Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantai Flowssa!

Eilinen ilta meni jammaillessa Flow-festareilla, jossa minulla oli perjantain henkilökohtaisena tavoitteena nähdä kolme artistia: Vähäiset äänet, Kendrick Lamar ja Alicia Keys. No kaikki näistä tuli nähtyä, vaikkakin myöhästyttiin Vähäreiden keikasta vartin verran, mutta eipä tuo haitannut, kovassa vedossa olivat tyypit ihan niinkuin ennen vanhaan 🙂

Valuimme paikalle iltakasin aikaan ja sisään päästiin sen kummemmin jonottelematta.

Tuo innovatiivinen FLOW-kyltti oli varmasti yksi illan kuvatuimpia yksityiskohtia alueella.

Väihäiset äänet mitä kuuluu… 😀

Vähäreiden keikan jälkeen Kendrick aloittikin keikkansa jo päälavalla ja me käännyttiin 180 astetta ja alettiin fiilistellä Kendrickiä.

Kuulin Kendrickin livenä ekaa kertaa ja Matti totesi kesken keikan, että ”kuulostaa ihan samalta kun levyltä” ja tottahan se oli. Tykkäsin kyllä kovasti Kendrickin letkeestä meiningistä!


Korvikset / earrings ASOS
Mekko / Dress Primark (UK20)
Laukku / Bag H&M
Leggings Piruetti (L) 
Reppu / Backbag Vans
Kengät Shoes / TOMS (9,5)


Koko illan kruunasi kyllä eittämättä Alicia Keys, jonka keikalla kylmät väreet tuli kyllä monta kertaa joka biisissä. Ei siinä voinut muuta kuin laulaa mukana, nieleskellä kyyneleitä ja tuijottaa Alician upeaa ja säteilevää olemusta. Ihan uskomaton nainen se kyllä on ja niin jumalattoman lahjakas, ettei mitään rajaa!!

Tänään en festaroimaan lähtenyt ollenkaan, mutta huomenna minut voi taas bongata kameran kanssa heilumasta Suvilahdesta. Huomenna jatkan myös missiotani, eli kivojen plussatyylien metsästystä, eilen muistikortille tarttui jo muutama Flow-asu 🙂

Olikos joku muu Flowssa? mikä oli parasta? 🙂


0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM