Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sunshine, sunshine, it’s fine – I feel it in my skin, warming up my mind

Let it shine, sanois Atmosphere ja pakko yhtyä itsekin kyllä tuohon, kunhan muistaa ensin suojata nahkan ja huolehtia tarvittavasta nesteytyksesta ja välttää näin turhat kipuilut palaneen ihon tai auringonpistoksen kanssa. Tänä kesänä aurinko on hellinyt yllättävän kivasti myös Suomea, mutta etenkin Jenkeissä, siellä neljänkympin tukahduttavassa paahteessa, piti huolehtia aurinkosuojakertoimista ihan tosissaan. Olin pakannut aurinkosuojatuotteet sekä vartalolle, että hiuksille mukaan valmiiksi jo kotoa ja tälläkin kertaa pitkäaikaiset lempparini Piz Buin ja Paul Mitchell hoisivat homman moitteetta kotiin. 

Nahkan ruskettaminen aloiteltiin Piz Buinin Wet skin-suihkeella, jonka voi nimensä mukaan suihkia myös kostealle iholle. Ensin luonnollisesti tyhjennettiin tuo 30-suojakertoimella varustettu puteli, kunnes Vegasissa siittyttiin puolet pienempään suojakertoimeen, eli viiteentoista. Tykkäsin tästä ihan älyttömästi! Imeytyy sukkelasti ja ei jätä ihoa valkoiseksi, kuten jotkut voiteet tuppaa tekemään, vaan on helppo levittää. Pullo oli myös ihan yllättävän riittoisa, vaikka me kyllä läträttiin suihkutella tuota aina aika huolella.

Kasvoille puolestaan levitettiin koko reissu tätä niin ikään Piz Buin-merkin In Sun Radiant Face Creamia, tässä suojakerroin oli ”vaan” 15, mutta kun muisti lisäillä tarpeeksi usein, niin oikein hyvin pärjäsi. Tämä kesti meillä kahden hengen käytössä ihan koko kolmen viikon reissun, eli varsin riittoisa on kyllä tämäkin. Jos/kun tämän levitti kasvoille ilman peiliä, niin kannatti kysästä että eikai jäänyt valkoisia viiruja naamaan 🙂 Samoin, kun ui, tämä välillä kerääntyy valkoiseksi esim. hiusrajan tuntumaan.

Eipäs unohdeta hiuksia, joita on hyvä aurinkolomalla tietysti suojata huivilla ja hatulla aina mahdollisuuksien mukaan, mutta myös pestä asiaan kuuluvilla shampoolla ja etenkin hoitoaineella. Lisäksi ennen lomaa on mielestäni mahtavaa käydä ostamassa ne erikoistuotteet, heti tulee ihan eri lailla lomafiilis! Minulla käytössä oli nämä Paul Mitchellin Sun Recovery-tuotteet, kosteuttava shampoo ja after sun hiusnaamio. Nämä samat putelit vierailivat mukanani myös Senegalissa viime syksynä, mutta vaikka yleensä reissujen lopussa heitän kaikki tuotteet aina pois, että saa enemmän tilaa tuliaisille, en raskinut näitä viikon käytön jälkeen vielä heittää pois. Onneksi en heittänyt, joten pääsivät kierrokselle myös Kaliforniaan! Rakastan näiden tuoksua ja tuo hoitoaine etenkin on aivan loistava. Voisin käyttää sitä pidennyksille vaikka aina 🙂 Viimeisenä iltana tiristin viimeisenkin pisaran sieltä auringon kärväyttämiin hellimiin latvoihini. Voin suositella myös näitä oikein lämpimästi! Onko näitä näkynyt muuten ollenkaan Suomessa myynnissä tänä kesänä, vai olivatko vaan viime kesän juttu?

Aurinkosuojakertoimien lisäksi myös jälkihoitotuotteet olivat Piz Buin-merkiltä. Mukana matkasivat rusketusta tehostava- ja viilentävä aloe veraa ja minttua sisältävä after sun-voide. Tuo vasemmanpuolinen puteli tuli käytettyä reissussa kokonaan loppuun, mutta oikeanpuoleista on vielä rutkasti jäljellä. Täytyypä pakata se mökille matkaan, jos vaikka kelit hellisivät ja pääsisi pötköttelemään laiturille rusketuksen toivossa… 

Yleensä olen tykännyt enemmän suihkutettavista kuivaöljymäisistä after sun-tuotteista (harmi että oma lempparini, jota roudattiin aina Pepin kanssa ulkomailta asti on ilmeisesti kokonaan lopetettu), mutta oikein hyvin ajoi asiansa tällä kertaa nämäkin! Kun olin Stockalla myyjänä, niin tuli muuten myytyä Piz Buinin aurinkotuotteita ihan muutama pullo kesässä, enkä kyllä ihmettele, sillä ovathan ne nyt ylipäätään ihan tosi hyviä tuotteita.

Noiden kahden ylemmän tuotteen lisäksi mukana oli myös Vaselinen Aloe Fresh-voide, joka oli geelimäisyytensä vuoksi kevyt ja helppo heittää iholle esim. ennen nukkumaanmenoa. Tästä jäi iholle myös kivan raikas tunne 🙂 

Mitenkäs siellä puolen ruutua, panostatteko vai pihistelettekö aurinkosuojatuotteissa? Löytyykö omia luottotuotteita? 🙂

Tuotteet blogin kautta saatu.


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Luottona toimii lasten aurinkosuoja +50 lähinnä tatuointien takia, jota lotraan aina aurinkoisella ilmalla suojatakseni leimoja.. Muuten ei tule käytettyä suojausta, vaikka pitäisi kyllä enemmän panostaa :p

  0
  1. Hyvä, että suojaat edes tatskat, ei oo kiva jos värit lähtee. 🙂

   0
 2. Jättävätkö nuo ensimmäiset suihkeet ihon tahmeaksi? Inhoan sitä tahmeutta, mikä aurinkovoiteista tulee, mutta tällä hipiällä niitä on pakko käyttää… Käytän enimmäkseen lapsille tarkoitettua +50, koska en ole jaksanut panostaa moneen eri voiteeseen. Lapsi on rasvattava, niin samalla rasvalla sitten laitan itellekin. 🙂

  0
  1. Omistan samat suihkusuihkeet ja eivät jätä ihoa yhtään tahmeaksi :). Mielestäni sitä suojaa ei iholl edes ”huomaa” eli ei tunne suihkutuksen jälkeen. Vaatteet pystyy pukemaan siis heti eikä ihosta tule ällöttävää.

   0
  2. Panda jo vastasikin ja oon tosiaan samaa mieltä! 🙂 Aivan loistavat tuotteet!

   0
 3. Mitchellit on ihanat ja ehkä parhaat suojashampoo ja -hoitis mitä minulla on ollut. Ostin viime talvena Sokoksen alesta ko. duon hintaan 10€/kpl, eli ei mitään! Täytyykin ottaa ne taas käyttöön, kiitos muistutuksesta. 😉 Näytti niitä olevan nytkin myynnissä, hinta oli jotain 20€:n luokkaa.

  0
  1. Oho, ootpa saanu ne edukkaasti! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM