Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Rennon siistit Raiskit

Kaupallinen yhteistyö Raiski R+

Kevät tulee kovaa vauhtia, mittari näytti eilen ulkona jo +9°C (!!) ja Raiskin verkkokauppaan on lisätty jo paljon kevät- ja kesätuotteita. Yhteistyö minua jo pitkään urheilu- ja ulkoiluvaatteiden osalta vaatettaneen Raiskin kanssa siis jatkuu tänäkin keväänä ja pääsette nauttimaan Raiskin SS17-plussamalliston asukokonaisuuksista taas maalis-, huhti- ja toukokuussa! Tässäpä kolmesta Raiski-asuista ensimmäinen, kaupunkiulkoiluun sopiva rennon siisti asu.

Minut haastettiin Raiskilta kokoamaan maaliskuun asu toppaliivin ympärille ja pakko myöntää, että reiluun viiteentoista vuoteen ei toppaliiviä ole vaatekaapistani kyllä löytynyt. Sitä ennen oli toppaliivi käytössä minulla jatkuvasti useamman vuoden ajan, joten tervetuloa käyttöön toppaliivi 2.0! Toppaliivi on kieltämättä mitä kätevin näille keleille, kun ilma ei välttämättä ole vielä tarpeeksi lämmin pelkälle kevättakille, mutta toppatakissa puolestaan tulee helposti etenkin liikkuessa liian kuuma. Tätä kuvien Lillie R+ -toppaliiviä löytyy myös trendikkäällä English Rose-kuosilla varustettuna, mutta minä valitsin kaappiini mustan, koska se sopii yhteen aivan kaiken kanssa. Pakko todeta, että näitä kuvia napsiessa ei tullut kyllä yhtään kylmä, sillä valitsin toppaliivin kaveriksi harmaan Pimlico R+ -takin, jota voi monikäyttöisyytensä vuoksi käyttää sekä ulkona, että sisä- tai välitakkina. Housuiksi tähän asuun valikoitui puolestaan mustat Circle R+ -housut, jotka sopivat vapaa-aikaan ja ulkoiluun kevät ja kesäkeleillä loistavasti. Housuissa ei siis ole minkäänlaista toppausta, joten ne ovat käytännössä hieman teknisemmät suorat housut. Näistä on verkkokaupassa tarjolla myös useampi väri ja housuja saakin mustan lisäksi mm. beigeinä. Nämä housut yllättivät minut erittäin positiivisesti ja osoittautuivat X-Stretch® teknologiansa ansiosta äärimmäisen mukaviksi päällä!

Kaiken kaikkiaan tästä maaliskuun asukokonaisuudesta tuli erityisesti kaupunkiulkoiluun sopiva asu, sopivan rento, mutta kuitenkin siisti, joka päällä kelpaa reippailla vaikka nauttimaan kevään tulosta tai miksei vaikka shoppailemaan!

Ps. Koodilla MimmiRaiski saat Raiskin verkkokaupasta ilmaisen toimituksen.

Toppaliivi – Padded Vest Raiski R+ (54) // Svetari – Zip Sweatshirt Raiski R+ (54) // Housut – Pants Raiski R+ (54) // Sneakers Adidas

PlusMimmi Raiski R+ Plussamallisto SS17 DSC_0067PlusMimmi Raiski R+ Plussamallisto SS17 DSC_0159PlusMimmi Raiski R+ Plussamallisto SS17 DSC_0175 PlusMimmi Raiski R+ Plussamallisto SS17 DSC_0241 PlusMimmi Raiski R+ Plussamallisto SS17 DSC_0070 PlusMimmi Raiski R+ Plussamallisto SS17 DSC_0252

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.