Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Beauty Clinic Miira C

Ennen tänne reissuun lähtöä käväistiin muutaman muun bloggaajan kanssa hemmoteltavana Beauty Clinic Miira C:ssä, jossa pääsin kasvohoitoon ja kuorintaan sekä meikkiin. Koska tiesin lähteväni pian reissuun, pyysin kasvoilleni ihan vartavasten kuorinnan pian koittavaa auringonottoa varten. Samalla sain sitten niskahieronnan, kun kuorinta vaikutteli, se on minusta kyllä yleensä jopa parasta kasvohoidossa. Melkein nukahdin siinä sitten huovan alle hämärään huoneeseen. Mahtavia ”työpäiviä” nämä tämmöset hemmottelupäivät!

Meikin suhteen mentiin sitten pinkillä linjalla. Mitäpäs ootte mieltä? Minä tykkäsin kovasti 🙂 Saatiin valita yhdet meikkituotteet kotiinviemisiksi, osaatteko kenties veikata mikä lähti minun matkaan? 🙂 Miira C Beauty Clinic
Hietalahdenranta 5 C D
00120 Helsinki
Translation:  Beauty events for bloggers are the best! 🙂 I love that Diego Dalla Palma-lipstick! 

0

0 Comment

  1. Kaunis meikki! Varmaan otit tuon huulipunan? 🙂

    http://elamaakuvina.blogspot.fi/

    0
    1. Oikein arvattu! 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM