Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

38°C

Tervehdys täältä tiistaipäivään heräilevästä San Diegosta! Heräsin tällä kertaa seiskalta, kun mieleen pamahti ajatus, että veroilmoituksen viimeinen jättöpäivähän on tänään. En ehtinyt sitä tekemään ennen lähtöä, joten oli noustava hommiin. Hyvin tämä aikaerosta toipuminen täällä sujuu, ekana aamuna heräsin viideltä, seuraavana kuudelta ja nyt seiskalta. No jos huomenna unta riittäis vaikka kasiin saakka? 🙂

Saatiin kuin saatiinkin adapteri eilen hankittua ja tulihan tuota ostettua vähän muutakin, nimittäin 400m meidän majapaikasta sijaitsee outletkylä, jonne eilen sitten ajettiin (joo, tämä 400m) ja vietettiin sielä kuusi tuntia shoppaillen. Tuli sitten siinä ostettua elämäni ekat Converset ja vieläpä kaksin kappalein, kun maksoivat 9,90$ ja nahkaiset 19,90$! Tämä meidän hotelli (Travellodge San Ysidro) on aivan Mexicon rajalla ja se raja on tosiaan tuossa alle kilometrin päässä. Ekana iltana joku reppanapoika raahasi kahta isoa matkalaukkua kävellen kohti rajaa, kun taksi ei suostunut ajamaan tätä hotellia lähemmäs. Siinä se sitten meiltä tiedusteli, että onkohan tästä pitkä matka rajalle. No ei tiedetty silloin, mutta nyt tiedetään, että ei todellakaan ole 🙂

Arskat / Sunglasses Seppälä 
Mekko / Dress NewLook (UK20) 
Havaianasit Warehouse (39/40)

Simppelillä asulla mennään, täällä kun on todella kuuma. Tämä maximekko on NewLookin ostoksiani ennen reissua ja ihan tosi ohutta kangasta, joten on päällä mukavan vilponen.

Tänään rannalle!

Translation: My yesterday’s outfit. Maxidress, Havaianas + sunglasses. What else you need in San Diego when it’s over 100°F? 😉 


0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Voisitko tehä susta ja sun miehestä postauksen? 🙂 + monien kuvien kera 😉
  ihana sun blogis, just love it 🙂

  0
  1. Oon ihan tietoisesti jättänyt miehen naaman ulos blogista More To Lovesta ja sama hyväksi havaittu linja taitanee jatkua tässä uudessakin blogissa 🙂

   0
 2. Ei oikeasti, tuon hintaisia Converseja!? Vähä oon kade. Converse All Starit on maailman parhaat kengät, rakastan rakastan rakastan!

  0
  1. No äläpä! Oli pakko ostaa 🙂

   0
 3. varvasbongari says: Vastaa

  söpö varvas toka kuvassa :DDD

  0
  1. Haha, eikö oo! 😀

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Moi! Pientä kyselyä olis mulla mielessä 🙂 Oon tilaamassa ekaa kertaa Asokselta mekon kaverin häihin. Osaatko sanoa miten tarkkoja nuo koot on verraten Suomen kokoihin ? Esim UK20 vastaa Suomen 48 ? Entä miten pelaa vaihto/palautus ? Oon hirveen skeptinen nettikauppoja kohtaan joten kiitos jo etukäteen vastauksista 😀

  0
  1. Moikka, ne on aika isoja ne koot, tosin vaihtelee myös eri tuotteiden kesken. En oo koskaan palauttanut, mutta postimaksut joutuu maksamaan ite, joten usein tulee aika kalliiksi palauttaa. Ite oon oikein rakastunut just briteistä tilaamiseen, heppoa ja nopeaa 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM