Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Colour Crush!

Joku kauan kirjoituksiani lukenut saattaa muistaakin, että työskentelin useamman vuoden The Body Shopissa kosmetiikkamyyjänä. Olin töissä koulun ohella illat, viikonloput ja tietysti kaikki mahdolliset loma-ajat. Kun meidät pyydettiin Mariaan vieraaksi, olin silloinkin töissä ja päätös piti tehdä ihan muutaman tunnin sisällä. No viikkoa myöhemmin Bodarin työkaverini napottivat istua seuraamassa suoraa tv-lähetystä katsomossa ja minua jännitti. TBS oli ehdottomasti elämäni paras työpaikka mitä yhteishenkeen tulee. Ikävöin sinne edelleen ja välillä harmittaa ihan tosissaan, etten onnistunut säilyttämään työpaikkaani blogin myötä. Onneksi liikkeessä tulee edelleen piipahdettua usein ohikulkumatkalla tuoksuttelemassa ja vaihtamassa kuulumiset sitten siinä samalla.

Saan välillä edelleen postia The Body Shopista ja edelleenkin käytän firman tuotteita, olenhan näin tehnyt jo aivan lapsesta saakka. Viimeisimmästä lähetyksestä kuoriutui TBS:n Colour Crush huulipuna- ja luomiväriuutuuksia ja mm. Berliinin reissun vedin yhden huulipunan, eli tuon 230:n voimin. Luomivärit eivät ole vielä ehtineet luomille saakka, mutta herkullisilta näyttävät kyllä nekin. Salaa haaveilen jo syysasuista ja esim tuosta luumun, vihreän ja ruskean sävyistä luomilla. Nam!

Luomiväreistä sävyjä on saatavilla huima määrä, yhteensä 27 kappaletta. Valikoimista löytyy sekä matta- että helmiäishohtoisia luomivärejä. Napit sisältävät myös reilun kaupan parapähkinä-, marula-, kookos-, ja seesamöljyjä sekä reilunkaupan hunajaa, joten samalla luomiväri hoitaa herkkää silmänympärysihoa. 

Kaikkia näistä voi käyttää myös kostealla siveltimellä esim. rajauksiin. 

Colour Crush-huulipunista puolestaan löytyy kolme sävyperhettä: klassiset punaiset, houkuttelevat pinkit ja hienostuneet nudet. 

Näissäkin sävyjä on saatavilla runsaasti, 24 eri sävyä

Omaksi lempparikseni nousi näistä tuo 230 (huulilla esim. tässä). Koostumus ainakin tuossa pinkissä on voidemainen ja hoitavan tuntuinen (salaisuus taitaa olla kirsikan siemenöljy ja niin ikään marulaöljy), mutta kuitenkin pysyy huulilla tosi hyvin. Tuoksu näissä punissa on miedon ruusuinen. En ole vielä ihan varma lämpenenkö ollenkaan noille ysäriruskeille, jotka kovasti tekevät tuloaan. No enköhän minäkin kohta painele menemään tuolla tyytyväisenä ruskeissa huulissa. 😉 Ainakin nuo punaiset saavat varmasti syksyn myötä huimasti käyttökertoja!

Mikäs on teidän suhteenne The Body Shopin tuotteisiin? Löytyykö lemppareita? Kiinnostaisiko kuulla ihan oman postauksensa verran minun omista luottotuotteista TBS:n valikoimista? 🙂 

Luomivärit 12,20€
Huulipunat 15,50€

Tuotteet blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Nuorempana käytin TBS tuotteita paljon, jotenkin nyt se on jäänyt. Vartalovoita saatan silloin tällöin ostaa, mutta kosmetiikasta ei ole minkäänlaista kokemusta.

  Lukisin mielelläni postauksen TBS suosikeistasi. 🙂

  0
  1. Joo, vartalovoiteet ovatkin ehkä suihkugeelien ohella ne firman tunnetuimmat jutut 🙂

   TBS-suosikit postaus tulossa! 🙂

   0
 2. Käytän vain ja ainoastaan The Body Shopin suihkusaippuoita ja käsisaippuoita. Odotan myös joulua, että saan sen ihanan piparkakuntuoksuisen kasuikäsivoiteen. TBS:n meikkeihin en ole tutustunut.

  0
  1. Ne on kyllä tosi hyviä molemmat. Samoin ne ihanat joulusarjat! Minulta löytyy yhä tuo viime joulun piparkakkukäsivoide minikoossa!

   0
 3. Olin suuri Body Shop -fani aikoinaan ja varsinkin Englannissa asuessani ramppasin liikkeessä jatkuvasti. Mandariinisuihkugeeli ja ne vartalovoit, oi oi. Kanta-asiakaskortilla sai kivoja alennuksia. Sitten L’Oreal osti Body Shopin ja ketju siirtyi boikottilistalleni. Olin kauhean surullinen, kun eläinkokeita vastustava ekofirma liittyi pahis-Nestlén tytäryhtiöön. :/ Ymmärtääkseni alkuperäisiä periaatteita on yritetty edelleen kunnioittaa, mutta minusta tuntuisi silti vähän väärältä ostaa tuotteita, joista rahat menevät kosmetiikan eläinkoejätille. Harmi juttu. TBS:n valikoima näyttää yhä houkuttelevalta, ei siinä mitään.

  0
  1. Joo, Bodari jatkaa toimintaa edelleenkin täysin samoilla arvoilla mitä aikaisemminkin, mutta et kyllä ollut ainut joka tuosta fuusiosta harmistui. Onneksi nykyään on voimassa täydellinen kosmetiikan eläinkoekielto, jota The Body Shop on jo tosi pitkään ajanut. Tässä on aika hyvä kirjoitus aiheesta : http://blogit.iltalehti.fi/satu-hassi/2013/03/11/kosmetiikan-elainkoekiellon-pitka-ja-kivinen-tie/

   Minusta on toisaalta hyvä, että se paine tulee myös ”firmasta sisältä” (esim TBS Lorkun sisällä) jolloin asia ehkä etenee, toisinkuin että kilpailija siitä kokoajan marmattaisi. Vaikee selittää mitä ajan takaa 😀

   0
  2. Joo, toivotaan, että Body Shopilla on vaikutusta L’Orealin toimintaan yleisemminkin. 🙂

   0
 4. The Body Shopin greippi-suihkugeeli on aivan älyttömän ihanaa ja ties kuinka mones BS:n vartalovoi on jo käytössä 🙂

  0
  1. Jeps, se on kyllä niin ihanan raikas ja kirpsakka!

   Ps. Kiva profiilikuva sulla! 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM