Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Siivouspäivän säilytyspulma…

Menossa on siivouspäivä täällä kotona ja nyt meni hermot! Mullahan on siis todella älytön määrä värikosmetiikkaa, eli siis meikkejä. Ostin IKEAsta taas yhden säilytyslaatikon, joka täyttyi ympäriinsä pyörineistä meikeistä hetkessä. Mulla on myös iso Malm-lipasto niin ikään IKEAsta, jonka ylin laatikko on täynnä meikkejä lajiteltuina zip lock-pusseihin ja erilaisiin laatikoihin, mutta silti niitä huulipunia, luomivärejä, huulikiiltoja ja poskipunia tuntuu löytyvän aivan joka paikasta (paitsi toki just sillon sitä tiettyä huulipunaa, minkä tarvitset löytää kovassa kiireessä ei tunnu kyllä löytyvän sillä hetkellä mistään! :D).

Työhuone on myös täynnä erilaisia nyssäköitä ja laatikoita joissa on mitäpä muutakaan kuin avaamatonta kosmetiikkaa. Jopa meidän ruokapöytä on erilaisten levällään olevien meikkituotteiden peitossa. Mistä näitä sikiää?!? Vaikka mielestäni inventoin, heitän toisinaan roskiin ja lahjoitan tuotteita pois aika surutta, meikkejä poikineen tuntuu silti pursuilevan aivan joka paikasta! Kysymys kuuluukin: Kuinka te muut kosmetiikkahamsterit säilytätte omanne? Tiedän, aika first world problems, mutta kysynpä nyt kuitenkin…

0

0 Comment

 1. apuaaa mikä määääärä!! :DD hui mä voin ottaa osan !
  mitään vinkkejä ei kyl oo, ku omat mahtuu just yhteen meikkipussiin 😀

  0
  1. Huhuhu 😀 Mulla sataan meikkipussiin? 😉

   0
 2. Mulla on käyttömeikit sellaisessa peltisessä Taika-laatikossa, mut sen lisäks on iso Ikean säilytyslaatikollinen ja toinen kenkälaatikollinen jotain ihan ihme shittiä, sisältäen antiikkimeikkejä jopa 80-luvulta asti. Niitä on ihan mahdotonta yrittää käyttää, kun koko laatikko pitää aina purkaa jotain etsiessä. Jos olisin järkevä, heittäisin ylimääräiset pois. Mutta kun en ole. Eihän sitä tiiä, millon iskee meikkipula maailmaan ja sillon meikätyttö pistää rahoiks.

  0
  1. Juurikin näin! Se, että kuinka usein tulee tongittua jotain tuolta laatikon syvyyksistä… öööö… ei koskaan? Ellei sitten vartavasten muista jonkun värin olemassaoloo just tärkeellä hetkellä.

   Minä heitän kyllä tosi paljon aina pois (seurailen koostumusta, tuoksua jne.) ja annan semmoset joista tiedän, että en tuu käyttää ja ei tuu ikävä kavereille, mutta tän blogin myötä homma on riistäytyny ihan nextille levelille 😀 En osta oikeestaan ite kuin muutamia luottotuotteita ja Jenkeistäkin selvisin ainoastaan parilla Victorian secretin tuotteella!

   0
 3. Ihana blogi ja oot ihanan aito 🙂 Hei millä nimellä toi säilytyslokerikko löytyy IKEASTA kun itellä kanssa sattuu noita meikkejä olemaan ja täytys kanssa löytää tollanen säilytyslokerikko 🙂

  0
  1. Hei, kiitos kivasta komsusta! Tuo lokerikko on oikeesti kyllä tosi jees! Ja kiitos Anonyymille, joka kävit laittaa jo vastauksen tähän 🙂 Kannattaa tsekata tuolta, että sitä on saatavilla, kun oot menossa, on nimittäin usein loppu! Tuo imee sisäänsä yllättävän paljon meikkejä!

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Mulla ei ole varmaan ollut koko 20vuotisen elämäni aikana koskaan noin paljon meikkejä, mitä sulla pyörii nurkissa! :p

  0
  1. :E Näinpä!

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Itse myös olin yhdessä vaiheessa ihan hirveä meikkihamstraaja, eikä säilytystilaa tuntunut ikinä olevan tarpeeksi. Silloin mulla oli yksi kokonainen lipasto (siis sellanen missä säilytetään tyyliin vaatteita) meikkivarastonani ja siinä päällä peili ja sivellinpurkit. Tuo ratkaisu toimi itselläni ainakin hyvin. 🙂 Yksi ratkaisu on tietenkin lopettaa meikkien ostaminen ja sekin on toiminut. 😀 Rupesin siis pikkuhiljaa miettimään, että tarvitsenko mä näitä kaikkia oikeasti? Tyyliin luomivärit ja huulipunat/kiillot, jos mulla on jotain pinkkiä luomiväriä kymmenessä eri paletissa ja napissa eikä se sävy vaihtele kuin hieman, niin luulisi sen jo riittävän enkä tarvitse enää lisää. Tosin tunnustan, että uudet tuotteet kaupan hyllyssä oli aika tuskaa ohittaa.. 😀 Mutta vuosi tuon jälkeen meikkivarasto on huvennut kiitettävästi ja mulla on jäljellä pari isompaa luomiväripalettia ja pari pienempää nappia plus muutama erilainen poskipuna, meikkivoide, huulipuna ynnä muita. ”Vakkarimeikkejä” eli siis niitä joita käytän päivittäin on vain yksi kutakin ja hyvin pärjään. 🙂

  Toivottavasti en nyt kuulostanut miltään saarnaajalta, tuli vaan mieleen kirjoittaa vähän omista meikkiprobleemoistani! 😀 Toki sinulla tuo meikkivarasto tuppaa kasvamaan vähän itsestään kaikkien yhteistyöjuttujen ansiosta, joten tilannekaan meillä ei ole sama. 🙂 Toivottavasti kuitenkin saat meikit ojennukseen oli niitä sitten miten paljon tahansa!

  0
  1. Huh, kuulostaa hyvältä! Haaveissa mulla olis jossain vaiheessa elämää pukeutumishuone, jossa olis myös meikkauspiste, jossa pääsisin sitten leikkimään näitä meikkileikkejäni 😉

   Mietin ite nykyään aivan samaa tuotteiden kohdalla ja oon laittanut tosi monet samanlaiset värit eteenpäin. En oikeestaan itse osta tuotteita, paitsi muutamia luottojuttuja, mutta tosiaan blogin kautta tulee viikottain uutuuksia ja niitä tietty mielelläni testaan. Oon onneksi oppinut myös luopumaan, mutta silti tuntuu että tämä säilytyskapasiteetti ei riitä 😀 Se on totta, että tosi ”vähällä” pärjää, mikäli näin asennoituu. Selvisin tällä kertaa Jenkeistäkin ihan muutaman Victorias Secrets tuotteen ja beautyblenderin voimin, vaikka tarjolla oli taas vaikka mitä ihanaa!

   Et todella kuulostanut saarnaajalta , sillä oon just helisemässä tän asian kanssa, enkai muuten tänne olisi aiheesta kirjoitellutkaan!

   0
 6. Oh god 😀 Kuinka suuren osan noista ehdit käyttää ja kuinka paljon menee roskiin? Meikäläisellä kun tuntuu yks meikkivoidepurtilo kestävän ja kestävän niin kauan, että pakko heittää kesken roskiin 😀

  0
  1. Meikkivoidetta käytän aina samaa joka kerta itse ostamaani, joten yleensä kieltäydyn esim. pohjien testiin ottamisesta kokonaan. Niitä ei siis ole mitenkään älytöntä määrää, tosin pari avaamatonta tuolta löytyy. Yleensä laitan paljon tuotteita eteenpäin frendeille ja tietysti myös osa menee roskiin. 🙂

   0
 7. Helppo ratkaisu: turhat pois ja ronskilla kädellä! Itselläni ei ole mitään säilytysongelmaa MEIKKIEN suhteen. Vain pieni ja välttämätön valikoima. Mahtuu mihin tahansa. 😉

  0
  1. Joo, tämä on vireillä! 🙂

   0
 8. mulla on meikit so far mahtunu tommoseen bauhausista ostettuun työkalupakkiin, joka on mulle siis meikkipakki. 😀 nyt kyllä alkaa tekemään jo kovinkin tiukkaa, ja jonkinnäköinen sekundaarinen säilytyspaikka pitäisi löytää. tuo ei nimittäin aina mene enää edes kiinni. 😀

  0
  1. Meikkipakki kuulostaa hyvältä, onko ok jos niitä ostaa vaikka 10kpl? 😉

   0
 9. Mulla on meikit kolmessa eri lipastossa, joissa on kyllä muutakin kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoon liittyvää. Mä olen myös aikamoinen tarjoushamsteri, joten suihkusaippuat, shampoot ja muut tulee ostettua jos on oikeast edulliseen hintaan ja niitäkin on kertynyt jo liikaa. Ongelmaasi en osaa auttaa, taidan itsekin tarvita apua järjestelyyn! Asumme kaksin yksiössä ja tila meinaa totisesti loppua kesken 😀

  0
  1. Joo, mulla on kaikki muut kosmetiikat vielä suihkuhyllyjen lisäksi alakerran vessassa jossa on allaskaapin lisäksi siivouskomerossa läpinäkyviä säilytyslaatikoita kuus kappaletta… Välillä joutuu kyllä muistuttamaan, että ÄLÄ OSTA MITÄÄN! 😀

   0
 10. Voi vitsi kävin ikeassa kattelemassa juuri tota laatikkosysteemiä mitä sulla on tossa ekoissa kuvissa mutta eipä niitä tietenkää ollu enään 🙁 ja nyt kun näkee sen sulla käytössä ja kuinka paljon siihen mahtuu pitää kai lähtee metsästämään uudestaan joku kerta 😀

  0
  1. Siis tuo on tosi usein loppu! Kantsii kahtoo sieltä netistä, että sitä on saatavilla! Mullakin tuli pari kertaa käytyä ennenkuin tärppäs!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM