Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUNAROSE:a netistä!

Minä hokasin tuossa tovi sitten, että JUNAROSE:n vaatteita saa jo jossain määrin tilattua Zalandolta ja Booztilta. Toivottavasti valikoima vielä tuosta kasvaa! Tässäpä muutama aika kiva juttu molemmista, jotka voisin syksyksi vaatekaappiini ihan mielelläni ottaa. 🙂
1. Galaxy-henkinen kukkapaita
2. Pikkumusta varustettuna peplum-helmalla
3. Musta mekko mesh-yksityiskohdilla
4. Pantteri-kuosinen t-paita


2. Takaa pidempi hameTuosta JUNAROSE:n hintaluokasta on ollut ja tullut minullekin paljon kysymyksiä ja minä en siitä tiedä sen enempää kuin tekään, mutta ei nuo nyt tuon pienen myynnissä olevan valikoiman silmäilyn perusteella ihan älyttömän kalliilta onneksi vaikuta. Oon aina miettinytkin sitä, että minkä ihmeen takia plussamallistoa ei voi tehdä trendikkäänä, kukkaroystävällisenä ja vielä helposti saatavana? 😀

Zalandolta olen tilannut kerran aiemmin ja kaikki meni siltä osin hyvin, mutta tuolta Booztilta en koskaan. Onko jollain kokemuksia sieltä tilaamisesta, sinnehän on alkanut tulemaan enemmänkin plussabrändejä myyntiin. Yksi juttu tuolla Booztilla minua kovasti hämää ja se on se, että jotkut noista JUNAROSE:n vaatteista on kuvattu hoikan mallin päällä, joten ne näyttää aivan todella järkyttäviltä. Kiinnitättekö muut huomiota tämmösiin ”pikkuseikkoihin” (ihan kirjaimellisesti)? 😀 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Vaatteet näyttää hyvinkin samanlaisilta, kuin muillakin plusmallistoilla. Ikuisia löysiä yläosia ja kireitä hameita. Miksei koskaan huomioida muun mallisia plusvartaloita, kuin omenoita? Kaavut isontaa ja hyvin istuvat vaatteet hoikentaa myös omppuja.

  0
  1. Hmm… Olen hieman eri mieltä, tosin olen nähnyt paljon enemmän tuota Junarosea, kuin mitä näissä nettikaupoissa on vasta myynnissä. Sieltä kyllä onneksi löytyy myös niitä istuvampia vaatteita 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Booztilta olen tilannut lastenvaatteita parisen kertaa, hyvin on mennyt kaikilta osin aina! Sekin kun piti palauttaa viallinen tuote, sain rahat takaisin ongelmitta ja asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä.

  0
  1. Kuulostaa hyvältä! Tuolla alkaa olla ihan kivasti valikoimaa myös plussapuolella…

   0
 3. Heippa kaunistus! 🙂

  Mä oon tilannut Booztilta useita kertoja ja tykkään! Tosi nopea toimitus ja aina tulee oikeat tuotteet yms 🙂 Suosittelen omalta osaltani siis.

  Mukavaa iltaa! 🙂

  <3: K

  0
  1. Hei toinen, kiva kuulla! 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Oon muutamasyi tilannut Booztilta, tiöaaminen sujui hyvin ja toimitus nopea, mutta toisella kerralla tilatessani piti palautella, mutta loppujenlopuksi jouduin maksamaan palautetut tuotteet, enkä ole saanut rahoja moisista takaisin :/

  0
  1. Todella erikoista, ootko ollut sinne yhteyksissä niistä? :O

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Myös Asos myy Junarosea! 😀
  -Tara

  0
  1. Oho, niinpä näyttää myyvän. Vähän näyttää kivemmalta tuon ASOSin mallin päällä 😉

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  No mitä hittoa? Kyllä ainakin tuo pikkumusta näyttää nollakoon mallin päällä tosi pahalta! Harmittaa, koska olisi kiva nähdä miten vaate todella istuu.

  0
  1. No älä! Oli siinä mielessä vähän pettymys, jos pitää välttämättä ihmisen päällä kuvata, niin hankkikaa sitten oikeankokoinen malli 😀

   0
 7. Anonymous says: Vastaa

  Boozt ainakin toimittaa todella nopeasti, aina kolmessa päivässä ollut pakettin postissa. Palautusta en ole sinne vielä kokeillut, eli ei kokemuksia siitä, mutta muuten suosittelen!!

  0
  1. No jopas on nopeeta toiminta, täytynee testata jossain vaiheessa! 🙂

   0
 8. Anonymous says: Vastaa

  huomasin äsken, että Asokseltakin saa Junarosea! 🙂

  0
  1. Good to know! 🙂

   0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Moikka! Tätä ei oo tarkotettu mitenkään henkilökohtaiseksi loukkaukseksi yms, mutta sää tähän XL-bloggaajana osaat vastata.

  Eli pitääkö sinun mielestäsi ihan perusvaateketjuissa (hm. yms) olla tarjolla myös ”isommille” ihmisille vaatteita. En tarkoita pientä ylipainoa vaan sellaisista ihmisiä joilla paino on hälyttävissä lukemissa. Koska musta tuntuu että ylipaino ns. normalisoidaan tuomalla kansalle koko ajan isompia ja isompia kokoja vaatteista.

  Mulla ei ole todellakaa mitään ylipainoisia ihmisiä vastaan, mutta tosi faktahan se on että kyllä ihmisten terveyden kannalta ois hyvä pysyä suhtkoht normaaleissa painoissa. (en tarkota että kaikkien pitäis käyttää kokoa 34)

  Toivottavasti ymmärsit mun kysymyksen pointin ja ois kiva kuulla vähän sun ajatuksia tästä asiasta. 🙂

  0
  1. Ymmärrän pointin ja Suomessa myytävät plussakoothan on mielestäni tosi maltillisissa koissa. Tarkoitan tällä sitä, että yli 56-kokoisia vaatteita on jo todella hankala löytää. Olen tosin aivan täysin erimieltä siitä, että vaatteita rajoittamalla saataisiin ihmiset hoikemmiksi, päinvastoin. Mielestäni se, että on sinut itsensä kanssa kokoon katsomatta on ”terveellisempää”, kuin että sinut pakotetaan johonkin muottiin, johon et mahdu. 🙂

   0
 10. Anonymous says: Vastaa

  Pitäähän isojenkin ihmisten herranjesta vaatteet päälleen saada!! Ja kivammathan ne on jos saa edes jollain lailla sen tyylisiä, mitä muutkin ihmiset käyttää. Pitääiskö lihavien kulkea juuttisäkit niskassa? Vai istua kotona ja lihota lisää? Ei ei! Omalla kohdalla toivoisin lisää plussa koon urheiluvaatteita, olis oikeesti kiva mennä salille kivoissa vaatteissa ja ei ylipaino ole mikään korvamerkki siitä, että olisi muita enemmän rahaa, joten toivomuslistalle pistäisin vielä inhimillisen hinnan. Nyt on muiden vaatteiden kohdalla hyvä, koska voi sulautua jollain lailla muuhun ihmisjoukkoon, koska muuten erottuu jo ihan tarpeeksi ilman jättisäkkejä läski-tekstillä.

  0
  1. Anonymous says: Vastaa

   En todellakaan tarkottanu että lihavien pitäis kulkea alasti tai muovikasseissa. Tarjotin sitä että kun koko ajan tulee vaan isompaa ja isompaa kokoa niin ei ne sairaalloisen ylipainoisten tarvitse tehdä mitään painolle. Uskon että se on aika herätys jos kaupassa ei ole enää omankokoisia vaatteita. Ja se voi johtaa siihen että pudottaa sen koon tai pari että mahtuu taas ”normaaleja” vaateita käyttämään.

   Tuossa olen samaa mieltä että kivoja liikuntavaatteita pitää tarjota kaikille.

   0
  2. Sinäpä sen sanoit! 🙂

   0
 11. Anonymous says: Vastaa

  Hey, esim Jumbon Vero Modaan on Junarose saapunut jo ainakin kuukauden päivät sitten 🙂 Sinne vaan shoppaamaan 🙂

  0
  1. Kävin kyllä katsomassa Kampin Vero Modassa, mutta ei ollut ainakaan pari viikoa sitten älyttömästi vielä tuotteita esillä. Harmi, ettei Junarosea saa kaikista liikkeistä, siksi vinkkasin näitä nettikauppoja, jotka merkkiä myyvät 🙂

   0
 12. Olen tilannut Booztilta eikä siinä ollut mitään ongelmia. Ilmainen toimitus ja ilmainen palautus (asun Ruotsissa). Palautin puolet kamoista mukana tulleella ilmaisella Postin palautusetiketillä, sain siitä kuitin ja parin päivän päästä Booztilta vahvistuksen. Tein itse sitten vähennykset laskusta. Ainoa outo piirre oli se, että tilaukseni hinta oli n. 300 euroa ja sen vuoksi minulta pyydettiin erikseen kuvaa henkilökortista. Epäilivät kai petosta kun tilaukseni sisälsi paitoja miehelleni… Voin siis suositella!

  0
  1. Ilmainen palautus on kyllä aina positiivista!

   Oho, jopas on, en oo ennen kuullut tuommosesta, kai siinä siis joku raja on, jonka jälkeen kysyvät ”paperit”? 😀

   0
 13. Anonymous says: Vastaa

  Minulla on junarosen farkkuja myynnissä, koossa 42 ja 44. Farkut ovat uusia. Jos kiinnostaa, yhteyttä voi ottaa sähköpostilla osoitteeseen veera.seppanen94@gmail.com

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM