Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blue Bug

 

Olen ennenkin intoillut Gina Tricotin meikkien perään, merkin huulipuna on ollut lempparini jo pitkään. Gina Tricotin oman meikkisarjan kimppuun minut aikoinaan ajoi alhainen hinta ja oli ilo huomata, että hinnasta huolimatta laadussa ei kyllä ole tingitty, ainakaan siis huulipunien ja kynsilakkojen suhteen. Sain viime viikolla eräästä pressipäivästä testiin GT:n uuden sävyn nimeltään Blue Bug ja olin kyllä aivan myytyä naista, kun sipaisin lauantaina viisi minuuttia ennen juhliin lähtöä kerroksen lakkaa kynsiini. Yksi kerros riitti mainiosti, äsken korjailin muutaman päivän kynsissäni kestänyttä lakkausta lisäämällä toisen mokoman suoraan entisen kerroksen päälle. Blue Bugin sävy on hieman vihreämpi, kuin viime kesän hitin, yli kuusi kertaa kalliimman, Chanelin Azuré-lakan, mutta mielestäni vähintäänkin yhtä upea! Vai mitäpä olette mieltä?Vielä ei tätä sävyä ainakaan nettikaupasta löytynyt, mutta eiköhän se sinne toivottavasti pian ilmaannu. Kohtahan ne pikkujoulut nimittäin pukkaa päälle… Hintaa näillä Gina Tricotin kynsilakoilla on vaivaiset 3,95€ kappale.

Onkos teillä kokemuksia Gina Tricotin meikeistä?

Kynsilakka blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Mä oon jo jonkin aikaa käyttäny GT:n lakkoja ja ne on oikeesti hyviä! Kestää kauan kanssa mulla…:)

  0
 2. Aivan ihana väri..tuollasta vihreetä olenkin metsästänyt 🙂 pitääpäs sitten hankkia tämä itselle 😉

  0
 3. Mulla on yksi Ginan kynsilakka ja se on kyllä loistava! Peittää yhdellä kerroksella ja kestää pitkään. Ainut miinus on, että se on maailman vaikein saada pois glittereineen.

  0
 4. Hei juuri eilen katselin ginassa asioidessa kynsilakkoja.Vaikuttivat hyvä pigmenttisiltä pikaisesti silmäiltynä:)Minulla on muutamia suosikkeja meikeissä jotka eivät ole kalliita ns.halpis tuotteita mutta hinta laatu suhde kohdillaan:)

  0
 5. Noi Ginan lakat on ihan parhaita! Mulla alkaa olla koko valikoiman väriskaala ja tykkään kovasti. Lakat kestää pitkään ja tuo naurettava hinta ei paljon paina ostopäätöksessä. Itsellä on käytössä myös Ginan ”valokynä” ja tykkään siitäkin eli suosittelen ainakin noita Ginan tuotteita 🙂

  0
 6. Apua, ihana! Pakko mennä äkkiä kattoon meijän Ginaan olisko tota siellä 🙂

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 7. joo mä tykkään noista ginan lakoista kanssa. mun mielestä tosi laadukkaita hintaansa nähden. kaikki omistamani sävyt peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. kestää myös hyvin kynsillä! ja iso pullo, joten litrahinta on tooodella kilpailukykyinen!

  muista ginan meikeistä ei oo kokemusta. kerran ostin mansikka & shamppanja -vartalovoin. se oli tosi ihanan tuoksuinen, mutta muistaakseni ei kosteuttanut ihan niin paljoa kuin voilta odotin. käytin kumminkin mielelläni sitten ohuempana voiteena ja tuoksun takia 😉

  0
 8. Niin on, aivan loistava hinta-laatusuhde! 🙂

  0
 9. Käypäs kärkkymässä! Josko se nettiinkin pian ilmaantuis…

  0
 10. Joo, glitter-lakoissa tuntuu aina olevan tuo sama ongelma 😀

  0
 11. Joo, minulla oli ennestään parit ja oon kyllä tykänny.

  Mitäs edukkaita tuotteita suosit? 🙂

  0
 12. Noniin, minäkin oon tykästynyt kyllä niihin! Ja pysyvät hyvänä myös pitkään. Pohjiin ja muihin tuotteisiin en oo vielä perehtynyt 🙂

  0
 13. Hei ilmota jos löydät!!

  0
 14. No niinpä just! Onneks iso pullo kestää hyvänä pitkään, eikä kuiva niinkun joskus tuppaa käymään.

  Nam, kuulostaa hyvältä! Minä tulin siihen tulokseen että nuo näyttää jotkut ihan Victorias Secretin tuotteilta!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM