Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oodi Miguelille!

Miguelin levy Kaleidoscope Dream on Suomessa ilmestymisensä jälkeen ollut mulla aikamoisessa tehosoitossa autossa ja kiersipä levy meillä mukana myös Amerikan matkalla. Miguelia on siis meillä luukutettu käytännössä koko kevät ja kesä. Oon yrittänyt päästä katsomaan herran keikkaa jo tovin, mm. Las Vegasissa Miguel esiintyi, mutta paikalle liput olivat miehiltä 100$ (naisilta 30$) ja sisään ei päässyt sneakerit jalassa. No päätin odotella suosiolla Hustle HKI:n keikkaa, jossa tiesin Miguelin esiintyvän ja saan varmasti fiilistellä keikkaa mitkäpä muutkaan kuin lenkkarit jalassa 😉 

Ja olihan se Miguel nyt huikea, hän kyllä osasi hommansa. Herraa kärsi kuunnella oikein mainiosti myös livenä (tämä ei aina ole itsestäänselvyys) ja melkoisia tanssiliikkeitä ja meininkiä oli koko keikka täynnä. Tuntuipa Miguel saavan naiset ja miksei miehetkin villiksi vilauttamalla välillä paljasta pintaakin. Kaikin puolin, kyllä kelpasi esiintymistä katsella. Mielestäni Hustle HKI sai Miguelin keikan myötä arvoisensa päätöksen. Erityisesti plussaa vielä livebändistä, jonka kitaristin tiedän saaneen ainakin yhden naisen polvet veteliksi… 

Mikäli Miguel ei ole vielä tuttu, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan, aloittaa voi vaikka alla olevasta viikonlopun livevedosta juurikin samaisilla Hustle HKI-festareilla. Huh!

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM