Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Flow festival SUNday

Vielä hillitön kuvapläjäys aurinkoiselta sunnuntailta Flow-festareilta, kun päivän missio oli testata ainakin kaksi festariravintolaa (joita olin toki kotona nettisivuilta jo valmiiksi tutkaillut), katsastaa toistamiseen Public Enemy, törmätä mahdollisimman moneen tuttuun ja tietysti kuvata niitä plussatyylejä! Toiset näistä tehtävistä onnistuivat hieman paremmin kuin toiset, ehdittiin nimittäin seuralaiseni Joannan kanssa nauttia päivän aikana sekä Fafa’sin että Tokyo Girlin antimia (mmmmm…), pari biisiä Public Enemyä (oli tosi kova nälkä), törmätä aika moneen tuttuun ja napata muutama asukuvakin. Kaikin puolin siis oikein onnistunut sunnuntai. Tuota Flown yllätyksellistä tunnelmaa ei kyllä voita mikään, tänäkin vuonna tuntui välillä pisteestä toiseen siirtyessä, kun olisit aivan eri festareilla kuin minuutti sitten! 

ISO kiitos Flow 2013, ensi vuonna kenties taas uusiksi? 🙂


0

0 Comment

 1. Aivan ihanan näköistä, olisin niin halunnut tuonne! Ja söpöltä näytät, tuo asu on hirmu kiva 🙂

  withasilverlining.blogspot.com

  0
  1. Voi kiitos. No ehkäpä ens vuonna sitten Flowhun? 🙂 Voin kyllä suositella!

   0
 2. mitä ihanaa huulipunaa sulla oikein on ! täydellinen väri sulle =)

  0
  1. Se taitaa olla tämä MACin puna, josta postailinkin http://www.plusmimmi.com/2013/07/huulipunauutuudet.html 🙂 Aivan yksi lemppari! Tai sitten oli Diego Dalla Palma, en oo aivan varma, kun molemmat oli mukana kassissa…

   0
 3. MIKÄ IHANA SIRKKU!!!! <3 <3 Mäkin haluan Sirkun meille ja blogiin ja jokapaikkaan!

  0
  1. NO ELÄ!! Sirkku on niin paras <33

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM