Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lindex x Matthew Williamson

Lindex julkaisee tapansa mukaan taas pian malliston yhteistyössä nimekkään suunnittelijan kanssa. Tällä kertaa mukaan yhteistyöhön on päätynyt Matthew Williamson, jonka suunnittelemalla yhteistyömallistolla halutaan lisätä rintasyöpätietoutta ja kerätä varoja tutkimukseen. Malliston myynnistä 10% lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa Nauha-rahastoon. Matthew Williamsonin luomukset ovat tunnettuja herkullisen kirpsakoista väreistään ja printeistään ja nähdäänpä myös tässä yhteistyömallistossa molempia näitä. En ole päässyt vielä hypistelemään mallistoa, mutta hyvältä se ainakin kuvissa ja videolla näyttää! Erityispisteet taas viime vuoden tapaan supersuloisille lastenvaatteille!


Mitäs ajatuksia nämä yhteistyömallistot, joita tunnutaan nykyään aika paljonkin harrastavan, teissä herättää? Minä en kyllä pistä ollenkaan pahakseni, että välillä tarjotaan nimekkäiden suunnittelijoiden mallistoja vähän kuluttajaystävällisempään hintaan. Kuten viimekin vuonna, varmasti tänäkin vuonna tästä jotain tuotteita kotiutan 🙂 

Mallisto tulee myyntiin 4.10.2013.

Postaus sisältää mainoslinkin.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM