Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Galaxy Black

Huomasin, että multa on jäänyt julkaisematta viikko sitten perjantain asu, joka olisi vallan mainiosti soveltunut myös tämän perjantain vaatetukseksi, mikäli siis olisin poistunut kotitoimistoni seinien ulkopuolelle muuten kuin koiranulkoilutuksen merkeissä. No, ei sitä joka päivä jaksa, onhan tuota tullut reissattuakin taas viime aikoina. Jos sitä viikonloppuna oikein tormistuisi ja vierailisi vaikka kuvatkin Ruttopuistossa napanneen Pauliinan uudessa kodissa Helsingissä, saas nähdä… 

Korvikset / Earrings Glitter
Neule / Gardican Gina Tricot (XXL)
Teeppari / T-paita New Look Inspire (UK22)
Hame / Skirt F21+ (3XL)
Leggings New Look Inspire (UK22)
Kassi / Bag More To Love 
Kengät / Flats Primark UK7


Nyt koomailemaan Netflixin ääreen. Ohjelmassa meidän uusi sarjaihastus The Unit!

Mukavaa PERJANTAITA!

Ps. Ei oo yhtään perjantaiolo!

Korvikset blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Voi Mimmi miten jaksatkin inspiroida aina näillä asujutuilla! Aina en ole samaa mieltä (yllätys kuka nyt olisikaan), mutta se miten jaksat kerta toisensa jälkeen todistaa sen, ettei xl-kokoisen ole pakko pukeutua säkiiin ja muodottomiin ”vaatteisiin”=priceless!

  0
  1. Voi kiitos tästä kovin kivasta kommentista.

   En itsekään ole aina samaa mieltä asuistani, koska välillä ajatus on jotain ”parempaa” mitä sattuu olemaan kaapissa tarjolla, heh. Mutta näillä mennään… Jotenkin tuo musta on viehättänyt viime aikoina ihan suunnattomasti! Sanoisin vinkkinä, että vähän pois sieltä omilta mukavuusalueita myös pukeutumisessa niin johan alkaa tapahtumaan 😉

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  wau!! kaunis tyttö ja mielettömät vaatteet!

  0
  1. Voi kiitos 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Ihanat legginssit! Ja muutenkin koko asu. Kivasti samaa sävyä paidassa, laukussa ja housuissa. T. Violetin ystävä

  Tekisitkö muuten joskus postauksen, jossa olisi yhteenvetoa eri pluskoon vaatekaupoista, joita käytät. Siis nettikaupoista. Ja, miten esim. nettiostaminen toimii noissa ulkomaalaisissa kaupoissa. Ostatko muuten koskaan vaatteita muualta kuin netistä?

  0
  1. Joo, mulla on esim ASOSin semmonen nettiostamispostaus tuossa luonnoksissa ollut jo tovin, joten tulossa on 🙂

   Ostan vaatteita myös liikkeistä ja kiertelen muutenkin myymälöissä paljon, vaikken mitään ostaisikaan. Esim Forumissa kierrän aina Vilan, Cubusin, H&M:n, Gina Tricotin jne. ihan vaan ”inspiroitumassa” 😀

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Ylläoleva kommentti vei kyllä jalat suustani! (: Oon ite kanssa miettinyt miten/mistä löydät aina noin hienoja vaatteita, ja toivonu että tekisit jonkun esim. nettikauppa-postauksen joskus (:

  0
  1. Kiva kuulla, että sille olis tilausta. Täytyy ottaa siis itseäni niskasta kiinni tämän suhteen 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM