Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viileän vaalean kaverit

Viileän vaalean ylläpitoon on kyselty minulta muutamiakin vinkkejä. Faktahan on, että kylmäksi värjätty hius pyrkii taittumaan jatkuvalla syötöllä keltaiseen, joten sen viileänä pitämisessä on oma hommansa.

Minulta löytyy käytöstä seuraavat tuotteet:

viilean vaalean kaverit

LivBoxista jossain vaiheessa putkahtanut Cutrinin Pure Ism Anti Green-shampoo. En ole varma onko tästä ollut varsinaisesti hyötyä, mutta olen käytellyt tätä matkakokoa pois aina silloin tällöin. Minullahan huomattiin värjäyksessä hiuksiin kertyneen metalleja, joten tämän pitäisi poistaa mm. kuparia ja rautaa hiuksista.

Biozellin sinisen Silver Shampoon ostin heti hiusteni vaalennuttua Citymarketista. Hinta-laatusuhde on tässä mielestäni erinomainen. Taitaa maksaa sen 7-8€ ja myynnistä löytyy melkein mistä vaan.

Evo-merkin Fabuloso Platinum Blonde-vaahto on todella sinistä (vaatii hanskat) ja sillä saa hyvin taitettua keltaisuutta hiuksista. Sain tämän putelin testiin IDHairilta ja olen parin käyttökerran jälkeen ollut tähän vaahtomaiseen sävytteeseen tyytyväinen. Suosittelen laittamaan tämän jälkeen kuitenkin vielä hieman hoitavamman hoitoaineen päähän, sillä ainakaan minulle tämä yksinään ei tunnu riittävän.

Crestolin Color Gloss-hoitonaamiot ovat tuttuja jo kampaajakoulun ekoilta vuosilta, kun tehtiin mummoille asiakkaille haudehoitoja. Tämä hopeanharmaa taittaa todella vahvasti harmaaseen ja tällä saa halutessaan kunnon harmaat hiukset. Saattaa olla, että viime viikonloppuna saunoin tämä päässä ja letti veti parin pesun ajaksi paikoitellen aivan harmaaksi. Tämä on aivan loistotuote ja näytteli pääosaa kun pari vuotta sitten aloitettiin äidin pään vaalentaminen mustasta oman väriseksi, eli harmaaksi. Minulta löytyy tämä Color Gloss-naamio myös sävyssä samppanjapinkki, taidanpa iskeä sen kohta päähän ja painella saunaan! Laitan aina naamion vaikuttamaan (usein kuivaan hiukseen), suihkumyssyn päähän ja suuntaan löylyihin. Näitä naamioita olen ostanut aina vastaan tullessa kampaamoista tai kampaamokaupoista.

♡ Four Reasonsin Silver Mist -hopeasuihke on hiuksiin jätettävä sinisävyinen hoitosuihke, jota olen aikoinaan käyttänyt yhden putelin ja nyt ostin taas tämän Hairlekiinista ohikulkumatkalla. Hintaa pullolla on 9,90€ ja tämä riittää tosi hyvin ja selvittää hiukset ennen muotoilutuotteita. Tuote on todellakin sinistä, joten esim. vaaleat vaatteet kannattaa suojata tätä suihkiessaan. 

vaalea

Näillä tuotteilla on tullut viime aikoina leikiteltyä. Nyt päähän se samppanjapinkki, saapa nähdä mitä siitä tulee! EDIT: Ei tullut käytännössä yhtään mitään. Jossain valaistuksessa saattoi hivenen vaaleanpunaisen häivähdyksen hiuksesta erottaa, mutta aika huomaamaton sävy loppupeleissä. Buuu!

Pure Ism shampoo blogin kautta saadusta LivBoxista saatu ja Evon Fabuloso blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM