Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

F21+ Inspiration

Hämmentävää, kuinka tuolla tarkenisi vielä kipitellä paljain säärin, mutta siltikin tulee vedettyä jo leggarit jalkaan ja pitkähihaista päälle. Ja sitten paahdutaan, enkä todellakaan ole muuten ainut… Otan välillä kuvia koneelle talteen kaikesta inspiroivasta ja tänään kuvajemmojani selaillessa minua inspiroivat nämä F21+:n sivuilta joku aika sitten talteen nappaamani kuvat aina yhtä upeasta Tara Lynnistä. Ehkäpä juuri näiden kuvien oheisvaikutuksena tulikin hypisteltyä tänään erityisen paljon tuota armyn vihreää ja eläinkuosisia tuotteita, kun kävin vilkaisemassa Bestsellerin kevättä ja Forumin uudistuneen Seppälän tarjontaa, joista molemmat näyttivät tosi hyviltä!

Mikä näistä lookeista puhuttelee, vai puhutteleeko mikään? 

Kuvat Forever 21+


0

0 Comment

 1. Alin lookki puhuttelee kyllä aivan uskomattomissa määrin, harmi vaan että tällainen pienitissinen pallero ei tollasta tyyliä rokkaa ihan tosta vaan.. :’)

  0
  1. Ite oon kans pienitissinen pallero ja mikäli tuo paita olis vähän pitempi, niin voisin kyllä kuvitella rokkaavani tuota lookkia anyday! 🙂

   0
 2. Ylin ja alin ihania! Tuohon alimmaiseen ehkä kaipaisin vielä pdempää toppia alle, joka peittäisi hieman enemmän takamusta. Trikoopyllyt ei yleensä näytä kauheen seksyltä..:D

  0
  1. Oon aivan samaa mieltä! Tai ehkä Taralla näyttää, mulla ei 😉

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Toinen, keskimmäinen. Jos kehtaisin, pukeutuisin noin. Kiitos muuten kivoista ja kauniista matkakertomuksista 🙂

  0
  1. Mikset kehtaa? 😀 Tosin onhan se ehkä jo vähän too much! Mut kunnon Look Book-matskua! Tykkään, kun uskalletaan irrotella.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM