Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Leather look skirt & Check shirt

Kun kerran tuo armas avomieheni mursi polvensa pituushypyssä (lol) toissa viikolla ja viettää tällä hetkellä päivät saikulla kotona, minulla on asukuvaaja käytettävissä päivittäin. Tänään vietettiinkin äsken muutama tunti kuvaten kolme erilaista asukokonaisuutta tämän yhden ja saman tekonahkahameen ympärille. Joku siellä tämän tyyppisiä postauksia teistä jo pyytelikin. Viimeksihän tuo hame nähtiin minulla Wu-Tang teepparin kanssa puettuna, mutta tällä kertaa päälle päätyi punaista ja mustaa.

Paita/Shirt H&M (46) – Toppi/Top New Look Inspire (UK20) – Hame/Skirt New Look Inspire (UK22) – Laukku/Bag MBMJ – Leggings Piruetti (L) – Kengät/Shoes Converse (US9)

Tykkäättekö? 🙂

Leggarit blogin kautta saatu. 


0

0 Comment

 1. Nää asu kuvat on. Kivoja aina ja kivasti hiukset 🙂

  0
  1. Kiitos 🙂 Tänään kampaajalle, mitähän näille oikein keksin!

   0
 2. Tykkään ihan älyttömästi ainakin tosta tukkakiehkurasta! En ookaan ennen tajunnut liukuvärjätyn tukan mahtavuutta tontyyppisissä kampauksissa. Tosi upea, oot valloittavan ihana.

  0
  1. Joo, ihastuin kanssa ite. 🙂

   0
 3. Tykätään! Ja kiva toi pinnikiehkura myös.

  0
  1. Kiitti :> Se onkin joku maailman helpoin ja nopein kampaus!

   0
 4. toi viimenen kuva on NIIN kaunis 😀

  0
  1. Hehe, kiitos! Meikä taiteilee menemään 😀

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  miksi aina noi leggingsit ja aina on samantyyppiset vaatteet ?!?

  0
  1. Anonymous says: Vastaa

   En tiedä kuka kumma(jainen) on saanut armaan Suomen pluskokoisille bloggaajille markkinoitua tuon leggingsit ja ”joku tosi rento yläosa niinku”, mutta hyvin se on markkinoitu , damned it. Sinä päivänä kun itse olen pukeutunut niin, olen hoidon tarpeessa ja saa soittaa ambulanssin, (muoti)poliisin ja palokunnan :D.

   Ois kiva nähdä Mimmi joskus esim. Girlwithcurvesin tyylisesti pukeutuneena. Mimmihän on upea ja kaunis rumista vaatevalinnoista huolimatta.

   0
  2. eka ano: Miksi ei legginssit? 😀 Ovat ihan jumalattoman hyvät ja tukevat jalassa ja ainoot mustat leggarit joita käytän. Yksinkertaisesti vaan parhaat. Ja aina samantyyppiset vaatteet varmasti siksi, että PUKEUDUN OMIIN VAATTEISIINI, se on mun tyyli. 😀 Voin tietysti antaa tilinumeron, jos haluat lahjottaa mulle shoppailurahaa niin voin ostella vähän ”eri tyylistäkin” välillä! 😉

   toka ano: Öööh… Sinä päivänä, kun itse olen pukeutunut kuin ”hieman” eri mallisen vartalon omaava Girl with Curves (itse olen girl with pötkö keskivartalo) ja näytän lähinnä koomiselta, nololta ja mauttomalta, joka survoutuu aivan vääränlaisiin vaatteisiin niin olen hoidon tarpeessa. En tiedä oletko ehkä huomannut, että meillä on hänen kanssaan lisäksi aivan erilainen maku mitä tulee vaatteisiin. Eli tuntisin itseni ja oloni todella epämukavaksi hänen vaatekaapilla 😀 Mutta eipä tuo minulta ole pois, olen päinvastoin iloinen, että meitä on erilaisia ja mikä sopi hänen vartalolleen, ei toimi ehkä minulla ja toisinpäin. En voi olla miettimättä, että jos minun vaatevalintani ovat niin rumia, niin mitä ihmettä oikein teet tässä osoitteessa?

   Ja mitä leggareihin tulee niin onko sillä jotain hiton väliä onko mulla legginssit vai paksut sukkahousut jalassa? Jälkimmäisistä en tosin ole vielä tähän päivään löytänyt tarpeeksi tukevaa ja mukavaa mallia 🙂

   0
 6. Wau, upean näköinen asu ja nainen! =)

  0
  1. Kiitti kovasti 🙂

   0
 7. Anonymous says: Vastaa

  ihana tuo hiuskiehkura! <3
  ja muutenki upea asukokonaisuus!

  0
  1. Eikö oo jännä, et noin yksinkertaisella jutulla sai koko lookista aivan erinäkösen 🙂

   0
 8. Oot supakaunis! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM