Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LUMENE Natural Code – 3D Glitter Polish

Siskon kanssa sorruttiin taas kynsilakkahommiin ja testiin päätyivät tällä kertaa LUMENEN lähettämät Natural Coden 3D Glitter-lakat, jotka saapuivat samassa paketissa Lip Sorbet-huulikiiltokynien kanssa.

hopea – 55 Top Coat Silver  ♡  vihreä – 57 Jewel Green
pinkki – 58 Pink Diamond  ♡  monivärinen – 60 Magic Dust  ♡  sininen – 59 Blue Galaxy


Siskolle sudittiin tuota Pink Diamondia muihin sormiin ja nimettömiin pelkästään hopeana hohtavaa saman sarjan päällyslakkaa. Semmosia terveisiä siskolta tuosta glitter-lakasta sitten myöhemmin tuli, että irtoili kuulemma liuskoina pois aika pikavauhtia, tosin me ei tajuttu, että ilmeisesti tarkotuksena olisi ollut kiinnittää tuo pinkki kynteen juurikin tuolla hopealla top coatilla, tai muulla päällyslakalla. Itselläni nimittäin Visbyssä pysyivät Magic Dustilla ja tuolla hopeaglitterisellä päällyslakalla päällystetyt kynnet oikein mainiosti. No ens kerralla sitten! Tosin oli sisko noihin tykästynyt, kun oli painellut heti ostamaan omansa, tuo reilun neljän euron hinta kun ei päätä huimaa.

Glitterkynnet LIKE or DISLIKE?

Tuotteet blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Aijai, pitääkähän mun raahautuu metsästää noita lakkoi tai erityisesti tota pinkkiä? Ainakin tuosta tykkään ja olihan ne glitterlakat kuumaa sillo mun nuoruudessani 😉 (ihan niinku mää ny niin kauhee vanha vielä oisin)

  0
  1. Joo, niinhän ne oli 😀 Hauska, että nää on tullu nyt ”takas”! 🙂 Tuo pinkki on kyllä ihana 🙂

   0
 2. Like, pois ottaminen vaan on työlästä!

  0
  1. Näinhän se on aina glitterlakkojen kanssa 😀

   0
 3. Mä ostin tuota vihreää glitterilakkaa. Alle laitoin mustan lakan ja viikon jälkeen irtosi lakat käsistä. Irtosi ihan sellaisina laattoina, aivan kuin ois tarroja irrottanu kynsistä 😀 mulla kyllä oli päällyslakka siinä vielä päällä. En tiiä sit johtuko tuosta mustasta lakasta irtoaminen…. Mutta todella kaunis oli vihreä mustan lakan päällä! 🙂 Ja vihreän glitteri kimalsi kaikissa eri väreissä auringossa! 🙂

  0
  1. Oho, kuulostaa hyvältä noi värit, mut tosiaan samaa sano sen mun sisko. Hmm… no tutkitaan! 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Reilu neljä euroa 4,5 ml lakasta on minusta aika kallista.

  0
  1. Niin se toki riippuu mihin on tottunut 🙂 Berliinin reissulla tulee aina tutkittua paikalliset kempparit, jossa lakkoja saattaa saada jopa alle eurolla kipale. Niin ja tietty ne Primarkin neljä 2,50€:lla joista vinkkasinkin 🙂

   0
 5. Mulla ainakin toi lakka toimi hyvin ko käytti pelkästään ja laitto kaks kerrosta.. 🙂 tykkään!

  0
  1. Voi tietysti johtua myös omasta kynnestä kuinka hyvin pysyy.

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  moikka! jos mä en ihan väärin muista niin sä teit joskus jonkun postauksen jostaki kenkäkaupan jutuista missä myydään just bootseja,saappaita jne. muita kenkiä että se varren leveys ois isompi ku normisti. voisitko linkkaa sen osotteen tähän nii pääsisi ostoksille? 🙂

  0
  1. Hmm.. tein yhden kenkäpostauksen More To Love:n loppuvaiheilla ja se löytyy täältä : http://www.moretolove.fi/2013/04/kevatkenkia-def-shopista.html

   Ei olleet siis erikoisemmin leveämpiä, en ole leveistä saappaista muistaakseni postannut. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM