Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Shoppailu outleteissa USA:ssa

Minun sähköpostiin on tulvinut kyselyitä missä outleteissa oikein matkalla käytiin, joten tässäpä pientä juttua outlet-shoppailusta USA:ssa.

Me vierailtiin ainoastaan Premium Outletsin outleteissa, jotka ovat kaikista suurimpia outletkyliä Kaliforniassa. Ensinnäkin ennen reissua kannattaa käydä rekisteröitymässä Premium Outlets-sivustolla, jolloin saa vielä paikanpäältä infosta etukuponkilehtisen (ite otin aina screenshotin puhelimeen siitä sivusta hotellissa, koska en käytellyt omaa nettiä tuolla) ja onpa tuolla sivuilla VIP Clubilaisille myös jopa kuponkilehtistä parempia vaihtuvia etujakin tarjolla. Infosta kannattaa napata matkaan samalla myös kartta, sillä tuolla yli sadan myymälän kompleksissa on välillä hieman hukassa. Edut tuolla Premium Outleteissa on tosi hyviä muutenkin, esimerkiksi osta yksi, saat toisen -50% tai kaksi tuotetta yhden hinnalla, mutta silti noista kupongeista totisesti vielä hyötyy. Paikanpäällä myydään myös tällä hetkellä myymälöissä olevia mallistoja, mutta ei tietenkään yhtä edullisesti, kuin aiempia mallistoja tai kappaleita. Outlettiin kannattaa varata kunnolla aikaa, nimittäin siellä vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Paikanpäältä löytyy myös esimerkiksi ruokapaikkoja, jolloin shoppailun välissä on helppo mennä haukkaamaan välillä evästä.

Pääsääntöisesti tuolta outleteista saa samaa tavaraa lähes kaikista, mutta hinta voi olla toisessa paikassa eri, joten mikäli löydät jotain edullisesti, kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen. Esimerkiksi ensimmäisestä outletista Mexikon rajalta ostin elämäni ensimmäiset Conversen tennarit ja maksoin niistä 9,90$. Toisissa outleteissa samoista tossuista olisi joutunut pulittamaan yli parikymppiä. Kannattaa myös huomioida, että verot lisätään loppusummaan vasta kassalla, kuten muuallakin USA:ssa. Pääsääntöisesti palvelu oli ainakin meille aina liikkeissä tosi hyvää ja tyypit välillä jopa liiankin avuiaita. Tuolta sivuilta näkyy kaikki myymälät, jotka jokaisesta outletista löytyy, mutta mm. Vansin ja Conversen liikkeet löytyvät jokaisesta näistä, joissa vierailtiin. Tehtiin valehtelematta suurin osa matkan vaate- ja kenkähankinnoista juurikin näistä outleteista, joten mikäli outletkylä sattuu matkalle, niin kannattaa ehdottomasti piipahtaa tarkistamassa tarjonta.


Las Americas Premium Outlets
4211 Camino de la Plaza
San Diego, CA 92173


– Näistä kaikista edullisin
– Sijaitsee aivan Mexikon rajalla
– 125 myymälää
– Arkipäivänä hiljaista 
– Kaikista parhaiten suunniteltu kokonaisuus 

Desert Hills
48400 Seminole Drive
Cabazon, CA 92230

– 130 myymälää 
– Paljon ”luksusmerkkejä”.
– Remontti käynnissä, vähän häiritsee
– Tosi pitkän mallinen, joten mikäli jättää auton toiseen päähän, joutuu kävelemään tosi pitkän matkan takaisin
– Monipuolisin ruokatarjonta


Gilroy Premium Outlets
681 Leavesley Road
Gilroy, CA 95020 

– 145 myymälää 
– Myymälät hieman ripoteltu hajalleen ympäriinsä
– Laajin kattaus eri liikkeitä
– Oltiin liikkeellä Memorial Dayna, joten parkkipaikkaa oli tosi hankala saada
– Mahtavia Memorial Day-tarjouksia

Matin lemppari oli näistä kaikista ensimmäinen ja minun näistä viimeinen.

Kun on käynyt näistä yhdessä outlet-kylässä on periaatteessa ”nähnyt jo kaikki”, joten tosi saman tyylisiä ne liikkeet sitten ovat niin sisustukseltaan, kuin tarjonnaltaankin 🙂 Ajateltiin ensin, että oltaisiin menty myös Las Vegasissa Outletteihin (siellä on näitä isoja kaksi), mutta kun oltiin käyty jo kahdessa noista vähän ajan sisään, ei sitten enää yksinkertaisesti jaksettu. Vasta sitten Santa Cruziin mennessä jaksettiin viettää taas päivä tuolla Gilroyssa. Nyt oon jo sen verran toipunut, että tekis mieli mennä jo taas shoppailemaan 😉 

Kysymyksiä? 🙂 


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Kävittekö Las Vegasin Premium Outleteissa? (-:

  0
  1. Ei käyty, kuten tekstissä kirjoitinkin 😀

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   Ohops, en huomannutkaan 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM