Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LA – San Diego – Las Vegas – San Francisco

Terkkuja pakkauspuuhista täältä kotoa. Nyt alkaa jo pikkuhiljaa jännittää, tai oikeestaan jännittää jo aika todella paljon! Aamukasilta huomenna starttais siis lento ensin Lontooseen ja sitten sieltä kolmen tunnin päästä Los Angelesiin. Kokonaiset kolme viikkoo reissua Matin kanssa kahdestaan tiedossa ja tarkotuksena on ottaa rennosti ja päivitellä tätä blogia kyllä myös sillon kun siltä tuntuu ja aikaa on. Oon yrittänyt ajastella myös postauksia tänne valmiiksi, joten en siis hiljene ihan kokonaan, vaikka en nettiin pääsiskään 🙂

En ookkaan vielä varsinaisesti kysynyt, vaikka moni on jo teistä kertoillutkin, nimittäin Westcoastin USA road trip-vinkkejä! Liikaa ohjelmaa ei haluta reissulle tunkea, mutta tietty surffaamaan, shoppailemaan (outletteihin), aurinkoa ottamaan, änäripeliin (mikäli tuuri käy), huvipuistoon, Alcatraziin, Grand Canyonille, räppikeikoille, Yosemiten kansallispuistoon, Casinoille jne. ollaan kyllä suuntaamassa. Majoitukset on muutamaa yötä vaille selvät San Franciscoon (24.5) saakka. Siellä on kyllä jäätävän hintasia hotelleja, eli mikäli jollain on joku edullinen (tai edes järkevän hintanen) hotelli tai hostelli sieltä vinkata niin ollaan erittäin kiitollisia 🙂 Reissun viimeinen reilu viikko on sitten vielä liikkumavaraa, joten sillon tehdään mitä tykätään. Majoitusvinkkejä tuolta rantareitiltä SF-LA otetaan vastaan. Ja muutenkin, kertokee te Westcoastilla vierailleet mitä siellä kantsii tehä ja minne mennä!

Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

Translation: Our Westcoast USA roadtrip LA – San Diego – Las Vegas – San Francisco will start tomorrow! I am ready (NOT)! 😉

Kollaasin kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Mihin hotelliin meette Las Vegasissa? 🙂

  0
  1. Mennään Elara Hiltoniin kolmeks yöks ja Stratosphereen kolmeks yöks 🙂

   0
  2. Anonymous says: Vastaa

   Toi Hilton on aivan upee sisältä! Stratosphere oli kans ihan hieno siihen nähden, että se on ensimmäisiä hotelleja joita on Stripille rakennettu. Jos uskallatte, kannattaa ehdottomasti käydä niissä kolmessa laitteessa joita Stratospheren päällä on! 🙂

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  http://homiesontheroad.blogspot.fi/

  Tässä meidän matkablogi tammikuulta 2013. 😉

  Trip of our lives!

  t. Niina ja Mira

  0
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   0
  2. Kiitos! Hyvältä näyttää 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Las Vegasiin kannattaa varata aikaa, on aivan upea paikka. Oltiin siellä New Your hotellissa ja oli ihan hyvä hotelli. Niillä oli oma show ja se oli kyllä näkemisen arvoinen. Suosittelen ja ihanaa matkaa!!!

  T.Vuokko

  0
  1. Joo, varattiin reilusti aikaa Vegasiin 🙂 Täytynee mennä katsomaan myös joku show siellä. Oon kuullut muutamista hyvät suositukset.

   Kiitoksia!

   0
 4. Tässä on aivan mahtava hostelli San Franissa http://www.greentortoise.com/san-francisco-hostel/index.php

  Huippupaikalla, mahtava henkilökunta ja SAUNA 😀

  Mahtavaa reissua!

  0
  1. Kiitos! Minä vilkasen 🙂

   0
  2. Oooh, mäkin olin Green Tortoisessa pari yötä v 2004. Aivan upee hostelli, paras, jossa oon ikinä ollut!

   0
 5. Ihanaa reissua!!! 🙂

  0
  1. Kiitos! Tulee kyllä niiiin tarpeeseen! 🙂

   0
 6. Ai että kun kuulostaa upealta. Hyvää matkaa! 🙂

  0
  1. Toivottavasti sitä myös on! 🙂 Kiitos!

   0
 7. Mahtavaa reissua! Mun iskä on just San Fransiscossa työmatkalla 🙂

  0
  1. Kiitos, SF on kuulemma huippu! 🙂

   0
 8. Oletko varannut liput Alcatraziin jo? Jos et, kantsii se hoitaa ajoissa!!!! Meinaan mä olen käynyt SF kuusi kertaa, ekat viisi kertaa ei mahduttu sinä päivänä katsomaan vankilaa. Kuudennella kerralla olin VIHDOINKIN viisas ja ostin liput etukäteen. =)
  Nauti matkasta! Mulla aikas samat matkasuunnitelmat, tosin yövytää vain Disneylandissa ja San Diegossa hotellissa, muuten reissun loput kolme viikkoa ystävien luona Sacramentossa ja Phoenixissa. Käydään San Franciscossa ja Grand Canyonia kanssa ihastelemassa. =)

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM