Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vastaukset : Sekalaiset

Tässäpä vielä loput vastaukset. Ekan ja toisen osan vastaukset täältä ja täältä.

Tunnistetaanko sut usein kadulla? Olet aivan ihans ihminen ja auttanut mua hyväksymään itseni sellaisena kun olen!! 🙂 kiitos siitä <3 Kiitos, mahtavaa kuulla! Toisinaan tunnistetaan, jossain vaiheessa tunnistettiin melkein joka kerta, kun oli liikkeellä esim. Helsingin keskustassa. Nykyään siihen ei ite kiinnitä niin paljon enää huomioo, mutta joku kaveri saattaa sanoo, että tajuatko kuinka paljon sinua oikein tunnistetaan 😀

Missä kaikkialla ulkomailla olet viettänyt pidempiä aikoja ja oletko tällöin opiskellut vai työskennellyt?

 Määrittele pidempi aika, onko se yli kaks viikkoa vai yli kuukauden? 🙂 No oon viettänyt yli kuukauden Tanzaniassa 94-95 ja sillon olin hetken kansainvälisessä koulussa siellä ja 2009 kevään eli puolivuotta opiskelijavaihdossa Sloveniassa opiskellen…

Onko Nummelassa kiva asua? Olen miettinyt muuttamista ”kehyskuntiin”, mutta käyn (julkisilla) töissä Helsingissä, joten en tiedä kestäisikö pää pidempää työmatkaa! 😀 Oon sopeutunut tänne ihan kivasti, mutta ei varmaan useita vuosia tulla täällä enää asumaan. On katottu tontteja esim. Espoosta, mutta ongelma on usein se, että matka bussilla saattaa olla monesta paikkaa yli sen tunnin (mitä se täältä on) Helsinkiin, joten ei oo ”järkee” muuttaa sinne. Voin kertoo, että tuo Turun motari ainakin on aamusin ja iltapäivisin aivan tukossa, joten en siinä mielessä suosittele. Toivotaan, että keksivät jotain siihen ja pian…

Oletko ajatellut/yrittänyt laihduttaa normaalipainoiseksi? miksi/miksi et? Kinkkinen kysymys. En usko, että kukaa lihava ei olis koskaan ajatellut miltä tuntuisi olla normaalipainoinen, mutta jotenkin kun on koko nuoruutensa ja aikuisuutensa ollut ylipainoinen on sen asian kanssa tietyllä lailla niin sinut, että en ees tiiä ”osaisinko” olla normaalipainoinen 😀 Ainakin oma identiteetti saattais joutua koetukselle ja itsetutkiskelun alle. En ole käytännössä yrittänyt laihduttaa itseäni normaalipainoiseksi, vaikka olen kiloja tiputtanutkin.

Mikä on tällä hetkellä suurin unelmasi? Tällä hetkellä… Hmm… Tulevaisuudessa ehdottomasti lapsi, mutta tällä hetkellä ehkä tasapainoinen talous 😀

Mitä täytteitä pizzaan

? Mikäli ite teen niin pidän ihan perus jauheliha, sipuli + tomaatti-pitsasta ehkä eniten 🙂 Italiassa maistui Margarita.

Mitä tilaat subissa? Grillattu kananrinta toisinaan pekonilla höystettynä, hunajakauraleipään. Ei suolakurkkuja, oliiveja tai paprikaa. Makeasipuli-kastike ja loraus kevytmajoneesia. Ja kaikilla mausteilla. Jenkeissä otin tähän lisäksi myös avocadon. NOM!Mitä tilaat jätskikiskalla? En oo tilannut hetkeen, mutta nyt kyllä tilaisin Fazerina-pallon 🙂Lempikirjasi? Tämä on paha. On kyllä tullut luettua monta hyvää kirjaa, vaikea nimetä lempparia.

Kuinka usein urheilet ja millaista urheilua & onks sul lempi urheilulajii tai liikuntamuotoo? Koiran kanssa ”lenkkeilen” päivittäin, mikäli tämä lasketaan urheiluksi. Sallilla käyn toisinaan, täytyisi käydä useamminkin, ehkäpä taas ryhdistäydyn. Tykkään kovasti myös uida.

Olitko hyvä koulussa sillon ku olit? Juu, perushyvä. keskiarvo ysiltä joku 8,7, lukiossa jotain kasin ja ysin väliltä, amiksessa 4,1 ja AMK:ssa riippui paljon aineesta 😉

Mikä on sun lempiväri / värit?  Punanen on pitkäaikainen lemppari. Tällä hetkellä sisustuksessa keltainen on ollut jo vuoden ajan.

Asioita jotka ärsyttää tällä hetkellä, entä jotain kivoja asioita? Ärsyttää omat varpaankynnet, jotka on liian pitkät, pitänee leikata ne! Samoin ärsyttää keittiössä kaappien edessä edelleen säilytyksessä oleva saunan lasiovi, joka on kokoajan tiellä, no onneks se pitäis tällä viikolla saada vihdoin paikoilleen. Samoin se, että koiran vakuutukset maksaa ihan järkyttävän paljon! Mukavia asioita ovat Jyrki, joka nytkin tuhisee nukkua jalkojeni päällä (vaikka jalat meinaakin puutua) ja se, että kohta meillä on maailman hienoin kylppäri ja sauna! Niin ja tietty täys pakkaus turkkarijäätelöitä pakkasessa! 😉

Tykkäätkö kirjottaa tai lukee jotai, onks sul lempi kirjoja? Tykkään kirjoittaa, on aina ollut ehdottomasti vahvinta ulosantiani, tykkään myös lukea ja lempparikirjoja on kyllä monia. Nykyään en muka ehdi lukemaan ihan niin paljon, kuin haluaisin. 

Entä leffoja? On aivan tosi monta. Ensimmäisenä viimeisimmistä suosikeista tulee varmaan mieleen Koskemattomat ja Django Unchained. Lisäksi Dancer in the Dark, Amelie, Virgin Suicides jne. Taranttinon leffat on huippuja, kuten Kill Billit. Matin mielestä mun lempileffa on Magic Mike 😀

Mitä kaikkee tykkäät tehä kesäl? Uida, ottaa aurinkoo, grillata, olla mökillä jne.

Mitä teet työkses? Tätä. Oikeestaan raha tulee muualta kuin blogista, mutta ne työt liittyvät jollain lailla kuitenkin tähän blogiin 🙂 Käytännössä oon siis yrittäjä.

Harrastatko tai ootko harrastanu jotai? Oon nuorena harrastanut hiihtoo, suunnistusta + hiihtosuunnistusta, soittanut pianoa ja poikkihuilua 5v ja partiossakin olin tosi pitkään. Harrastin myös kuvataidekoulua, kirjeenvaihtoa ja keräilin kaikkee mm. postimerkkejä. Nykyään harrastan bloggailua, vaikka tästä onkin tullut osa työtä 🙂

Mitä kieliä osaat? Suomi, englanti ja pari sanaa ruotsia 😀 Kielet ei oo ollu ikinä meikän vahvin osa-alue.

Mitkä oli sun lempi aineita koulussa? Musiikki, kuvis, kotitalous, ATK… Myöhemmin AMK:ssa markkinointi, trenditietous jne.

Mikä on sun yks haave jos sais sanoo yhen? Lapsi.

Ootko / pystyisitkö olee kasvissyöjä? En ole, enkä pystyis / haluais.

Mikä ois yks lomakohde mihi haluisit matkustaa? Hawaii.

Onks sul lempi blogii? Joo on, montakin. Tykkään etenkin Yes Dear-blogista, tykkäsin jo ennenkun Pauliinan kanssa tutustuttiin ja fanitan salaa myös Lähiömutsia 😀

Mikä on bloggaamisessa kivointa?  Se, että voi vuosien päästä tarkistaa, että hetkonen missäs oltiinkaan sillon ja sillon 😀 Lisäksi kokemukset, joista joskus vain haaveili ja jotka ovat blogin kautta toteutuneet, niin ja tietty mukavat lukijat 🙂 

Ootko kiinnostunu politiikasta? Olen.

Tykkäätkö laulaa tai soittaa tai musikista ylipäänsä? Tykkään etenkin laulaa 🙂 Tykkään kyllä musiikista.

Millasii elämänarvoja sul on tai siis onks sul niinku mitää sellasi asioita mitä sä puolustat tai vastustat? Kyllä on, mutta en halua alkaa vastaamaan tähän tässä 🙂

Ei oo pakko kertoo et mitä puoluetta tyyppejä oot äänestäny mut kysyn kuitenki? Aina kun mahdollista olen äänestänyt Keskustaa 🙂

Tykkäätkö erityisesti jostai maasta?? 🙂 Suomi on maailman paras maa ja tätä osaa arvostaa ihan erilailla kun on välillä muualla.

Onks sul lempi artisteja / bändii? Common, Alicia Keys, Rasmus jne.

Mitkä ovat sun lempipaikkoja Nummelassa? Ehdottomasti harju. Myös kivoja kirppiksiä löytyy ja ruokapaikoista Nummelan Subissa vierailen eniten, vaikka siellä onkin vähän pihit omistajat ja se ärsyttää välillä, etenkin Jenkkireissun Subien jälkeen… 😀

Kuinka pitkään oletkaan siellä asunut? Syyskuussa tulee kolme vuotta. Huh, kylläpä aika menee nopeesti!

Kuinka usein syöt herkkuja, ja onko lempi herkkua? Hmmm… Riippuu mikä lasketaan herkuksi, jos esim mansikat niin niitä syön kesäisin usein 😀 Samoin esim mehujäätä. En syö karkkia joka päivä. Enkä esim pakettijäätelöä käytännössä koskaan (paitsi B&J joskus kun raskin ostaa). Lemppari on ehdottomasti suklaa 😛


Kiitos kaikista kysymyksistä, nämä oli nyt kaikki tässä! 🙂 


0

0 Comment

 1. Todella toivon, että ELSA-ratayhteys toteutuisi ja pian: http://fi.wikipedia.org/wiki/ELSA-rata. Helpottuisi siis kulkeminen Nummelasta Helsinkiin. Nummela on tosi kiva paikka, mutta aika lailla auton omistaja saa olla, että siellä pystyy liikkumaan.

  Mielenkiinnolla luin postauksiasi Jenkkilöistä, kiitos niistä 🙂 Nimimerkillä: ”I left my heart to Memphis”

  0
  1. No joo, ei vaan taida olla ihan hetkeen tulossa…

   Uijui, Nelliinakin postaili Memphisin ihanuudesta! Täytyy kyllä joskus päästä käymään 🙂

   0
 2. Ihana: ”Suomi, englanti ja pari sanaa ruotsia :D” ♥ Ihan perinteinen suomalainen 🙂

  0
  1. Juurikin näin! 😀

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Yaay, oli erittäin mukava lukea, että olet äänestänyt Keskustalaisia! Sama täällä, jokaisissa mahdollisissa vaaleissa on tullut Keskustaa äänestettyä. 🙂

  0
  1. Kiva 🙂 Minusta kaikista järkevimmät mielipiteet moneen asiaan.

   0
 4. Hihii, täällä yks mutsi ihan nolona 😀

  0
  1. Hihi, elä oo nolo! Ihana <3

   0
 5. :*

  plus hei, ei enää pidennyksiä, polkka on ihan piiikkasen hyvän näköne!

  0
  1. Pus!

   MIKÄÄN POLKKA OO KU PITKÄ TUKKA!!! ;D

   0
 6. eikä, meillä on tismallee sama subimaku 😀

  0
  1. Haha, no se onki vaan paras!! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM