Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – H&M+

Ajattelin huikata teille moikat kesken työpäivän ja Helsinkiin lähdön. Hengissä on siis kihlauksesta selvitty, vaikka ei pariin päivään ole täällä blogissa kuulunutkaan. Kihlahumusta on jo palailtu arkeen, kun sunnuntaina puolilta öin saavuttiin kotiin ja eilen oli taas ohjelmassa normaali työpäivä. Pakko myöntää, että onhan tämä aika ihanaa ja häitä suunnitellaan jo kovaa vauhtia (lisää aiheesta varmasti myöhemmin). Kiitos vielä kaikille ihanista kommenteista, viesteistä ja tykkäyksistä.

Kuvien asu on eräältä toimistopäivältä ja jostain syystä vaaleanpunainen on kiehtonut tänä syksynä oikein erityisesti ja sitä olen vaatehuoneeseeni hamunnut. Pitkästä aikaa on minulla päällä jotain H&M:n plussamallistosta, ostin jokunen viikko sitten tuon pitkän neuletakin ja puuterin vaaleanpunaisen t-paidan H&M:n Ison Omenan liikkeestä ja viime viikolla shoppailin puolestaan Forumin H&M:stä itselleni topatun pilottitakin. Ilokseni huomasin myymälässä, että joistain tuotteista löytyy jopa 4XL-kokoa ja että tuossa neuleessakin 6% materiaalista oli jopa villaa! Minulla 2XL on pääsääntöisesti H&M:n plussamallistosta hyvä koko, mutta esim. tuon teepparin halusin rennompana, joten otin sen koossa 3XL.

Kuten kuvista huomaa, tuolla pitkän neuletakin ja nappirivisen hameen yhdistelmällä saa huijattua kuvassa kropan kokoa reippaasti pienemmäksi. Yksi asia mikä minua usein ärsyttää näin plussakokoisena onkin se, että oletus on että jokaisen XL-kokoisen tulisi pyrkiä aina mahdollisimman hoikistavaan pukeutumiseen. Tuntuu, että jokainen pukeutumisvinkki ja neuvo pyrkii vain ja ainoastaan siihen, että saadaan huijattua isosta kropasta mahdollisimman pieni. Itse en välitä moisesta ja jos haluan pukeutua tänään johonkin joka ei välttämättä vartaloani parhaiten imartele ja hoikista sen varmasti teen. Kuulisin mielelläni mitä mieltä tästä lihavien pukeutumissäännöstä olette, tästä riittäisi asiaa varmasti ihan omaksi postauksekseen asti!

Neule – Cardigan H&M+ (2XL) // T-paita – T-shirt H&M+ (3XL) // Hame – Skirt Forever 21+ (3XL) // Kassi – Bag Marimekko // Leggings New Look Inspire (UK22) // Sneakeres Adidas (US9)
HM plus PlusMimmi DSC_0187HM plus PlusMimmi DSC_0229HM plus PlusMimmi DSC_0181 HM plus PlusMimmi DSC_0210 HM plus PlusMimmi DSC_0242

0

0 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Joo en todellakaan minäkään ”sääntöä” yleensä noudata. Joskin on itsevarmempi olo jos joka makkara ei näy, mutta eipä se ihan sama asia olekaan. Huippu lookki sulla!

  0
  1. Juurikin näin, oikean kokoiset vaatteet ovat kyllä pukeutumisen A ja O. 🙂 Kiitos, pidin itsekin tästä asusta kovasti!

   0
 2. Ihana asu!!

  Minä usein ajattelen pukeutumisessa eniten juuri sitä, ettei makkarat näy epämiellyttävästi. Haluan käyttää sen kokoisia vaatteita, ettei ole aivan ”makkarakuori” olo. Liian pinkeässä vartaloa nuolevassa paidassa minulla on epämukava olo.

  Tämä ei ole pelkästään vaatekokoon sidottu asia. Eli esimerkiksi s-kokoinen ihminen voi olla ns ”laiha läski”, eli hän on siro, mutta ei kiinteä ja pari kokoa liian pienessä paidassa voi olla epämukava olo. Toisaalta esimerkiksi raskauden loppupuolella olevan naisen vatsa voi olla iso, mutta kiinteä. Raskauden loppuvaiheessa ollessa minua ei haitannut, että paita mukaili vatsaa, koska se oli isosta koostaan huolimatta kerrankin kiinteä 😀

  0
  1. Totta turiset Anna. Liian pienet vaatteet eivät kyllä imartele ketään, olipa sitten pyöreä tai ei. 🙂 Tosin esim. bodycon mekoissa voi muotoilevilla alusvaatteilla saada paljon aikaiseksi ja olo ollakin itsevarma, vaikka ei ehkä ensin uskoisi. Samoin moni pukeutuu ”rohkeammin” esim. ulkomailla, kun taas täällä Suomessa. Ja nuo raskausmasut ja muut on tietysti sitten erikseen, niitähän on oikein lupa korostaa! 🙂

   0
 3. Kiitos Meeri, oli kovasti myös omaan mieleeni! 🙂

  0
 4. Minkä kokoisena sulla on toi h&m:n pilottitakki? Oliko takki suurta vai pientä kokoa? Olen tilaamassa kyseisen takin mutta en oikein tiedä mikä koko mun pitäisi ottaa. Ps. Ihana asu 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM