Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hälsningar från Visby!

Viime vuoden puolella eräässä pressipäivässä kävi niin onnekkaasti, että meikäläinen voitti FlyBe:n lennot kahdelle hengelle ja tässä kesällä havahduin, että Visby on FlyBen kesäkohteena tänä vuonna. No eikun lentoa varailemaan ja puhelua Pepille, että joko vihdoin lähetään pitkään suunnittelemallemme pyhiinvaellukselle Peppi Pitkätossun maahan. Saatiin yhteinen ajankohta sovittua ja Visit Sweden lupautui tarjoamaan meille hotellit ja autonvuokrauksen tälle meidän neljän yön reissulle 🙂 

Meidän kuulumisia täältä matkalta voi seurata lähes reaaliaikaisena Visit Swedenin Instagramista, joten kipin kapin seurailemaan, mikäli kiinnostelee mitä me oikein täällä keksitään 🙂 Nyt lähetään vähän tutkimaan mitä täältä oikein on meille tarjolla, ainakin tämä kaupunki vaikuttaa super suloiselta! Hejdå!

0

0 Comment

 1. Trevlig resa! 🙂

  0
 2. Visby ja Gotlanti ovat ihania!
  Suosittelen ostamaan Andre Koppen-teetä Kränku-myymälästä.
  Ja Surfers- ja Crêperie & logi-ravintoloita ainakin.

  0
  1. Voin kertoo, että KÄYTIIN! Parasta….

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM