minulla on itse asiassa ennestään jo yksi kummityttö ja kysynpä vaan, että mihin hävisi se 13 vuotta, mitä neito on jo iältään. Onpa ihanaa saada pitkästä aikaa toinenkin kummityttö elämään. Saatan ehkä hemmotella tulokkaan pilalle tällä menolla, mutta eikös se oo ihan sallittua 😉

Eikö kummilapset ookkin ihania? 🙂

Body blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Vauva.fi oli jo keskusteltu että ”more to love on raskaana” ei tosin tarkennettu että kumpainen :D.

  0
 2. Voi ei kuinka suloinen! Vauvan vaatteet ovat aina niin söpöjä. 🙂

  0
 3. Kummilapset on kyllä maailman parhaimpia, varsinkin jos ei ole omia lapsia. Itselläni on 6-vuotias kummipoika, siskoni esikoinen. Ja ihanaa tässä pojassa on se, että haluaa viettää aikaa kanssani 🙂 Myös pojan pikkusisko kuuluu maailman parhaimpiin lapsiin, ikää vajaa 2 vuotta ja on aivan ihana prinsessa ja tietää sen! 🙂

  0
 4. No yllätys yllätys 😀 Raskaita ollaan, muttei raskaana… Tai voihan se olla, että tämän kokonen kantaa vähän pidemmän ajan… 😉

  0
 5. No niin ovat! <3

  0
 6. Ihana 🙂 Oon aivan samaa mieltä sun kanssa.

  0
 7. Miedän perheeseen syntyi ensimmäinen vauva, kun isoveli tyttöystävineen sai maailman suloisimman nuppusen, miun tulevan kummipojan. Ollaan kyllä kaikki ihan huppelissa Nupun suloisuudesta!<3 Mitä sie muuten ajattelisit kummilahjaksi? Mikä on myös pojalle sopivaa ja sellaista mikä olisi kiva muisto sitten vanhempanakin? Kummilusikka on vähän sellainen juttu, mitä en kauheasti tahtois Nupulle välttämättä antaa.. Olisko mikään näköstä ideaa:D

  0
 8. Ihanaa 🙂 Aloitteleva lapsen ihannointi 🙂 Tuttavapiirissä ei yhtäkään lasta (Itse kuulun nuorimpaan kastiin. muutama minua vuoden nuorempia perhe/kaveripiirissä on mutta ei enään yhtäkään lasta) Siskollani ihana melkein 1,5w poika. Helmikuussa (Synttärini) pitäisi siskolle syntyä toinen. Toivon että tyttö 🙂 Minusta tulee seuraavan lapsen kummi. Ihana tunne jos siskoni ei ole lähellä niin tuo pikku poika tulee silloin mun syliin 🙂 Isovanhempiaan kun pikkunen pelkää/arastelee. Odotan innolla että pääsen muuttamaan siskoni naapuriin 😉

  0
 9. Voi, ihana 🙂 Varmasti!

  En vielä ole ihan 100% varma kummilahjasta, mutta lusikka se ei ainakaan ole. Pitäis varmaan käydä ihan tutkimassa mitä oikein on tarjolla 🙂

  0
 10. Voi, kummius on aivan parasta! Ja just tuo, kun lapset kiintyy suhun <3 Onnea tulevasta kummilapsesta, oli se sitten tyttö tai poika! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM