Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD Flow-sunday

Uhosin perjantaina, etten laita päähäni kukkapantaa, mutta niinhän siinä taas kävi, että sunnuntaina kiire yllätti Nummelalaisen festarivieraan, joka haaveili kotona ja lähes myöhästyin bussista, joten eikun vaan äkkiä ruusupanta päähän, tukka ponnarille ja vauhdilla bussiin… Onneksi ehdin, olis harmittanut jos Public Enemy olisi sunnuntain esiintyjistä mennyt sivu suun, tosin tulihan tuo nähtyä kyllä Jenkeissä toukokuussa, joten keskittyminen keikkaan nyt sitten vähän oli mitä oli…

Kukkapanta / Floral headband Glitter 
Takki / Jacket Lindex Generous (52)
Paita / Shirt Ross (2XL)
Hame / Skirt Primark (UK20)
Kassi / Bag Kings of the Mic-tour
Kengät / Shoes Converse (US9)


Semmonen oli minun sunnuntain festarikostyymi. Mullapa onkin teille muutama lupaamani festarivieraan asu jemmassa ja omaa postausta Flow:n sunnuntaista luvassa vielä sitäkin, joten kuullaanpas taas kamut! 🙂 

Panta ja takki blogin kautta saatu.


0

0 Comment

  1. Intona täällä Flow-asuja odotellaan :-).
    Terkkuja!

    0
    1. Hihi, no toivottavasti sait mitä odotit 😉

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM