Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Stripes & Jewelry

Päivänasu Visbyn muurien suojasta, kun vähän eksyttiin ja päädyttiin aivan toiselle puolelle kaupunkia, kun ensin oli tarkoitus. Oho. Mutta eipä tuo haitannut, päinvastoin, lomalla parasta on, kun ei ole laadittuna aikataulua, vaan voi vaan tehdä ihan mitä huvittaa. Rakkaussuhteeni Marimekkoon on kestänyt jo pitkään ja aina edelleen välillä ostelen Marimekosta sisustusjuttujen lisäksi myös vaatteita. 

Tähän paitaan ihastuin kesälomareissulla Tuurin kyläkaupassa 😀 Takaa löytyy vielä lisää eri värejä ja kun hintakin oli alennuksen jälkeen monta kymppiä edullisempi kuin normaalisti, ei tarvinnut ihan älyttömän kauan miettiä. Joku maailman rennoin ja ihanin paita jota tulen varmasti käyttämään vielä kolmenkymmenen vuoden päästäkin! (Ellei sitten sillon olla verhouduttuina johonkin superkuituun joka sujahtaa päälle nappia painamalla ja nämä ihanat vaatteet on muisto vaan. Toivottavasti ei!) Mekkokin tästä pala-kuosista on aivan superihana, se löytyy ystäväni päältä Flow-kuvista 🙂

Korut / Jewelry Glitter 
Paita / Shirt Marimekko (XXL)
Hame / Skirt Forever 21+ (3XL)
Leggings Piruetti (L) 
Kengät / Shoes TOMS (US9,5)
Kassi / Bag USA 


Nuo Glitterin lahjoittamat ”timanttikorut” passasivat mainiosti paidan kamuksi. Minähän olin liikkeellä tuolla Visbyssä lentolaukulla ja jokaista vaatetta (paitsi mikkipaitaa) tuli reissussa käytettyä! 😀

Ja ei, vaakaraita ei lihota, olen tasan yhtä lihava ihan ilman vaakaraitaakin! 😉 

Korut ja leggarit blogin kautta saatu.


0

0 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Oon samaa mieltä, vaakaraita ei lihota, eikä mikään muukaan vaate. Jokainen pukeutukoon juuri miten hyvältä tuntuu. 🙂 itse en ainakaan lemppari pussihousuja pukiessa koskaan mieti näytänkö jonkun silmään isolta, se lempivaatteen tuoma vaikutus omaan fiilikseen on paljon tärkeämpi! 🙂 – susann.

    0
    1. Hehe, juurikin näin! Mäkään en mieti, mut se tuntuu olevan välillä asukuvissa ongelma ja tulee kommenttia, että ”huh näytätpä leveältä” tms 😀 Vaikka totuushan on se, että olen juuri niin leveä miltä kuvassa näytän, en vaan huijaa sitä pois vaatevalinnoillani. Tämän takia meikäläinen nähdään rakastamassani vaakaraidassa jatkossakin 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM