Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lohkeilevat kynnet ja hauraat hiukset?

Hiusten lisäksi, joita ”pelastin” jo ulkoisesti eilen, apua kaipaavat myös kynteni, jotka näyttävät aivan kamalilta. Tunnustan nyt teille, etten ole koskaan leikannut kynsiäni saksilla (heh). Puren siis aina kynteni lyhyeksi. Olen purrut kynsiäni lapsesta saakka, mutta minulle ei ole ongelma kasvattaa myöskään pitkiä kynsiä (paitsi jääkiekon mm-kisojen aikaan) mikäli niin haluan. Viime kynsienkasvatusoperaationi tyssäsi tosin siihen, että kynnet vaan lohkeilivat tai oikeastaan repeilivät pois ja kuten kuvasta huomaa, kynsi liuskottuu todella helposti.

Minulle tarjottiin testiin Active Beauty Hair & Nails-kuuria, joka nautitaan siis sisäisesti. Tabletit sisältävät sinkkiä ja biotiinia, joiden molempien pitäisi vahvistaa kynttä sekä hiusta. Saapa nähdä minkälainen shampoomainoksista karannut tyyppi täällä muutaman kuukauden päästä teille naputtelee 😉 

Onko joku teistä testannut tätä tai vastaavanlaisia ravintolisiä hiusten ja/tai kynsien hyvinvointiin? Kuinka olette muuten saaneet hius-ja kynsiongelmat kuriin? 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.


0

16 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Mulla on sama kynsiongelma, avun olen saanut Avonin Mineral fixistä, jota laitan kynsilakan alle.

  0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Haluan ehdottomasti kuulla raportin kokeilun jälkeen! 🙂 sama ongelma täällä kynsien kanssa.. hiusten kanssa oon jo luopunu toivosta 😀

  0
 3. Mä oon parin vuoden ajan nyt, joka kesän lopussa syöny kuurin hiuksille ja kynsille. Oon kokenut ne toimiviks1. Kesän aikana ”lahonneet” hiukset on saanu kiiltoa ja vahvuutta samoin kynnet. Oon kokeillut eri kuureja, mutta aina ostanu luontaistuotekaupasta. Voin itse ainakin suositella.
  Onnea projektille!

  http://mymintworld.blogspot.fi/

  0
 4. Mä lopetin kynsien pureskelun n. 5 vuotta sitten. Muistan kans nuorempana äiti laitto mulle sellasta tosi pahan makusta kynslakkaa joka ehkäs pureskelua, hyi hitto se maku !:D Ja se jäi huulille vielä pariks tunniks:D Mut vaikka lopetin pureskelun niin mulla lohkeili ja liuskottu kynnet tosi helposti jos ne kasvo liian pitkiks.. Nyt oon käyttäny muutaman vuoden väritöntä Kissin x-treme growth activator kynslakkaa alus- ja päällilakkana jota saa ainakin sokokselta, se on ollu tosi hyvä ! Se vahvistaa kynttä ja sen käytön aikana oon huomannu et kynnet kasvaa nopeemmin, ne on paljon kovemmat ja kynnet ei enää liuskotu tai katkeile niin helposti kun ennen ! Suosittelen kokeilee:)
  Joskus söin myös Piimax Pro-Vitaa ja sekin autto kynsiin mut enemmän hiuksiin:)

  0
 5. Anonymous says: Vastaa

  tiiätkös Mimmi… mulla oli sama ongelma. 18 vuoteen en ollut kertaakaan leikannut kynsiäni kynsisaksilla, vaan aina purrut tai nyppinyt ne lyhyiksi, päiväkodista asti! muistan kun äiti siveli kynsiini Kynneliä, sitä pahanmakuista tököttiä jonka pitäisi estää kynsien pureskelu, mutta ei sekään auttanut kun totuin makuun! söin kynteni aina vereslihalle saakka ja häpesin sormiani.

  kunnes… lukion jälkeen hiukseni alkoivat ohentua ihan silmissä. katselin vanhoja valokuvia itsestäni ja haikailin entisen paksun tukkani perään. en tiedä vieläkään mikä nopean hiustenlähdön aiheutti, kenties stressi, muutto toiselle paikkakunnalle…

  eräs kampaaja suositteli minulle Piimax -nimistä valmistetta. sitä saa useimmista ruokakaupoista ja tavarataloista, vain 5-6 euroa purkki. yllätyin valmisteen edullisuudesta, sillä olin jo kokeillut apteekin hintavaa Priorinia joka ei tehonnut alkuunkaan. kyse on nimenomaan siitä, että Priorin ei ole elimistölle sopivassa muodossa, jonka vuoksi se imeytyy huonosti. Piimax päinvastoin. en alkuun huomannut muutosta hiuksissa, vaan huomasin jotain muuta… kynnet alkoivat kasvaa! kuin huomaamattani kynteni olivat ensimmäistä kertaa 18 vuoteen niin pitkät etten vaan enää voinut purra niitä poikki. niin pääsin vähitellen eroon kynsien syömisestä ja nyt minulla on normaalin näköiset superihanat kynnet, joita ei enää tarvitse nolostella. se on yksi suurimmista ylpeyden aiheistani tänäkin päivänä 🙂

  plussana myös se, että hiukseni eivät ole enää niin ohuet kuin ennen. kuitenkaan vanhaa paksua kuontaloani tuskin koskaan saan takaisin, mutta tilanne on paranemaan päin! suosittelen Piimaxia, testaa ainakin yksi purkki. kynnet toki lohkeilee mullakin aika ajoin, mutta muutos entiseen on silti ihan mieletön. toivon että tuo apua! 🙂

  1+
 6. tää sun blogi on tosi ihana ja energinen ja varmasti inspiroi monia kuten minuakin ! 🙂
  rakastan sun vaatteita ja tyyliä 🙂

  käykää kaikki myös tsekkaa mun blogi: ffnormal.blogspot.com

  0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Itselläni ollut sama ongelma kynsieni kanssa: lohkeilevat, liuskottuvat ja repeävät pois – todella ruman näköisesti. Ongelma ratkesi, kun lopetin kynsien lakkaamisen sekä kynsilakanpoistoaineen käyttämisen. Kynnet eivät enää liuskoitu, ja ne kasvavat näteiksi ja pitkiksi, ja katkeilevat vain jos telon niitä johonkin.
  -Mononoke

  0
 8. öljyä, öljyä, öljyä ja lasiviilaa kynsille!

  0
 9. sinkkitabuii says: Vastaa

  Mulla ainakin auttaa sinkki!

  0
 10. Anonymous says: Vastaa

  Ite oon syöny hyvin tuloksin Biotiini Fortea (on kyllä eläimille tarkotettu, mut apteekistaki ne joskus suositteli). Täysin vastaavaa tuotetta saa nykyään ihmisillekin, Biotiini Strong Hair & Nail. Toi eläinversio on vaan inan halvempaa.

  Kynnet on ollu ihan lapsesta asti tosi hauraat, lohkeillu ja liuskottunu heti ku kasvanu hiukankaa pidemmäks. Jossain kohtaa alko hiukset harvenee ja pelkäsin jo kaljuuntuvani. Tähänkin ongelmaan oon saanu avun noista. Voin siis vaan suositella.

  0
 11. Semmonen parin euron perus klipsuleikkuri auttaa! En ensin ajatellu, että siitä ois niin paljon hyötyä, mutta se muotoilee kynnen just hyvin eikä tuu purtua niitä ”ylimääräsiä” kulmia yms enää pois, koska niitä ei yksinkertaisesti ole! Kun ei pure niin kynnet paksuuntuu ihan huomaamatta. 🙂

  Terveisin Hopefully soon-to-be ex-kynnenpureskelija 😀

  0
 12. Mariana says: Vastaa

  Tabletteja tai ravintolisiä en ole kokeillut, mutta mun akryylikynsien jäljiltä hauraat ja lohkeilevat kynnet sain kuntoon Cesars Secretsin Harder Longer Stronger kynnenkovettajalla. Ihan huippu ja kuivuu pikavauhtia!

  0
 13. Ostin joskus aikoinaan juurikin jotain biotiinia ja sinkkiä sisältäviä pillereitä ihan perusmarketista mutta en kyllä koskaan huomannut mitään eroa kynsien tai hiusten kasvussa, saattoi myös johtua siitä että söin nappeja lähinnä silloin kuin muistin eli en mitenkään säännöllisesti 🙂

  0
 14. Hei!
  Itselläni on aina kasvanut kynnet hyvin, mutta liuskottuminen ja katkeilu on ollut ongelmana. Parivuotta sitten löysin ratkaisun ongelmaan, Kananmuna. Aloin päivittäin syömään kananmunia 2kpl päivä. Sitten kun kynnet oli vahvat, olen syönnyt kananmunia silloin tällöin, mutta kuitenkkin ainakin yhden per viikko. Ei ole ollut liuskotusta nyt kahteen vuoteen, enkä ees muista koska kynnet olisi viimeksi lohjennut tai katkennut. Itse lyhennän kynnet leikkurilla kun tarvitsee, mikä on mailman huonoi tapa lyhentää kynsiä.
  -Leena-

  0
 15. Anonymous says: Vastaa

  Mulla auttoi kynsiin muutama asia. Sain kilpparin vajiksen tukihoidoksi seleeni-kuurin ja D- ja B12 -vitamiineja (plus muutaman muun ,mutta noista koen, että on ollu eniten apua). Samaan aikaan aloin käyttämään Cesars Shopin omaa kynnenkovettajaa, josta en enää luovu!
  Nyt on ekaa kertaa elämässä ollu omasta takaa pitkät kynnet jo puoli vuotta 🙂 Jee 🙂

  0
 16. Minä oon kanssa pureskellut kynsiä ihan pienestä asti. 2012 kesän alussa laitoin rakennekynnet, jotta en voisi enää purra kynsiäni. Tämän kesän alussa otin kynnet pois, mutta ne olivat tietenkin tosi hauraat tekokynsien jäljiltä. Aloin syömään Biotin Strongia, ja huonot kynnet on kasvaneet melkein kokonaan pois 🙂 Itse olen ainakin tykännyt!

  <3; llä
  reettis

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM