Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvä vetää lisää hyvää puoleensa

Odotan pasta-annosten valmistumista nälkäisenä täpötäydessä Bravuriassa. Takana on stressintäyteinen viikko, joka huipentui juuri raskaaseen ja hikiseen päivään muotikirppiksellä Forumissa. Onpa ihan kamalan epämukava olo, kengätkin on huonot ja jalkoihin sattuu, oliko ihan pakko astua siihen loskalätäkköönkin matkalla tänne. Mitä nuo ihmisetkin tuossa etuilee, jonohan menee tässä! Mattikin voisi noutaa oman pastansa, miksi minun pitää tehdä meidän parisuhteessa aina kaikki?! Miten tässä voi kestää ylipäätään näin jumalattoman kauan, eikö tämän ravintolan pitäisi olla tunnettu juuri nopeudestaan! 

Tyttö viereisestä jonosta tarttuu minua hihasta ”Hei, pakko sanoa, nyt kun kerta olet siinä, että oot kyllä vielä paljon kauniimpi näin luonnossa.” Hämmennyn. Pastat saapuvat juuri parahiksi, nappaan lautaset molempiin käsiini, kiitän pikaisesti tyttöä ja kiiruhdan pöytään. Onpas hyvää pastaa, kylläpä tätä kannatti odottaa! Ai katsos, tähänhän saa lisätä itse vielä tuoretta basilikaa. Ja tämä Cokis lasipullosta on kyllä parasta, oikein kruunaa tämän aterian. Aurinkokin näköjään alkoi paistaa, kesähän tulee ehkä sittenkin! Täytyypä tarjota tämä pasta kiitokseksi Matille, hänhän odotteli ja auttoi minua koko muotikirppiksen ajan kärsivällisesti.

Ehkäpä tämä elämä Mimminä on sittenkin ihan siedettävää
 

 
Hyvä vetää lisää hyvää puoleensa 
Niin mä jaan sitä, et mä saan sitä 
Muistakaa kehua toisianne! 
 
0

0 Comment

 1. Mulla kävi sama juttu lauantaina häissä: eräs tyttö pysäytti mut veskien lähellä ja kertoi että halusi vain kehua mun silmiä, että ovat todella kauniit. Mä menin ihan hämilleni! Ja tosi ihanaa kuulla kehuja ihan päin naamaakin 🙂 Se kyllä antoi paljon iloa mun iltaan! Mukavaa päivää kaunis Mimmi 🙂

  Kristiina

  0
  1. Juurikin näin 🙂 Ihmisten pitäis rohkaistua kehumaan enemmän toisiaan. Kun olin asiakaspalvelijana niin välillä otin oikein semmosia kehumispäiviä, jolloin yritin keksiä jokaiselle asiakkaalle jotain positiivista heidän ulkoisesta habituksestaan, esim just ”vitsi miten kivat kengät sulla muuten on” tms. 😀

   Kiitos kaunis Cava! 🙂

   0
 2. Mää oon huomannu tämän saman jutskan….et hyvä vetää lisää hyvää 🙂 pitäis vaan muistaa kehua ja muutenkin levittää edes kerran päivässä jotain hyvää ympärilleen ! Siinäpä se, mun juttu tälle päivälle on levittää joku hyvä asia tai kehu jollekin 🙂

  Ihanaa reissua ja nauttikaa 🙂

  Itse paljon L.A:ssa käyneenä voin suositella Venice Beachia,Malibua,Hollywoodia(se on ihan sairas paikka;) Ja jos vahingossa käytte East L.An puolella ja jos vahingossa törmäätte sellaseen burrito paikkaan kuin ”LUPE’s” (se on vähän niinku grillin näköinen ) niin menkää ihmeessä syömään…MAAILMAN PARHAAT burritot &tacot saa siinä paikassa 🙂 (no ok, mexicon puolella tietysti saa parempaa mut …juu nou…;)

  HYVÄÄ päivää 🙂 !!!

  0
  1. Juurikin näin!

   Kiitos vinkeistä, Malibussa vietettiinkin surffaillen päivä, oli mahtavaa!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM