Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Cherry in the Air!

Mulla kevenee yleensä kesää kohti myös käyttämäni hajuvesi ja yleensä saatankin muistaa jonkun tietyn tapahtuman vielä vuosienkin jälkeen pelkän tuoksun perusteella. Oon ennenkin kirjoitellut tuoksujen jättämistä muistijäljistä mm. The Body Shopin tuotteiden kohdalla ja niitä on muuten paljon! Nuorena tuli käytettyä Escadan tuoksuja, kuten varmasti moni muukin, aina keväällä piti saada se uusi. Tuntui, että tuoksut olivat vuosi vuodelta toinen toistaan makeampia ja mieleen Escadan tuoksuista on jäänyt etenkin Sexy Graffiti 😀 Viime vuonnahan Escada toi näitä ”vanhoja” tuoksuja taas markkinoille ja melkoisia muistoja tulvi mieleen, kun pääsin niitä tuoksuttelemaan… Totesin, että ei olisi kyllä meikäläisestä tästä syystä enää Sexy Graffitin suihkijaksi, parempi jättää ne ajat muistelematta. 😀 Teiniaikojen jälkeen Escadan tuoksut jäivät minulta unholaan, kunnes tänä keväänä sain pressipäivästä mukaani merkin uuden kesätuoksun nimeltään Cherry in the Air. Kirsikkaisten asioiden rakastajana tämä tuoksu päätyi heti lemppariksi ja muistetaanpa tästä tuoksusta tulevaisuudessa siis kesä 2013!

Cherry in the Airista löytyy kirsikkaa, punaisia hedelmiä ja onpa mukana myös ripaus vaahtokarkkia! Olen makeiden tuoksujen ystävä, mutta joku saattaisi jättää tämän juuri siitä syystä hankkimatta. 

Siskon hyllystä löytyy tämä sama tuoksu ja kyllä muuten nauratti, kun äiti ilmoitti hankkineensa tämän tuoksun itselleen 59v synttärilahjaksi. Tuoksu oli ollut hänestä niin ihana, että se oli ollut pakko saada 😀 Näinhän se on, ei omena (tai tässä tapauksessa kirsikka) kauas puusta putoa…

Kevennättekö kesäksi tuoksurintamalla ja ”maistuuko” Escadan tuoksut?

Hajuvesi blogin kautta saatu.

Translation: In the future I will remember summer 2013 when I smell this Escada’s Cherry in the Air! 😉 


0

0 Comment

 1. Mistä tämmösiä escadan hajuvesiä saa ja paljon suuripiirtei maksaa? 🙂

  idamariaj.blogspot.fi

  0
  1. Saa tosi monista paikoista, esim Sokos, Stocka, Kicks jne. Maksaa noin 40€, riippuu tietty koosta 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Oi että oon kade, tuota oon haaveillu siitä asti kun näin ekan kerran emotionin mainoksessa <3 Ehkä se on tälle kesälle vielä pakko hankkia 😉

  0
  1. Joo, suosittelen! Käsittääkseni on tosiaan myynnissä vaan tämän kesän, eli kantsii hankkia ennenkun harmittaa!

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Itse rakastan Escadan tuoksuja! Ollut monta vuotta merkin uskollinen käyttäjä, koska tykkään juuri makeista tuoksuista. Sain poikaystäväni ostamaan minulle juuri tuon Cherry in the air tuoksun naistenpäivä lahjaksi 😉

  0
  1. Aww, ihana poikaystävä sulla! 🙂

   0
 4. Mulla on oikeastaan samat tuoksut kesät talvet. 🙂 tykkään kevyistä tuoksuista esimerkiksi Laura Biagiotti (sininen) ja Bossilla on aika hyviä. Joskus käytin Dolce & Gabbanaa (sininen) mutta nykyään se tuntuu nenään aika tujulle.
  Useimmiten laitan Lanvinin marry me:tä, kun oon lähdössä ulos humputtelemaan. 🙂

  0
  1. Marry me on kyllä kans ihana tuoksu 🙂

   0
 5. Iiiih!
  Ostin tämän äskettäin laivalta ja rakastanrakastanRAKASTAN sitä! <3
  Keveä, mutta tuoksuva ja ihanan kesäinen 🙂

  0
  1. No äläpä! Juurikin näin!! <3

   0
 6. Clementine says: Vastaa

  Escada tuoksut oli mullakin teinivuosien suosikkeja, mut nyt kun mainostit niin pakkohan sitä mennä huomena tuota tuoksuttelemaan, kun jo kahdessa blogissa tuota nyt hehkutettu! Toinen teinivuosien suosikki ”Tommy girl” on vieläkin kesätuoksuna 😉

  0
  1. Tommy girl 😀 Se oli aivan kaikilla yhessä vaiheessa!

   0
 7. Itse kävin kyseistä hajuvettä tuoksuttelemassa Tallinnan reissulla keväällä, koska pullon ulkokuori oli niin kovin houkutteleva. Sisältö oli kuitenkin kaukana siitä miellyttävästä :’) Kamalanhajuista myrkkyä se oli omaan nenääni. Sääli sinäänsä, sillä kirsikat ovat aina liiankin houkuttelevia kaltaiselleni pinup-leidille 🙂

  0
  1. Hehe, hauska miten ihmisillä on niiiin eri mieltymykset 🙂

   0
 8. dharma80 says: Vastaa

  mullakin tämä tuoksu, ostin laihtumispalkinnoksi itselleni 😛

  0
  1. Mahtava laihtumispalkinto! Paljonkos oot pudottanut? 🙂

   0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Mä ostin tämän saman tuoksun just eilen laivalta. Ja tykkään!

  0
 10. Ite en tykkää tästä mutta mut on lumonnut Escadan Taj Sunset<3 On minulla cherry kyllä minikokoisena pullona 🙂

  0
  1. Mä en muista tota Taj Sunsettiä!

   0
 11. Voiii eiiii ! Mulla on juuri christina aguileran yksi hajuvesi loppumassa ja meinasin, että ostaisin sitten kun olen rahoissani, ni uuden chrissen.. Mutta jos kerkeän olemaan rahoissani, niin että saisin tämän käsiini ni olisin varmaan niin onnellinen. Rakastan kirsikkaa yli kaiken !

  0
  1. Hehe, käyhän tuoksuttamassa 🙂

   0
 12. Anonymous says: Vastaa

  Voi kyllä Escadat menee! Eka tuoksuni oli juurikin tuo Sexy Graffiti ja olihan sitä pakko saada lisää kun sitä viime kesänä taas sai. Aika montaa Escadan kesätuoksua on tullut omistettua, sen verran ihania ne on <3 Tää viimeisin ei kyllä itselle ehkä iskeny niin kovaa kuin nuo muut.

  0
  1. Joo, tuo on kyllä aika imelä ja jos ei kirsikasta pidä niin sitten ei kyllä varmasti uppoo 😀

   0
 13. Anonymous says: Vastaa

  paljon tuo siun hajuvesi makso ja mistä ? kun esim sokoksen verkkokaupassa on vaan 30 ml ja maksaa 40 .

  0
 14. Anonymous says: Vastaa

  pakko kysyy, säästätkö yleensä noi pahvikuoret missä hajuvesi on? 😀 musta ne on välillä niin kauniita ettei raaskis heittää pois!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM