Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HBD ME!

Viimesiä viedään, eilen hurautettiin tänne Los Angelesiin ja huomenna jo lähdetään lentämään kohti kotia. Perillä kotona ollaan sitten vasta sunnuntai-iltana. Kolme viikkoa hurahti mennä ihan hurjaa vauhtia, mutta toisaalta tuntuu, että siitä kun lähettiin kotoa on jo useempi vuosi 😀 Vuosista puheenollen ihmettelin äsken, että miks jengi on postaillut minun seinälle Facebookissa, sitten tajusin, että siellähän juhlitaan jo meikäläisen synttäreitä. Jee! 🙂 29 vuotta mittarissa ja lähtölaskenta kolmeenkymppiin starttaa ihan just… Mut jos vietän synttärini lentokoneessa aikavyöhykkeeltä toiselle hyppien, eli käytännössä skippaan lähes koko synttärin, en myöskään tavallaan vanhene, right? 


Tänään käytiin hankkimassa viimeisiä tuliaisia, Universal Studioilla käppäilemässä, palautettiin auto ja äsken lilluttiin vielä pari tuntia altaalla. Kohta pakkauspuuhiin. Huone näyttää siltä, kun tänne ois räjähtänyt pari matkalaukullista tavaraa ja näinhän se tosiaan taitaa olla 😀 

Mukavaa viikonloppua sinne, meikäläisellä lähes koko vkl hujahtaa matkustaessa! Kivaa on ollut reissussa, mutta kivaa on kyllä tulla kotiinkin, etenkin kun kotona oottaa minun pikkusisko ja varmasti varsin malttamaton Jykä! 🙂

Translation: Go shorty / It’s MY birthday / We gon’ pack our stuff like it’s MY birthday 😉


0

0 Comment

  1. Mukavaa syntymäpäivää! Keksi jotain erityistä kivaa muistoksi. 🙂

    0
  2. Oikein paljom onnea Mimmi <3

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM