Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huulipunauutuudet

Villi veikkaukseni on, että näitä meikkipussiini LAXin lentokentältä hankittuja uutukaisia tulette näkemään loppukesästä ja syksystä huulillani ihan kyllästymiseen saakka. Viime perjantaina käyttöön päätyi ekaa kertaa tuo pinkki, perus MACin hylsyä pulskempaan puettu, ehdottomasti kosteuttavamman ja voidemaisemman koostumuksen omaava puna. Tuo toinen, minun silmääni astetta syksyisempi väri, odotelkoon omaa vuoroaan vielä tovin. 

Mac Mineralize Rich Lipstick 
Strikingly Fabulous 


MAC Dazzle Lipstick 
Caliente
Muita MAC-fanaatikkoja? 🙂
 
0

0 Comment

 1. o/

  Mulla on tällä hetkellä käytössä neljä M.A.C.- punaa.
  – Amplified Morange
  – Mineralize Rich Divine Choice
  – Satin M.A.C. Red sekä
  – Pro Longwear Lipcreme Good To Go

  Ihania ova kaikki, sävyn päätän aina lähinnä fiiliksen mukaan 🙂

  0
  1. Oijoi, kuulostavat hyviltä kaikki! 🙂

   0
 2. Aikaisemmin en ole tykännyt käyttää ollenkaan huulipunia mutta kerran Stockalla kierrellessäni pysähdyin Macin osastolle. Ekalla kerralla sieltä päätyi ihan perus punainen, joka vähän korostaa huulia. Toisella kerralla ihastuin, vaikka ekaksi epäröin mutta mukaani päätyi violetti huulipuna, joka on tosi ihana! Suosittelen! : )

  0
  1. Se MACin osasto on kyllä aina riski! Tuntuu tarttuvan aina jotain mukaan… 😀

   0
 3. Täällä! Sain tänä kesänä hommattua ensimmäiset MACin meikit, kaksi huulipunaa! Nyt oon viikonloppuna lähdössä uudestaan Helsinkiin ja tiukasta aikataulusta huolimatta on pakko poiketa Stockmannilla ihan vain MACin parin huulipunan perässä.. Rakastuin palavasti!

  0
  1. Ymmärrän mistä puhut! Niitä on vaan saatava lisää 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM