Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Eyelash extensions @ Salon Noir

Oon kirjotellut Pieni pala unelmaa-Pinjasta MTL:n puolella ennenkin ja ennen reissua vierailin taas naisen luona laitattamassa ripset kuntoon. Itse asiassa sain kunnian olla Pinjan ensimmäinen asiakas uudessa paikassa, hän nimittäin siirtyi toukokuun alusta Salon Noir-kampaamon tiloihin ja löytyypä Pinjalta nykyään kampaamon kellarista viehättävä oma hoitohuone, jossa tarjolla on myös ripsien ja kynsien lisäksi vartalohoitoja ja hierontoja, kuten kuumakivihierontaa yms. Hauskaa oli, että tämän käynnin jälkeen sain kolmelta eri tyypiltä (joista kaksi oli ammattilaista) parin päivän sisään kehuja hyvin laitetuista ripsistäni. Huomaa kyllä, että hyvä ripsientekijä osaa hommansa.

Olin paikalla kymmenisen minuuttia etuajassa ja sainkin nauttia yläkerrassa Pinjaa odotellessa täydellisestä latesta, joka valmistettiin kaikella hartaudella siinä minun silmieni edessä aivan alusta loppuun. Arvostan! Kampaamon, kuin myös kellarikerroksen tilat ovat myös sisustuksensa puolesta upeat, kantsii vilkaista samalla reissulla myös vessat. Aivan mieletön koskettamaan pakottava tapetti! Ja tuollahan voi siis poiketa nauttimaan halutessaan kahvit tai vaikkapa lasillisen viiniä. Aivan loistava konsepti siis!

Salon Noir
Kalevankatu 6,
Helsinki
044 583 7777
Missäs te laitatatte ripsipidennykset, vai joko koko ripsibuumi on kokonaan laantunut? Onko joku piipahtanut Salon Noirissa lasillisella? 🙂
Translation: My lash extensions maker Pinja is the best. 🙂 


0

0 Comment

  1. Hyvältä näyttää! 🙂

   0
 1. Anonymous says: Vastaa

  Ite laitan ripset tampereella najloj nimisessä paikassa, sieltä saa hyvät ripset aika edullisesti ite tykkään ripset tekee meikkauksesta niin helpon <3

  0
  1. Näinhän se on!

   0
 2. Mulla ei ole ollut pidennyksiä vielä koskaan, välillä olen huomannut haaveilevani kuitenkin niistä.. 🙂 Näyttävät kyllä sulla tosi ihanilta!

  0
  1. Kiitos, koukkuun jää, kun kerran ottaa 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM