Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Friday’s playlist

Täällä on tullut ajettua ihan jonkun verran autolla ja siinä sivussa kuunneltua radiota, missä se nyt on sattunut kuulumaan. Radio soittaa pitkälti samoja biisejä, mitä Suomessakin, mutta tässäpä viisi ainakin meidän mielestä ehkä eniten täällä radiossa soivaa kipaletta.Meillä on autossa myös semmonen hienous, kuin USB-liitäntä, johon on kiinnitetty niinä hetkinä, kun radio ei yksinkertaisesti löydä yhtään kanavaa iPod tai iPhone, joten ollaan päästy kuuntelemaan myös muuta musaa. Mukana autossa on myös pari cd:tä, kuten Miguelin ja Alicia Keyssin levyt (ei tiedetty tuosta USB-liitännästä siis ennakkoon), jotka ovat olleet myös kovassa tehosoitossa.

Näiden biisien lisäksi edellisessä musapostauksessa jakamani Miguel, Lupe Fiasco ja Macklemore ovat myös kovassa huudossa täällä. 

Mukavata perjantai-iltaa sinne, täällä on vasta aamu ja aika siirtya taas autoon ja kohti San Franciscoa! 

Translation: We’ve been listening radio here in USA a lot and these songs are playing all the time! 😀


0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM