Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Max Factor – Colour Elixir Giant Pen Stick

Yksi uusi kosmetiikkarakkaus, joka vaatii täysin oman postauksensa ovat nämä Max Factor-merkin Colour Elixir Giant Pen Stick-huulipunakynät, olen nimittäin aivan myyty! Sain nämä testiin jo keväällä eräästä pressipäivästä ja tilaisuudessa Tunnetila-blogin Nina ehti hehkuttaa nämä minulle jo maasta taivaaseen. Näinköhän, ajattelin ensin ja olin (taas kerran) väärässä 😀

Minulta näitä kyniä löytyy oikeasti kuusi, eli kaikki värit, mutta se kirkkaanpunainen on ollut niin kovassa käytössä, että oli kuvaushetkellä saavutettamattomissa jossain niistä kasseista, jotka useimmiten kulkevat mukanani, joten kuviin päätyivät nämä viisi.

Punaisen karkulaisen lisäksi ehdottomasti eniten, kuten kuvastakin näkyy, olen huulilleni piirrellyt tuolla ihanalla kirkkaan pinkillä, jolla väritin huuleni myös eilen, kun ajaa hurautin Jykän kanssa viettämään iltaa Forssaan Piukun luo!

Tykkään erityisesti siitä, että kynämäisyytensä ansiosta puna on helppo levittää huulille, mutta huulilla se ei tunnu missään nimessä kuivalta kynältä, vaan huulipunalta.

Erityisen mukavaa näissä on se, että vaikka sävyjä onkin vaan kuusi, löytyy joukosta niin ärhäkkää paljon pigmenttiä sisältävää kynää, kuin myös huulikiiltomaisempaa vain vähän sävyä huulille antavaa vaihtoehtoa. Itselläni luonnollisesti ne värikkäät pinkki ja punainen ovat olleet tosiaan kovassa käytössä, mutta taidanpa tänään ihan repäistä ja kokeilla huulilleni tuota kaikista nudeinta korallia – OMG! 

Terotteluhommiin näiden kanssa en ole vielä ”päässyt”, mutta ihan tavallinen paksulle kynälle tarkoitettu terotin pitäisi ilmeisesti soveltua siihen hommaan. Saas nähdä kuinka käy! Ainakin tällä käyttömäärällä nämä vaikuttaisivat kestävän ikuisuuden… 

Tässä kuvassa tuo i-ha-na kirkas pinkki (Vibrant Pink 15), johon olen kyllä koukussa ja joka kestää huulilla ihan älyttömän hyvin. Sisko totesikin eräänä aamuna, että etkö ihan oikeasti poista huulipunaa yöksi? 😀 

Onko joku jo testannut näitä huulipunakyniä? Löytyykö muilta merkeiltä vastaavia? Suositukset kehiin!

Tuotteet blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

 1. En oo testannut vielä näitä, mutta testaukseen lähtee ehdottomasti, ihanan paljon pigmenttiä! Lähteekö väri nopsaa pois/pitääkö lisäillä usein/lähteekö tasaisesti :)?

  0
 2. Ittellä ei ole kokemusta, mutta kaveri omistaa tuon kirkkaan pinkin ja se näyttää ja kuuleman mukaan tuntuu aivan yltiöhyvältä. Noissa vaan ei ole sellaista sävyä jota en jo omistaisi tai käyttäisin huulipunana. Tosin jos näistä jokin löytyy jostain tosi hyvästä tarjouksesta niin kai näitä on pakko kokeilla 🙂

  – hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  0
 3. Rrrrakastan Vibrant Pink-sävyä! … Vaikka eihän se mene minun värimaailmaani sitten mitenkään. Mutta sopii flamingopaidan kanssa pidettäväksi ;).

  Bloggasin noista juuri omaan blogiini myös. Vibrant Pink on niistä mielestäni ainut mikä ihan oikeasti kestää huulilla ilman jatkuvaa lisäilyä (vappuna meni helposti 5h ilman lisäilyä ja huulilta oli siinä ajassa karannut ainoastaan kiilto). Monissa oli minun makuuni liian huono levittyvyys ja ”märkä” lopputulos. Moni niistä oli enemmänkin huulikiiltoja kuin huulipunamaisia.

  Jäin itse kaipaamaan jotakin mehukasta persikkasävyä.

  Sain käsiini Lumenelta huulikyniä ja huomenna olisi tarkoitus syynätä sävyistä kolme väriä. Viikonloppuna nopea ensivaikutelma oli ainakin erittäin marjaisa ja ihanan tuoksuinen.

  Loppuun vielä: Toi VB sopii sinulle niiiiin hyvin!

  0
 4. Itellä on IsaDoran Pump ’n Plump punaisena. Se ainaki on ollu aivan loistava. Maxfactoria ei oo viel tullu kokeiltuu. 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM