Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo

Kun opiskelin aikoinaan kampaajaksi, oli asiakaspalvelussa parasta, jos sai vakiasiakkaita, jotka usein muistivat meitä opiskelijoita käynnin jälkeen esim. suklaalevyllä tai parin euron ”tipillä”. Minulla kävi lähes koko kolmen vuoden asiakaspalvelun ajan sama tuolloin noin seitsenkymppinen rouva öljyhoidossa aina suunnilleen kerran viikossa. Seuraava aika katsottiin jo aina edellisellä kerralla valmiiksi ja rouva kiitti minua aina muutamalla kolikolla hoidon päätyttyä. Tämä lämmin asiakassuhde tuli mieleen näin kymmenen vuoden jälkeen, kun Yves Rocherin paketista kuoriutui mikäpä mukaan kuin öljyhoito. 

Minun perjantaipullo on siis jo toista perjantaita putkeen Yves Rocherin Hair Repair oil, joka levitetään kuiviin hiuksiin ja itse sujautan aina päähäni vielä suihkumyssyn, joka on tainnut tarttua mukaan jostain hotellivierailulta. Sitten vaan hyvä sarja pyörimään (tänään Hawaii Five-0) ja ei muuten haittaa, vaikka öljy muhisi päässä jakson tai pari. Hoitovaikutus ainakin on tällöin taattu. Suosittelen pesemään hiukset pari kertaa shampoolla öljyn jäkeen ja heittämään vielä pikahoitoaineen hetkeksi päähän. Minä ja rutisevan kuivat latvani tykkäämme ja tiedän, että se harmaahiuksinen asiakkaanikin tykkäisi! 🙂 

Hoitoöljy blogin kautta saatu.


0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM