Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun sisko silmärypyistä huomautti…

Minua kuusi vuotta nuorempi pikkusiskoni vieraili meillä kesäkuun alussa ja siinä sitten meikkasin hänen kulmakarvojaan, kun sisko tokaisi että ”No vihdoin sinullekin on tullut rypyt silmien ympärille!” Eipä tainnut sisko hoksata mitä päästi suustaan ja paria päivää ennemmin 29 vuotta täyttänyt isompi sisko kaivoi pikapikaa kaikki ne kosmetiikkajemmoihin unohtuneet silmänympärysvoiteet heti esille. Ja tässä sitä nyt ollaan, silmänympärysvoidekierteessä. Mutta eipä sisko huomauttanut asiasta enää viime kerralla, kun nähtiin! Ehkä niihin on jo totuttu (kaikki me) tai sitten tilanne ei oo vielä ihan niin kriittinen. Väistämätön totuushan tosiaan on se, että kolmekymppiä kolkuttaa ovella ja asia tais just konkretisoitua mulle tuon letkautuksen myötä pahemman kerran…


Kun siellä ruudun toisella puolella on varmasti toivottavasti jokunen muukin, joka pyörii tämän samaisen asian kanssa, niin päätin koota näistä kotoa löytämistäni silmänympärysvoiteista tähän pienen yhteenvedon.

Koska normaali kosteusvoide on turhan tuhtia tavaraa silmänympärysiholle, tälle on kehitetty ihan omat tuotteensa. Silmänympärysvoiteen käytön aloittamista suositellaan viimeistään siinä kahdenkympin paremmalla puolella (hups) ja sen tarkoituksena on ehkäistä ja vähentää ohuelle silmänympärysiholle syntyvien juonteiden määrää. Nuppineulanpään kokoinen määrä tuotetta riittää, joten usein purtilo riittää todella pitkäks aikaa, varsinkin, jos niitä säilöö avaamattomana laatikossa, kuten meikäläinen…

Lumenen LAB-linjan suojaava silmänympärysvoide on uusin tulokkaani. Se lupaa suojata, ravita ja kosteuttaa silmänympärysihoa ja soveltuu kolmenkympin molemmin puolin käytettäväksi. Tuote on hajusteeton, koostumukseltaan ohutta, mutta kuitenkin voidemaista ja se imeytyy sekunnissa jättäen ihon kosteutetun tuntuiseksi. 

ACO:n Face Plus eye cream on suunnattu kolmekymppisille juurikin ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuote lupaa sisältävänsä antioksidantteja, kuten B-, C- ja E-vitamiineja. Tämäkin tuote on hajustamaton. Purkissa on kätevä nokka, jolla saa annosteltua sopivan pienen määrän tuotetta. Vaikka tuote on voidemaista, imeytyy se hyvin ihoon ja raaka-aineet eivät tuoksu iholla häiritsevästi.

Vivisantén luomu-sertifikaatin saanut silmänympärysvoide tulee hygieenisesti pumppupullossa ja lupaa tasoittavansa silmäryppyjä ja tummia silmänalusia. Pumppupullon vuoksi tuotetta on haastavaa annostella tarpeeksi vähän ja tämän vuoksi määrä ei tunnu imeytyvän ihoon millään. Omaan nenääni tässä on hieman epämiellyttävä jälkituoksu.

ACO Face Eye Gel sopii kaikille ihotyypeille ja sen luvataan rauhoittavan ja viilentävän ihoa. Tuote on rasvaton ja geelimäisen koostumuksensa myötä se hulahtaa imeytyä ihoon sukkelasti jättäen iholle kepoisen viileän tunteen. Tämä ei niin ikään sisällä lisättyjä hajusteita.

Cliniderm Age Correct Day&Night eye care on näistä ehdottomasti ikääntyneimmälle iholle suunnattu ja se lupaa vähentää näkyvästi tummia silmänalusia ja ryppyjä, estäen samalla uusia ikääntymisen merkkejä. Tässä on tuotteet samassa sekä yöksi, että päiväksi. Yövoide tuntuu huomattavasti tuhdimmalta, kuin päivävoide, joka näyttää myös heleyttävän kivasti ihoa. Aika kätevä juttu, mutta näinköhän tulisi käytettyä silmänympärysvoidetta aamuin illoin, kun pelkkä aamukin tuntuu haastavalta? Ehkäpä tässä olisi oiva yöpöytätuote?

RVB – Simply White eye contour rollerball pen on noussut omaksi suosikikseni juuri helppoutensa ja aivan ihanan viilentävän kuulansa ansiosta. Tuotetta siis rullaillaan hieroa silmänympärysiholle tuon kynän päässä olevan metallikuulan avulla ja se lupaa vaikuttaa niin tummiin silmänalusiin, kuin silmäryppyihinkin. Aivan loistava tuote ja samalla saa ihanaa silmänympäryshierontaa!

Toinen pitempään käytössä ollut lempparini, on nämä Olayn Eye derma-pod tehohoitotyynyt, joita olen käytellyt etenkin reissussa säännöllisen epäsäännöllisesti. Tuosta yksittäispakatusta määrästä riittää kahteen käyttökertaan oikein mainiosti. Tuote itsessään on heleyttävää ja jättää iholle todella siloisan pinnan. Tykkään! 


Mikäs on teidän ja silmänympärysvoiteen suhde, vai onko sitä vielä ollenkaan? 🙂


Tuotteet blogin kautta saatu.0

0 Comment

 1. On suhé 🙂 Käytän Louis Widmeriä sekä Cliniqueta 🙂 Molemmat tulleet LivBoxista. Aikaisemmin mulla oli Dermosilin silmäinympärystävoie, ja se oli aika hyvä. Mutta on nuo kaksi muutakin. Käytän säännöllisesti ja väitän, että auttavat.

  0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Sulla on niin kauniit kulmakarvat, ettei kukaan kiinnitä mihinkään mahdollisiin ryppyihin edes huomiota!! Kunpa mäkin saisin kulmani kuntoon…. t. kade.

  0
 3. kurtistelu kunniaan says: Vastaa

  Meikäläinen käyttää Lumenen voidetta. Ikää 35v ja huomasin, että hennot naururypyt alkoivat muuttua väsymysrypyiksi. Nyt pyrin joka ilta käyttämään ja, toivoa tai luuloa, ilme on kirkastunut. Katselin saman ikäisen mamman aikas syviäkin silmäkulman ryppyjä ja totesin mielessäni ”thank god!” 😉 Mutta paljonhan ryppyjen syntymiseen vaikuttaa ihon kunto… Mutta miten saada tuo otsa tasaisemmaksi?

  0
 4. Neiti Yrjänä says: Vastaa

  Ne on NAURUrypyt!
  Tai niin ainakin olen 31 vuotiaille silmänympäryksilleni uskotellut.

  0
 5. Oi voi 😀 Kaiketi meitä on moneen junaan, kun tämä (parin päivän päästä 29v täyttävä) nuori nainen oikein odottaa että saisi hieman ryppyjä silmien ympärille. Varsinkin ne viirut silmäkulmissa, ovat mielestäni aina saaneet ihmisen näyttämään jotenkin viehättävältä ja iloiselta. Pitäis varmaan nauraa paljon nii jospa ne rypyt sit jäis silmäkulmiin 😀

  0
 6. Mä oon samaa mieltä rypyistä kuin MinnA! Odotan kans innolla koska saisin ne viirut silmänurkkiin. Ne tekee ihmisestä juurikin viehättävän näköisen. Itse loukkaannuin kosmetologilleni, kun hän sanoi minulle 9 vuotta sitten (!!!) että minun pitäisi alkaa käyttämään silmänympärysvoiteita. En ole sen jälkeen käynyt hänen luonaan. Hihiiii… 😉

  0
 7. Jos nuo on ryppyjä niin miun 1v ja 3v lapsetkin on jo ryppysiä 😀

  0
 8. Oon paria päivää vajaa 30, silmäkulmissa naururyppyjä ja näytän pandalta. Suhde tommosiin silmäympärystökötteihin on/off-meininkiä, eli välillä muistan rasvailla ja välillä saattaa olla useita viikkoja että en ees vilkase silmärasvoihin päinkään. Ehkä voisin alottaa ihan vakisuhteen noiden tököttien kanssa vihdoin ja viimein..? 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM