Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vastaukset: Tyyli ja ulkonäkö

Lisää vastauksia kysymyksiinne. Eka osa löytyy täältä 🙂 

Missä vaiheessa kiinnostus tyyliä kohtaan heräsi? Kun vilkaisee More to Loven alkutaipaleen postauksia, niin niissä on paljon Suomesta ostettuja vaatteita, kun taas nyt pääpaino on ulkomailta tilatuissa. Muutenkin tyylisi on muuttunut suuresti noilta vuosilta ja kovasti parempaan suuntaan. Ihailen rohkeuttasi! ♥ Olen oikeastaan yläasteelta saakka ollut kiinnostunut tyylistä ja ulkonäöstä, tässä oli myös yksi syy miksi hakeuduin opiskelemaan kampaajaksi (ja ylioppilaaksi). Jossain vaiheessa harkitsin vakavasti stylistin opintoja, mutta koska niitä ei oikein ollut tarjolla niin tuo kauneudenhoitoala vei mennessään. Onneksi oon nykyään päässyt puljaamaan myös vaatteiden kanssa.

Kun aloiteltiin More To Love ei ihan älyttömästi ollut vielä ulkomaisia nettikauppoja, jotka toimittivat Suomeen, toisin kuin tänäpäivänä. Ehdottomasti suurin syy ulkomailta tilailuun on juurikin tuo tarjonta ja helppous, kun on kerran ”löytänyt” sen oman kokonsa ASOSin, Forever 21:n tai New Lookin valikoimista, on helppo klikkailla kledjuja ostoskoriin tulevaisuudessakin. Se on helppoa ja nopeaa, usein paketti tulee perille alle viikossa, nopeammin kuin esim H&M:n tai Elloksen nettikaupasta. Samoin ennen näitä ulkomaisia isokokoisille mallistoja tarjoavia nettikauppatuttavuuksia joutui näkemään ihan älyttömästi enemmän vaivaa, että löysi niitä trendikkäitä vaatteita isommassa koossa. Usein siis piti soveltaa ja tykätä esim. niistä trendikkäistä laukuista, kengistä ja asusteista 😉

Sijoitan mielelläni Suomalaiseen (kuten Nanso, IvanaHelsinki tai Marimekko), mutta tilaan sitten niitä edukkaampia juttuja joissa on joku juju mieluummin ulkomailta järkevään hintaan, kun ostan vaan jotakin Suomesta. Harmittaa, ettei Suomessa olla valmiita ottamaan sitä riskiä, että aidosti panostettaisiin plussamallistojen trendikkyyteen pitämällä ne kuitenkin kukkaroystävällisinä. Ostan plussakokoisia vaatteita Suomesta oikeastaan ainoastaan alennusmyynneistä, esim Zizzissä olen käynyt vain kerran ja silloinkin mukaan tarttui vain avajaistarjouksessa ollut toppi 1€:lla. En halua maksaa tuplahintaa ihan perusvaatteista, siksi että olen isokokoinen ja siksi esim. Zizzin hinnat ovat minulle liikaa.

Olet style-muija, tykkäätkö myös ”kaunistaa” kotiasi? Olisi joskus kiva nähdä vaikka joku sisustuspostaus kodistanne, jos se ei tunnu liian henk.kohtaiselta. Juu, tykkään laittaa kotia paljonkin ja tämän voisin toteuttaa, kunhan viimeisetkin remontinrippeet (kylppäri+sauna) on saatu ulos tästä asunnosta ja kaikki on valmista 😀

Mistä löydät kesävaatteita? Ostan ulkomaisista nettikaupoista (ASOS, NewLook ja Forever 21) 🙂

Pidätkö mitään kirppistä omistasi vaatteistasi? Joo, olen pitänyt More To Love:n Facebookissa huutokauppaa ja myynyt vaatteitani bloggaajien muotikirppiksellä Forumissa useaan otteeseen. 28.7. olen taas Forumin muotikirppiksellä myymässä ja täytyisipä sitä ennen laitella noita myytäviä juttuja myös vaikka taas sinne Facebookkiin. Vinkkaan sitten vaikka siitä täälläkin 🙂

Mitä ihmettä tarkoittaa OOTD? Outfit Of The Day, eli päivän asu 🙂

Voiko isokokoiset naiset käyttää mielestäsi shortseja kesällä? Käyttäisitkö itse? Miksei voisi, käyttäisin ja esim tässä käytänkin 🙂

Voisiko sinulta saada pukeutumisvinkkejä? 🙂 Jos esim. lähettää siulle itsestään kuvan ja kertoo vähän itsestään. 🙂 Laittaisit sitten joitain vaatteiden kuvia ehdotuksena ym. vinkkejä. Ideana tosi kiva ja olen tätä miettinytkin, mutta valitettavasti mulla ei riitä aika moiseen, eli pitää miettiä vielä vähän tuota toteutusta. :/ Sun täytyy vaan osallistua aina kaikkiin stailausjuttuihin ja muihin, kun on mahis voittaa vaikkapa juuri se minun tekemä stailaus.

Oikein kadehdin sun aurinkoisuutta, iloisuutta ja ennen kaikkea itsetuntoa mikä kaikista kuvista paistaa! 
Kiitos More To Loven olen alkanut pikkuhiljaa hyväksymään itseäni, mutta silti en esim. tietynlaisia vaatteita voi päälleni laittaa, kun epävarmuus iskee. Eikä toivoakaan vähissä vaatteissa kenenkään edessä kulkemisesta. Eli ei uimista, uimahalleja, lyhyita hameita/shortseja, toppeja tai lyhyt hihaisia t-paitoja. Tai hihattomia mekkoja yms.
Mutta kiitos teidän Gossip merkin, nyt ainakin löydän itselleni istuvia housuja!♥ Hei, mahtavaa! Monet on kehuneet Gossipin housumallistoa, mutta koska en itse kovinkaan paljon housuja käytä niin minulta ovat jääneet kauppaan. Itse pidän eniten Gossipin mekoista 🙂

Mitäs jos aloittaisit pienen siedätyksen, esimerkiksi toppi tai hihaton mekko (oikean kokoinen ja mukava päällä) tai edes se t-paita päällä pistäydyt vaikka ensin lähikaupassa tai viemässä roskat ja sitten vähitellen huomaat, että mitään mullistavaa ei tapahtunutkaan, vaikka sinulla ei ollutkaan niitä hihoja suojana. Mikä muuten olisi pahinta, mitä sinulle voisi t-paidassa tapahtua? Mikä on se juttu, jota pelkäät? Onko se se, että joku kommentoisi käsiäsi jotenkin vai? Sitten sitä ajan kanssa huomaakin, että hetkinen olinpa hölmö kun rajoitin omaa elämääni sillä mitä muut ehkä minusta ajattelevat. Pienillä askeleilla vaan, siitä se lähtee. Ottaa varmasti oman aikansa, mutta on sen arvoista, trust me!

Mist ostat ja millasii uikkareita käytät ja tykkäätkö uida & olla rannalla? Minun uikkarit on ostettu kaikki yllätys yllätys NewLookista (koko UK20), ASOSilta (koko UK18), eBaysta ja Primarkista (UK20/22). Mulla on sekä kokouikkareita, bikinejä ja tankineja. Viime reissulla Jenkeissä käytin oikeastaan ainoastaan tankini + alaosa-comboa. Tykkään etenkin tankinista, kun sen saa halutessaan nostaa ylös, niin mahakin ruskettuu, mutta olo ei niin alaston kuin bikineissä. Tarpeeksi korkea alaosa tosin auttaisi asiaa ja varmasti käyttäisin bikinejä enemmänkin 🙂 Maha on ehdottomasti minun arka paikka ja sen koskettelusta tai esittelystä en erityisesti pidä. Niin ja tykkään kyllä uida tosi paljon, mutta jos vaihtoehtona on allas meren sijaan, niin mieluummin olen altaalla. Järvi on taas sitten juttu erikseen 🙂

Kohtaatko arvostelua ulkonäköäsi kohtaan? Kyllä välillä, mutta enemmänkin sitä, ettei joku vaivaudu tutustumaan tai aliarvioi minua ja kykyjäni sen takia, että olen lihava. Haters gonna hate!

Millaista on elää ”isoluisempana”? 🙂 Aamulla herään ja päivän touhuan kaikkea samaa mitä muutkin ja illalla menen nukkumaan ja toivon, että seuraavanakin aamuna herään. Eikai siinä sen erikoisempaa. Ihan normaalia kai? 😉

Olet kaunis nainen ja todella hyvä esimerkki siitä miten pyöreämpi nainen voi olla upea! Olen seurannut sun (ja Pepin) meininkiä pari vuotta ja tullut siinä ajassa itsekin paljon itsevarmemmaksi omasta upeudestani. Haluaisin kysyä sinulta, miten pidät painon tasapainossa? Jos ei ole varsinaisesti tarkoitus laihtua, mutta tuskin lihoakaan. Itselleni sopisi olla pullukka, mutta en tahdo kuitenkaan yhtään lihoa. Tasapainoa ei ole helppo löytää… En oikeastaan ravaa alituiseen vaa’alla, mutta saatan tsekata painon vaikka kerran puolessa vuodessa, joskus jopa harvemmin. Yleensä olo ja vaatteet kertoo enemmän ja tiedän, miten saan kevennettyä 2-5 kiloa, mikäli tarvetta tälle on. En pidä tätä kuitenkaan minkäänlaisena ”jojoiluna” 😀


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Pakko kommentoida(eka kerta tänne 🙂 tosta Zizzistä. Olen kanssa plussakokoinen ja olin innoissani kun kuulin Zizzin tulosta tänne Kuopioon. Mut kamala pettymys kuitenkin juuri kaupan hintatason takia 🙁 Ärsyttävää muutenkin isojen kokojen hintataso kaupoissa. Toisaalta olen yllättynyt, että Gina tricosta löytyy xl-xxl-kokoja ja ihan kohtuuhinnalla.

  Olen muuten ollut sun(Mimmin) kanssa samaan aikaan amiskassa, tosin erialalla 😉

  -panaaniapina-

  0
  1. Anonymous says: Vastaa

   Mulla kävi ihan samoin Zizzin kanssa. Odotin kauan, että sinne pääsisin ja riensinkin leveä hymy naamallani kauppaan. Vilkaisu hintalappuihin hyydytti kyllä hymyn nopeaan. Aivan törkeitä hintoja! Lontoossa käydessä tyrmistyin myös Evansin kalliista hinnoista. Sieltä tosin löytyi myös edullisempia vaihtoehtoja.

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   Ittellä kans harmittaa nuo Zizzin hinnat, mutta muutaman kerran olen alesta tehnyt melkosia löytöjä!

   0
  3. Heh, joo, ei ollut tarkoitus tehdä tästä Zizzin dissausta, MUTTA oikeassa olette. Gina Tricotin XXL-koko on oikein mukava juttu, tosin kaikki ne ei mahdu päälle.

   Zizzi, Evans, Lane Bryant yms. välillä jopa ASOS tuntuvat olevan vähän turhan kalliita meikäläisen pihille kukkarolle, onneks on näitä edukkaampiakin merkkejä 🙂 Ehkäpä pitäisi itsekin vilkaista Zizzin aleja 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Kyllä sieltä Zizzistä kohtuuhintaisiakin vaatteita löytyy 🙂 Esimerkiksi farkut ovat mielestäni ihan sopivan hintaisia laatuun ja tyyliin nähden. Ei siitä kyllä gina tricotin kanssa ole hinnoissa kilpailemaan, mutta laadussahan sen eron sitten näkeekin 😀

  0
  1. Pakko sanoa, että minusta Gina Tricotin joissain vaatteissa on ihan yllättävän hyvä laatu. Ei tosiaan ole Zizzin vaatteista tai farkuista kokemusta, niin en voi siihen verrata 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM