Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Alekoodi aurinkolaseihin!

Yhteistyössä Sunglasses Shop

Aurinkolasit ovat itselläni etelän reissun lähestyessä taas ajankohtainen asia ja olisipa moisia kaivannut ihan jopa eilen ulkoillessakin! Sain valita Sunglasses Shopin valikoimasta taas yhdet pokat itselleni ja päädyin kollaasin ensimmäisiin Marc by Marc Jacobsin naisellisiin laseihin. Sain Matilta kommenttia, että näytän nuo lasit päässä ihan leidiltä. Ei siis mielestäni ollenkaan huono asia, näissä aurinkolaseissa kelpaa hyvinkin leideillä sitten Dubaissa! Täytynee napata laseista kuvat sitten ihan in action toivottavasti ihan pikkasen lämpimämmissä olosuhteissa…

Olen antanut lähipiirissä merkkiaurinkolasit syntymäpäivälahjaksi, mutta en vielä koskaan joululahjaksi. Itse asiassa aurinkolasit tai vaikkapa laadukkaat laskettelulasit olisivat oikein oiva joululahja. Kollaasin alimman rivin kolmet lasit muuten ovat Ray Banin lastenmallistosta, kelpaisivat varmasti lähipiirin lapsille ihan koska vaan, sen verran cooleja malleja tuolla on tarjolla.

Sunglasses Shopista saa -20% alennusta 15.12. saakka koodilla XMAS20 ja lahjat ehtivät perille pukinkonttiin vielä jouluksi, joten eikun joululahjaostoksille! Ho ho ho!

SUOSIKKEJANI AURINKOLASIVALIKOIMASTA

♥ Pyöreät mallit viehättävät minua yhä

♥ Kilpikonnakuosi hivelee silmääni

♥ Naiselliset pokat ovat lempparini

sunglassesshop

MBMJ // MARC JACOBS // CELINE

RAY-BAN // RAY-BAN // MIU MIU

RAY-BAN // OAKLEY // LE SPECS

RAY-BAN // RAY-BAN // RAY-BAN

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM