Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hemmotteluhetki

maskit

Täällä vietetään lauantai-ilta kotona hemmottelujen merkeissä. Kuorin jo kasvot tuolla Herbinan Energy Boost-kuorintavoiteella ja seuraavaksi kasvoille päätyy Garnierin SkinActive Tissue Mask, joka lupailee kosteuttavansa kasvot vartissa. Loman rasittamiin jalkoihin puolestaan suoritan ensin kuorinnan Berliinistä Primarkin kassajonosta heräteostoksena mukaan tarttuneella Primarkin Foot Scrubilla ja voitelen ne lopuksi samasta pakkauksesta löytyvällä Primarkin Foot Creamilla. Vielä Gigner Beer auki ja voilá, Mimmi on taas (ainakin melkein) valmis palaamaan lomalta ihmisten ilmoille!

Kuorintavoide ja kasvonaamio blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM