Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivä Gosis-skaban voittajan kanssa!

– Gossip-yhteistyö –

Joku vielä kenties muistaa, kun More To Lovessa oli keväällä kisa, jossa palkintona oli päivä minun kanssa. Ohjelmassa oli stailausta ja ravintolaruokaa ja viime viikolla pääsinkin voittaja-Emmin kanssa päiväksi hengailemaan 🙂 

Emmi on kahden lapsen kohta 27-vuotias äiti ja tämä hengähdyshetki tuli kyllä arjen keskellä tarpeeseen. Tässä Emmi kovin mustissa lähtötilanteessa Gossip-osastolla.

Ensin silmäiltiin vähän Gossipin valikoimaa ja juteltiin niistä Emmin haasteista ja toiveista pukeutumisessa. Sitten vähän keräiltiin kivan näköisistä vaatteista eri kokoja mukaan ja suunnattiin sovariin.

Emmi sa 100€ arvosta SOKOS-lahjakortteja käyttöön ja loppupeleissä vaatteita löytyi niin monta, että summa paukkui helposti yli ja muutamat jutut jäi vielä mietityttämäänkin 😀

Kun päästiin sovitukseen saakka ja kivoja värikkäitä asuja alkoi löytymään, irtosi Emmiltä jo hymytkin 🙂 Nämä turkoosit caprit veivät Emmin sydämen heti ja nainen kiikuttikin ne lopulta kassalle. Villi veikkaukseni on, että taitavat päästä caprit parin viikon päästä etelänlomalle mukaan 😉

Emmi pohtii liivin hankintaa.

Tässä se Gosis-raadin suunnittelema musta tyköistuva mekko vasemmalla. Istui hyvin myös rintavalle Emmille.

Mallistosta löytyi myös pitsipaita ja se olisi toiminut mainiosti esim peplum-topin kaverina, mutta koska Gossip-mallistosta ei peplumia löytynyt niin laitettiin tällä kertaa alle t-paita. Nuo ruusukuvioiset housut olivat oma suosikkini Emmille ja hän jäikin niitä vielä miettimään 🙂

Tässä oma lempparikokonaisuus, pitkä kilpikonnakauluksinen turkoosi tunika, musta liivi ja ne ruusuhousut. Tästä kokonaisuudesta Emmi valitsi kassan kautta kotiin vietäväksi tuon tunikan ja liivin.

Trendihaukat huomio! Gossip-mallistosta löytyy myös valkoiset ihanan pillit farkut plussakoossa! Nämäkin nousivat yhdeksi lempparikseni.

Ihanan raikas Emmi!

Gossipin kevättä. 

Kaikkia asuja ei kuvattu, joten mekot esimerkiksi jäivät kokonaan hyllyyn. Mikäli kuitenkin mielii saada isompikokoisen mekon niin kannattaa pistäytyä Gossip-osastolla sovittelemassa.

Sovittelusession jälkeen meillä molemmilla oli ihan tosi kova nälkä ja hyökättiinkin heti Bravuriaan ja pasta-annostemme kimppuun. Ravintolassa oli yhtäaikaa myös USA:n jääkiekkojoukkue, iik! Juttua meillä riitti ja syötiinkin oikein pitkän kaavan kautta. Emmi oli kyllä ihan huippu tyyppi. Ollaan monesti sanottu, että parasta blogin perustamisessa on ehdottomasti ollut ne tyypit joihin on matkalla törmätty ja ilmeisesti loppua ei näy, vaikka yhteisen blogin suhteen puhaltaakin jo uudet tuulet. 🙂

Kuvaaja kävi hieman hitaalla ja jälkkärisuklaakakutkin ehtivät mennä jo parempiin suihin, muttaku meillä oli niin kova nälkä, no can do!

Semmonen päivä, kiitos vielä Emmille!

Oottekos tehneet hiljattain löytöjä Gossip-mallistosta? 🙂 

Ps. Eikös Emmistä kuoriutunutkin mustien vaatteiden alta aivan upea nainen!! 🙂 


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  aika hirvittäviä vaatteita nuo osa

  0
  1. Gossipin haaste on se, että siitä on löydyttävä kaiken ikäisille plussakokoisille jotain. Ei ole jokainen minun mieleeni todellakaan, mutta aina sieltä jotain kivaa löytyy 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Mulla olis ollu puhelimessa kuva suklaajälkkäristä 🙂 Kiitos, oli kyllä ihana ja rentouttava päivä!
  T: Emmi

  0
  1. Nam, kaiholla muistelen sitä… Kiitos itsellesi! <3

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Mua kinnostaa et mitä kokoa Emmi vaatteissa käyttää? Mie tykkäsin tuosta asukokonaisuudesta, jossa valkoiset housut ja pinkki/fuksia paita! Itsekin olen rintava, niin kiva nähdä miten hyvin noi vaatteet sopii Emmille. Olet kaunis Emmi! T. Sanna

  0
  1. Emmi on kokoa 48 / 50, mutta esim yhdessä mekossa nainen sujahti kokoon 44! 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Vaaleat pillifarkut ja pinkki paita olivat noista parhaat 🙂 sopi tosi hyvin Emmille 🙂

  0
  1. Ne valkoiset pillifarkut kelpuuttaisin kyllä omaankin kaappiini 🙂

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  Tosissaan aika järkyttäviä asukokonaisuuksia 😮 Piti ihan palata sivun alkuun tarkistamaan, lukiko tuolla tosiaan jotain ”stailaamisesta”.. En sano pahalla, mutta paremminkin olisi voinut onnistua kyllä, ja vaatteet yksittäin on kyllä vallan mukavan näkösiä.

  Ja Emmi on kaunis, kunhan muistaa hymyillä myös arjen keskellä.

  Päivä kuulosti kivalta 🙂

  -Jonna joka on laiska kirjautumaan!

  0
  1. Eikai tässä ollutkaan tarkoitus esitellä ainoastaan ne asukokonaisuudet, jotka pukivat Emmiä parhaiten, vaan ylipäätään asukokonaisuuksia, joita soviteltiin 🙂

   Pistetään Emmin ekakuvan tuima ilme jännityksen piikkiin 😉

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Ei ehkä minunkaan lemppareihin moni noista vaatteista kuulu, mutta aika jännä huomata miten tämä kaunis mallineitokainen näyttää paljon hoikemmalta noissa värikkäissä vaatteissa kuin omissa mustissa vaatteissaan 😀 Vaikka aina meille isommille opetetaan, että musta hoikentaa. Mallista kuoriutui oikein värikäs persoona näillä Gossipin vaatteilla 😀

  0
  1. No sanopa muuta! 🙂

   0
 7. Neiti Yrjänä says: Vastaa

  En sano tätä pahalla, mutta joudun myös sanomaan, että aika karmivia kyllä nuo vaatteet.. En todellakaan pukisi noista mitään päälleni! Emmi olet todella kaunis ja vartaloltasi sopusuhtainen nainen (toisin kuin meikäläinen, jolla on ylä- ja alakroppa täysin eri paria!), mutta nuo vaatteet ja värit eivät oikein pukeneet sinua. Mutta sehän ei ole ihanaisen Mimmin vika! Tyhjästä on paha nyhjästä vai miten se menee..

  0
  1. Minä pukisin näistä päälleni nuo valkoiset farkut 🙂 Ja tuo pitsijutskakin näyttää kivalta, mutta ei päällä ollut sitten sitä.

   0
 8. Anonymous says: Vastaa

  Ei ei ei ja vielä kerran ei! Pitsitoppia, t-paitaa ja ruusuhousua? Järkyttävä. Tunikaa, liiviä ja ruusuhousua? Ja tämä vielä Mimmin lemppari? Vielä järkyttävämpää! Kuten edellä jo mainittu, saattavat toimia yksittäin, mutta yhdessä… Näyttää suoraan sanoen kassialman vaatetukselta. Onneksi täällä on sentään muutkin uskaltautuneet olemaan rehellisiä koska väitän, että saman reaktion kokee 90% kanssaihmisistä.

  Mimmillä on itsellään kovinkin persoonallinen pukeutumistapa, sen huomaa jo tästäkin bloggauksesta suosikkien suhteen. Ja siinä ei ole mitään järkyttävää tai pahaa, päinvastoin. Hienoa, että joku uskaltaa olla täysin oma itsensä muitten mielipiteistä viis. Mutta. Tässä tulee se mutta. Sen persoonallisuuden keskellä olisi kyllä hyvä muistaa, että se oma tyyli ja mieltymykset eivät välttämättä toimi jollakin toisella. Ja näistä kuvista sen kyllä näkee jo sokeakin. Jos tässä olisi ollut stailattavana ihminen joka olisi luottavaisena mennyt Mimmin mieltymyksien mukaan vailla omaa käsitystä omasta tyylistään tai mieltymyksistään, niin lopputulos olisi ollut… Noh, järkyttävä.

  Emmille sopii todella hyvin tuo pinkin ja valkoisen yhdistelmä. Harmillisesti ei ollut kokokuvaa missä on ilmeisesti musta toppi (?), turkoosi virkattu poncho-tyylinen neule ja valkoiset housut? Veikkaan nimittäin, että se kokonaisuus olisi vienyt pisteet himaan aivan ja nappiin. Emmillekin vinkkinä meidän isorintaisten tyttöjen yksi perussääntö pukeutumisessa: suosi V-aukkoisia yläosia. Varsinkin A-linjaisia jotka istuvat napakasti rinnan alta. Tuo pinkki paita, vaikka toki kaunis onkin, on juuri tyyppiesimerkki mikä pluskoon vaatteissa suurimmaksi osaksi mättää: telttamaisuus ja muodottomuus joka vain suurentaa entisestään, varsinkin pyöreälla pääntiellä. Emmikin olisi näyttänyt aivan erillaiselta, jos noiden valkoisten housujen kanssa olisi ollut pinkki hyvinistuva toppi/paita korostaen vartalon hyviä puolia. Hänellä on muodokas ja kaunis vartalo, joten aivan turhaan sitä piilottelee telttoihin. Teltat eivät tee kenenkään vartalolle oikeutta, jollet sitten kirjaimellisesti ole mallia plussapallo.

  0
  1. Nimenomaan valittiin tietysti vaatekappaleita niitä jotka toimivat Emmillä parhaiten yksinään, ei siis välttämättä parhaiten yhdessä. Paitsi, että tuo ruusuhousu + liivi + tunika combo oli ehdottomasti kaikista toimivin kokonaisuus Emmin päällä. Sai naisesta tosi sopusuhtaisen näköisen 🙂

   Enkai minä pukenutkaan Emmiä oman näköisekseni, ottaisin itselleni näistä vaatteista ainoastaan nuo valkoiset farkut.

   Poncho ei toiminut Emmin päällä yhtään, rintava kun on, vaikka odotukset sitä kohtaan olivat kovat, siksi ei myöskään julkaistu siitä kuvaa.

   Gossipin tarjonta oli tällä kertaa tätä. Toivottavasti viime kesän tapaan ihania mekkoja on luvassa myös tänä kesänä!

   0
 9. Anonymous says: Vastaa

  Nuo housut on aivan upeita (osta ne ruusuhousut!) mutta samaa sanon kuin edellä. Nuo paidat eivät istu yhtään. Pussimaisia, lantiolle jääviä, jotka ei imartele kenenkään muotoja, oli niitä vähemmän tai enemmän.

  0
  1. Juurikin sen takia se pitkä A-linjainen tunika toimi Emmillä parhaiten livenä 🙂

   0
 10. Anonymous says: Vastaa

  Oon nyt seurannu tätä sun uutta blogia ja asukuvat on iiiiihana juttu KIITOS! se kuitenkin hieman häiritsee,että kuvat ovat niin isoja. Kuva ei mahdu kokonaan ruudulle (jolloin on vaikea hahmottaa kokonaista asukokonaisuutta) vaan pitää ensin katsoa yläosa kuvasta ja rullata alas katsomaan alaosa. Jostain syystä tää häiritsee ainakin mua tosi paljon.

  Monet macrokuvat pienemmistä esineistä (tai ruoka-annoksista) on otettu (luonnollisesti) tosi läheltä. Miksi kuva pitäisi olla suurin mahdollinen mitä tänne blogiin saa? Jotenkin tuntuu kuin lukisi superisoa tekstiä, joka kyllä näkyy, mutta ainakin itselle, hahmoittaminen hankaloituu.

  Älä ota kritiikkiäni väärin. Tykkään blogistasi, mutta päätin kuitenkin tuoda ilmi tän kuvajututn. Hauskaa kesää!:)

  0
  1. Hmm… onkohan sulla asetukset ruudun suhteen oikeen, sillä tekstin pitäisi olla ihan samaa kokoa kuin MTL:ssä ja kuvien vain vähän suuremmat. Kokeilehan laittaa muistaakseni ctrl ja – (Macissa ainakin cmd -) joskos saisit kuvat ja tekstin pienemmäksi 🙂 Kerro onnistuuko!

   0
 11. Anonymous says: Vastaa

  Emmi on ihana, Mimmi on ihana ja on hyvä, että plus-kokoisten shoppailumahdollisuudet kasvavat. Täytyy silti todeta, että Gossip on taas pettymys itselleni. Samanlaisia muodottomia trikoovaatteita voi kiikuttaa kotiin Cittareista, Kappahleista jne. Ei mitään uutta ja erikoista. Tulisipa markkinoille isommissa koossa vaatteita, joissa on oikeasti kiinnitetty huomiota leikkauksiin, istuvuuteen ja hyviin materiaaleihin.

  – ceaa

  0
  1. Anonymous says: Vastaa

   Samat sanat! Itse käytän kokoja xxl ja 48/50 (pituus 173 cm) ja melkein kaikki plusmallistot näyttävät päälläni järkyiltä! Jotain sopivaa olen löytänyt Kappahlista, Nansolta ja Story-merkiltä. Teltat päällä näytän tuplasti isommalta. Kukakohan suunnittelisi ja valmistaisi ja vieläpä myisi kivoja, istuvia ja trendikkäitä vaatteita meille rehevämmänpuoleisille? Itse en ole innostunut tilaamaan ulkomaalaisista nettikaupoista (oikean koon ja palauttamisen tuska).

   0
  2. – ceaa : Usein kun saa toivomasi (et todella oo ainut) asiat samaan vaatteeseen niin hinta karkaakin jo sitten käsistä. Paljon on vielä tehtävää, mutta eiköhän tämä tästä! 🙂

   Anonyymi: Minä oon hyväksynyt sen, että ostan palasen sieltä ja toisen täältä ja sitten ulkomailta loput ja nykyään aika tosi suuren osan 🙂

   0
  3. Anonymous says: Vastaa

   Mä kanssa käännyn nykyään ulkomaisten kauppojen puoleen, mut onhan se palautusrumba aina niin tylsää ja hintavaakin. Alan kyllä olla jo niin kypsä tähän nykyiseen vaatetarjontaan Suomessa, että mielessä on ihan vakavissaan jo käynyt oman vaatemerkin perustaminen. Ehkä vielä joku päivä..

   – ceaa

   0
 12. Turussa Gossip – tuotteet on piilotettu Sokoksella iihan perälle ja viimeksi, kun kävin katsomassa, ei siellä paljoa värejä ollut 🙁 Myrkynvihreän kesätakin ostin itselleni Gossip-mallistosta.

  0
  1. Joo, eikös se aina oo sen läskiosaston paikka? 😉

   Ai, takki kuulostaa kivalta, en oo nähnytkään sitä! Toivotaan, että kesäksi saadaan viime kesän tapaan värejä mallistoon!

   0
 13. Löytyykö noita capreja mustana? 🙂

  0
  1. Ei muistaakseni ollut kuin tuo turkoosi (ja oisko ollu pinkki?).

   0
 14. Anonymous says: Vastaa

  Outs, aika kaameita yhdistelmiä ja säkkimäisiä yläosia! :/

  0
  1. Ens kerralla sitten parempia 😉

   0
 15. Anonymous says: Vastaa

  Ei ei ja ei!! Ei laskeutuvia vaatteita yhtään leveämmälle! Ne vain lisäävät muotoja. Ja ei valkoista, se leventää. Tyyli oli aika 5 lk, pinkki ei sovi ja pitsiä ei voi yhdistää kukkahousuihin. Paras vaatekokonaisuus noista oli ylin, ennen kuva. Musta hoikentaa.

  0
  1. Nyt olen kyllä täysin joka asiasta erimieltä kanssasi. 😀

   0
 16. Anonymous says: Vastaa

  Hyvä Emmi ja Mimmi! Kiva nähdä merkin tuotteita mahdollisen käyttäjän päällä ja normaaleissa kuvissa. Näitä lisää!

  Gossip on ollut tervetullut nopeasti kaupasta mukaan nappattava merkki ja ennen kaikkea siihen käytetty jatkuva kehittäminen, joka myös näkyy kuluttajalle niin mallistossa kuin laadussakin. Ja se etteivät ole lopettaneet muutamien surkeiden mallistojen jälkeen. Ja se että joku, tässä Emmi ja Mimmi, laittavat rytkyjä päälle ja laittavat kuvat kasottavaksemme, on ihailtavaa. Me muut läskit voimme nyhjöttää kotona itsetuntoamme keräillen ennen kauppaan menoa. Mieleeni ei edes tullut, että kuvat kertoisivat heidän henkilökohtaisista mieltymyksistään, vaan siitä mikä pluskokoiselle on tällä hetkellä mahdollista S-ryhmässä.

  Kaapissani on muutamia merkin tuotteita. Jotkut ovat sutta ja senkundaa, toiset aivan järkyttäviä päälläni (mutta ostettuja ettei alastin tarvi olla), jotkut ”ihan kiva, mutta en pidä” otsikon alla ja jotkut tosi ok. Katsastan uutuudet säännöllisesti, nyt keväällä mukaani on jäänyt vain farkkusininen mekko/tunika. Nuo valkoiset farkut vielä jäivät kauppaa, koska laatu ja hinta olivat vähän etäällä toisistaan.

  Kylläpä on väsyneitä nuo vinkit ja julistukset v-aukoista (saavan minut esim. näyttämään entistä enemän tursuavalta, jolla on kärpäsen pää)tai yställiset mutta-sanalla ystävällisyyden kumoavat kommentit. Yksilöitä me läskitkin taidetaan olla. Mimmi ja Mimmin ex-blogikamu ovat kiitoksemme moneen kertaan ansainneet lähtemällä esim. Gosipin kehittämiseen mukaan. Me kommentoivat läskitkin olemme heidän vanassan matkalla kohti hyvää pukeutumismahdollisuutta edullisesti. Kohtuutonta laittaa tyylikäs Mimmi altavastaajaksi yllä olevassa ketjussa. Ja hei, S-ryhmässä Gossipin tiimissä kuunnellaan mielellään asiakasta ja vastatataan.

  Ceea: ylös sovalta ja toimintaan, kertomillesi vaatehaaveille ilmoittautuu täältä heti asiakas. 🙂
  Mimmi: Keep the Flag Flying!

  Inga

  PS. Jaa-a nyt sitten mietin mikäköhän kommenteissa sai minut kirjottamaan vuodatuksen, koska tämä taitanee olla elämäni toinen kommentti blogeihin…

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM