Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voita LivBox-tilaus!

Kuten ehkä muistattekin, niin kirjoittelen nykyään myös LivBoxin blogiin postauksia pari kertaa viikossa. Olen kirjoittanut sinne mm. juttuja omasta meikkipussini sisällöstä, aurinkosuojatuotteiden termeistä ja kysynyt kuukauden kauneusgallupissa mitä mieltä olette tämän kesän trendistä, pinkistä meikistä. Viimeisimmässä postauksessani julkaisin käyntiin skaban LivBoxin blogin seuraajille, joten käyhän kurkistamassa mitä tarvitsee tehdä, jotta voit voittaa kolmen kuukauden LivBox-tilauksen! Osallistumisaikaa on tähän iltaan klo 22:00 saakka ja voittomahdollisuudet ovat ainakin vielä toistaiseksi suuret 🙂 Osallistumaan pääset suoraan tästä.

Mitä olette ylipäätään mieltä kauneusblogeista? Kiinnostaako kauneusjutut vai ei?


0

0 Comment

  1. Tykkään kauneusblogeista koska oon aika kosmetiikkafriikki vaikka yritänkin ny vähentää käyttöä niin että oikeasti omistan vain sen tasn yhden (no ehkä kaks !!) puuteria, aurinkopuuteria, poskipunaa yms 😀 oon vaan paha ostamaan kaikkea varastoon jos lempituotetta ei ole ollu ja olen ostanut sen tilalle toisen, tulee se aluksi haluani tuote yleensä ostettua 😀 Blogit vaan lisää sitä halua ostaa uusia tuotteita, mutta onhan niissä parasta se, että virheostoksia tulee paljon paljon vähemmän kun samasta tuotteesta on voinut lukea arvion viidessä eri kauneusblogissa !

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM