Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

The Blogettes!

Tänään oli erittäin kuuma ja hikinen päivä, joka vietettiin parin bloggaajan kanssa kuvauksissa Kalasatamassa. Nämä on taas sarjassamme näitä ”en voi nyt kertoa tästä enempää, mutta kuulette heti kun homma on julkista”-kuvauksia, mutta tässä kuitenkin muutamat kuvat tämän päivän sessiosta. Meidän hengailut eivät toki loppuneet tähän vaan jatkuivat tietysti pitkän kaavan kautta ensin Torin lohisalaatilla päättyen Magnumin pop up-kahvilaan Vanhalle, hups! (HUOM! Jos et ole jo käynyt maistamassa omaa tuunattu Magnumia, vielä on tämän kuun loppuun aikaa! Kannattaa jonottaa, se on kyllä sen arvoista!)

Meikäläinen siinä hikoilee jo pelkästään sohvalla istuessa, nice! 😀 Harmi, ettei ollu mitkään uima-allaskuvaukset kyseessä!

Peppikin peruspirtsakkana lähteny!

Ja Saara. Oltiin taas tosi valmistautuneita ja lakkailtiin vielä kynsiä siinä odotellessa… 

Päivän lämpötilan ja soijan määrän vuoksi Sara nimesikin meidät soijasiskoiksi, hikoiltiin nimittäin yhteensä päivän aikana ihan jonkun verran… 

Olihan siellä myös Jenni ja taivaallinen valo 😀

Mulla ja Saaralla on tapana ottaa Terveisiä-kuvia, eli kuva joka on epäimarteleva ja sisältää huudahduksen Terveisiä (tähän valitsemasi emoji)!! ja lähettää niitä toisillemme kuvaviesteinä. Tätä perinnettä on jatkunut nyt yli kaksi vuotta ja mukaan on mahtunut monta huikeaa otosta. No Saara päätti yllättää ja oli ottanut myös kamerallani terveisiä-kuvia myös tuolla kuvauksissa. LOL!

Semmonen päivä meillä. Mitenkäs siellä? Hikoiluttaako? 😉 


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Hei, mistä toi sun farkkuliivi on?? Aivan ihana! 🙂 ja kaunis sinä 🙂 sekä muutkin tytöt!

  0
  1. Se on Jenkeistä, Eckolta 😀

   Kiitos kaunis!

   0
 2. ai että hikoiluttaako!! 😀 meikit suli naamasta jo ennen puoltapäivää, luonnollisesti töissä jokainen asiakas muisti mainita että heh-heh ulkona on aika lämmin! NO SHIT?! 😛 pari kesää sit törsäsin ilmastointilaitteeseen ja tää pelastaa kesän, nytkin rökötän tässä ilmastointipömpelin edessä ja oi tätä viileyttä! <3 harmi kun sitä ei voi raahata mukana töissä tai kaupungilla 😉

  0
  1. Haha, äläpä!

   Ilmastointilaite on ollu omalla ostoslistalla jo tosiaan kaksi kesää, tämä meidän kämpän yläkerta (=makkari) on aivan jumalattoman kuuma kesäisin!

   Pitäiskö suunnitella joku kannettava ilmastointireppu tai joku?!

   0
 3. Niin siis oletko väleissä Pepin kanssa?

  0
  1. En ole. :…(

   0
 4. Ihanat tytöt peppi ja mimmi, love <3 <3 <3

  0
  1. Ihana Aadaliina <3

   0
 5. Peppi ^ ^__^

  BTW; Saaralla on järkyttävän ihanan värinen tugga! <3

  0
  1. 😀

   Eikö!

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Tuun aina jotenkin älytsin hyvälle tuulelle kun nään sinut tai Saaran missä blogissa tahansa. Mimmi oot vaan todella kaunis ja Saara puolestaan sellanen valloittavalla tavalla hullu hattarapää. (: Toivottavasti päästään teidän mukaan hengailemaan tulevaisuudessakin !
  -Katja

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM