Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PlusMimmi @ Instagram!

Muistutus vaan taas tuosta meikäläisen Instagramista (@plusmimmi), joka tuossa blogin sivupalkissakin kyllä päivittyy 🙂 Erillisiä Instagram-kuvakollaaseja en ole nyt tänne vielä ainakaan toistaiseksi tehnyt, eli mikäli kiinnostaa, niin kannattaa seurata suoraan tuolta. Meikän Instagram-tili pullistelee kuvia ja aiheet ovat ainakin seuraavanlaisia: 

Ystäviä – Vaikka täällä ei aina ystävien kanssa hengailukuvia kamalasti ehkä näy, niin Instagramista niitä(kin) voi bongata. Kollaasissa olevassa kuvassa minä ja pikku-Piukku ikuistettuna FORSSASTA, jossa käväisin yhtenä lauantai-iltana tutustumassa Piukun hoodeihin ennenkuin neiti muuttaa kokonaan Helsinkiin 🙂

Päivän asuja, jotka eivät syystä tai toisesta koskaan päädy tänne blogiin asti. Meillä on Matin kanssa muodostunut tästä oma läppä. Pyysin sitä kerran ottamaan yhessä outletissa asukuvat Instagramiin ja se otti ne jostain kilometrin päästä, joten kuvissa minä olin joku sentin mittanen, great! No aina nykyään vitsaillaan, et nonii lähehän menemään et kerkeet tarpeeks kauan ottamaan Instagramkuvan minusta… 😀

Meikkejä ja muuta kosmetiikkaa, jotka eivät välttämättä tule koskaan saamaan palstatilaa oman postauksen verran täältä blogista, mutta joita kuitenkin testaan. Tuon alla olevassa kuvassa näkyvän Deborah Lippmannin kynsilakan oon ostanut Joannalta ja se on ihan loistava! 🙂

Jyrkiä. No tottakai!

Reissuja. Toivotaan, että olen bongannut Berliinistäkin jostain wifin ja päässyt lataamaan parit reissukuvat Instagramiin. Reissuilla tuo iPhone on ihan verraton, tulee napattua kuvia hetkistä, jotka järkkärin esiin kaivamisen aikana olisivat ehtineet mennä ohi jo monta kertaa. Toivottavasti iPhonen kamera paranee, sillä muuten joutuu ihan tosissaan harkitsemaan sitä tulevaa Lumiaa

Ruokaa. Aamiaisia. Lounaita. Päivällisiä. Herkkuja… Nam!

0

0 Comment

 1. Voisiks tehä joskus videon ? 🙂

  0
 2. Voisiks tehä joskus videon ? 🙂

  0
  1. Katotaan! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM