Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogivinkki + viikonlopun menovinkki

 

Minun on jo pitkään pitänyt vinkata teille Annan Heftytraining-nimisestä treeniblogista. Anna on siis XL-kokoinen ja silti älyttömän kovassa kunnossa. Yllytin itse asiassa Annan perustamaan keväällä tuon blogin, koska ainakin itse tykkään seurata jossain määrin myös liikuntablogeja ja ajattelin, että Annalla voisi olla tähän skeneen vähän erilaista näkökulmaa. Anna tanssii, voimailee ja urheilee tosi monipuolisesti, mutta muistaa myös nauttia elämästä. Naista onkin sittemmin bloginsa tiimoilta näkynyt mm. Huomenta Suomessa ja Hesarissa, ei huono! 🙂

Anna on blogin ulkopuolisessa elämässään DAVIDin suunnittelija ja myös meikäläisen urheiluvaatteet ovat siis naisen käsialaa. Nyt viikonloppuna on taas DAVIDin ystävämyynnit, joten sinne siis, mikäli urheiluvaatteet (myös plussakoossa, eli 40-54) edukkain hinnoin kiinnostelee! Myynnissä on kuulemma mm. noita Annan päällä näissä kuvissa näkyviä plussavaatteita. Minä ainakin oon antanut itelleni luvan ostaa urheiluvaatteita, vaikka oisin ostolakossa, koska eihän ne nyt oo sama asia. 😉

DAVIDin ystikset huomenna (klo 10-16) ja sunnuntaina (klo 12-16) Helsingissä Fashion Housessa (Mikkolantie 1a).

Kuvat lainattu Annan blogista.

0

0 Comment

 1. Mansikka says: Vastaa

  ”Anna tanssii, voimailee ja urheilee tosi monipuolisesti, mutta muistaa myös nauttia elämästä.” Tästä paistaa läpi vähän se asenne, että jos voimailee, urheilee monipuolisesti ja on hoikka niin elämä ei ole yhtä nautinnollista kuin niillä jotka urheilee monipuolisesti mutta myös syövät enemmän… Hyvin (liikaa) syöminen = nauttia elämästä. Törmään tähän usein 🙁

  0
 2. Ihan hemmetin hieno blogi! <3

  0
 3. Onko koko 40 myös jo plussa koko? Ite olen ajatellut, että pluskoot lähtevät liikkeelle koosta 44 ja ylöspäin…

  0
 4. Juu, elämässä on muitakin nautintoja kuin päätön ahmiminen. Ja on eri asia olla isokokoinen atleetti kuin isokokoinen läski. Kannatan normaalipainoisena pysymistä – elämä on nautinnollisempaa kaikilla osa-alueilla! 🙂 En suinkaan ihannoi laihuutta, mut kyllä tykkään kun itse painan tällä hetkellä vähiten kuin viimeiseen 7 vuoteen lasteni syntymän jälkeen. Tsemppiä kaikille normaalipainoa tavoitteleville!

  0
 5. Mansikka: Ei. Voisin ihan hyvin sanoa, että Nata White Trash urheilee aktiivisesti, mutta muistaa myös nauttia elämästä. Satun nimittäin tietämään liian monta liian tosissaan treenaavaa ”tiukkapipoa” ja sellainen Anna ei todellakaan ole. Ehkä ymmärrät nyt mitä ajan takaa… Missään välissä en ole sanonut, etteikö elämän nautinnot olisivat painosta kiinni.

  Sama asia kun lihavista sanotaan usein, ettei ”pidä itsestään huolta”, miksei voisi pitää itsestään huolta vaikka painaakin enemmän kuin joku toinen? 😀

  0
 6. Tiina: Minulta meni nyt jotenkin ihan ohi tämä sinun kommentti, eikai päätön ahmiminen ja elämän nautinnot liity millään lailla toisiinsa?

  Olen sitä mieltä, että kunhan itse viihtyy omissa nahoissaan niin kaikki on hyvin, olipa muut mitä mieltä tahansa. Ja jos taas ei viihdy, niin silloin on tehtävä asialle jotain.

  Elämän nautinnot eivät todellakaan ole painosta kiinni 😀

  0
 7. No eikö! 🙂 Anna on paras!

  0
 8. Ei ole, mutta jotkut kokoa 40 ja 42 olevat haluavat pukeutua esim. pidempään paitaan ja siksi mallistoon on otettu myös nuo koot. Usein kun nuo urheiluvaatteet tuntuvat olevan aika ”pieniä” 🙂

  0
 9. Aivan! No totta, voisin itekin vilkasta tuota mallistoa jos löytyisi jotain vähän väljempää ja mukavaa 🙂

  0
 10. Joo, voin kyllä lämpimästi suositella 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM